Eiti į turinį
Ginas_Sprite

"Grove street" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

JDRRNWj.png

 

 

Sveiki,buvo renkamas naujasis "Grove_Street" gaujos direktorius, senasis atsisakė. Dabar apie rinkimus. Labai džiugu, nes į gaujos direktoriaus postą pildė nauji žmonės. Noriu priminti, kad pagrindinis dėmesys renkant kandidatą - patirtis. Jei neturite darbo patirties net nepildykite anketos, nes gaištate savo ir mūsų brangų laiką. Kaip visada pasitaikė žmonių, kurie pildė turėdami blogas forumo paskyras, tokių žmonių anketos nėra skaitomos. Gerai netempkime gumos ir eikime prie kandidatų, štai jie:

 

 

Grand_Torres - naujas veidas rinkimuose, anketa spindėjo paprastumu, nebuvo nereikalingų sakinių ar pažadų. Patirties lyginant su kitais kandidatais turi mažiausiai, bet tas tau nesutrukdė konkuruoti rinkimuose. Žaidime dirbai "Cosa Nostra" mafijoje, kariavote prieš kitą serverio mafija t.y. "Immortal" . Aktyvumas buvo silpniausias, vidutiniškai pražaisdavai ~120 minučių. Aptariant tavo veiklą, dažniausia veikla šaudymas. Savo šaudymo įgūdžius lavinai: DM zonoje bei kare tarp teisėsaugos ir "Immortal" mafijos. Po šaudymo palakstydavai su transporto priemonėm arba bėgiodavai tam tikroje zonoje. Geras pasirodymas, bet kandidatas esantis žemiau, buvo aktyvesnis bei pasirodė geriau, nenusivilk ir bandyk kitą kartą, sėkmės !

 

Nojus_Lithuania - štai ir naujasis "Grove street" gaujos vadeiva ! Esi senas gaujų / mafijų vilkas ir turi tikrai nemažai patirties. Anketa iš visų kandidatų buvo geriausia, joje viską išsamiai ir tiksliai aprašei. Aktyvumas buvo pagirtinas - 4/5 valandos ir dauguma jų buvo praleistos prasmingai - šaudymas, bėgiojimas nuo teisėsaugos, /tpdm dalyvavimas, kariavimas su teisėsauga bei kita serverio mafija. Kalbant apie šiuos rinkimus, tau padėjo patirtis kadangi viršuj esantis žaidėjas, neturi tiek sukaupęs patirties kiek tu, todėl sveikinu su tapus naujuoju "Grove street" gaujos direktoriumi ir sėkmės karuose !

 

 

Pagarbiai NGPT/DPKT komanda.

 

Redaguota , redagavo Ginas_Sprite
  • Patinka 9
  • Ačiū 1
  • Haha 11
  • Liūdnas 1
  • Už 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...