Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Gbano_Banga

Panaikinti moderatorių komandas

Ar reikia padaryti tai?  

36 balsai(-ų)

  1. 1. Ar to reikia?



Rekomenduoti pranešimai

Siūlau panaikinti visas /unmute ir /banx (administratorius ,kad galima būtų) moderatoriams ir visokiems kitiems free adminam , nes pastebėjus kokios nesamonės vyksta dabar sarge tai belekas. Beliūnas atmutina savus kur matos /mute priežastyje ,kad keikės ir buvo užmutintas už keiksmus ,Giedrius_Gangs unmutės ištisai lempinės save unmutina nors keikės ir neapsikrauna ,o dėl banx buvo gerai ,kol nepririnkot į anticheat nesamoningų visokiu ,dabar banina ir 7banai iš eilės nepakanka įrodymų. Dar apie unmute ,tai savus atmutina ,o kai kitų matos ,kad lempiškai užmutintas nevisada ,o liepia pildyt admin papeikimus. Ir norėčiau pamatyti kitų nuomones. Nes manau kuo toliau ,tai tęsis tuo serveris vis kris žemyn. @Admin_Bumeris @Tautrimas_Juska

Pridedu aiškia situaciją. https://imgur.com/a/gEQq2pb

Manau daugiau nieko kito ir nereikia ,žaidėjas keikias ,vežioja DPKT narį Beliunas_Justas ir gauna unmute.

Pridedu: Turbūt daug kas pamena ,kai gaudavo nemokamus admin 3lygio be jokių papildomų komandų ir visokių kitokių pribambasų tie žaidėjai ,kurie įrodydavo ir ne viena mėnesį ne du laikydavo aukšta aktyvumą ir keldavo į cheaterius visokiausius žaidėjus ,banindavo ir visad įrodymų pakakdavo ir pnš. O dabar netgi atrenka į nemokamus administratorius tokius ,kurie nėra nusipelne arba net nežaidžia sargo ir išvis jiem nusispjaut. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 minutes(-ių), Jason_Qnert rašė:

Tu supranti ką rašai? Anticheatai unmutės neturi, o tik BAN komandas. Jiems pagavus cheatą jį kickint reikės ar kaip?

Tai nebeskaityk taip siaurai ir suprasi , mintis yra bendrai apie anticheat ir moderatorius ir apskritai apie tuos admin ,kurie turi papildomų komandų ,o pasiūlymas nebūtinai ,kad visiem pašalint ,bet bent jau patikimumo neturintiems ar tokiem kaip Jefro_Grand ir Beliunas_Justas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...