Eiti į turinį
Domas_Sliuuzas

„Taksi II firmos“ direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

DZqVYKa.png&key=03cf1fe737fe4b1e46b1bbab

 

Dauguma žinote, kad buvo renkamas „Taksi II firmos“ direktorius. Senasis Auris_Verossa atsisakė pareigų. Rinkimai galėjo trukti ir trumpiau, tačiau dėl laiko trūkumo šiek tiek užsitęsė. Jau nuo pirmų stebėjimo dienų pasidarė aišku, kas yra lyderis, o toliau rinkimai tęsės labiau dėl formalumo, ir kaip minėjau, laiko trūkumo. Žaidėjų, kurie nepateko tarp kandidatų, klaidos kaip visada tos pačios... Vėl minit visokius A.V., transporterius, "gerenes, naujoviškesnes" rangų sistemas, apie kurias nieko nepasakot, tiesiog pasakot, kad "bus naujos". Visokie savaitės darbuotojai ir t.t., žodžiu nieko naujo. Labai neišsiplėsiu, žemiau pateikiu kandidatus ir jų vertinimus.

 

 

Rinkimų apžvalga:

 

@Jim_Profaci - 4 vieta. Aktyvumas prieš rinkimus (10-01 - 10-27 imtinai) - 1849min., aktyvumas per rinkimus (10-28 - 11-01 imtinai) - 1108min., anketa nebloga, tačiau tarp kandidatų tik trečias, patirties turi tik apie 74 tūkstančius, tačiau beveik visi kandidatai buvo nelabai žinomi taksistuose, todėl buvai antras, pagal veiklą - paskutinis. Viskas ką darei, tai važinėjai su nrg, važinėjai su darbine tahoma, kažkodėl ratais lakstei reporterių bazėj (nostalgija???), mačiau kaip skraidei su sraigtasparniu, vėl važinėjai su nrg, stovėjai afk. Reputacija tik 3 vietoj, turbūt pats supranti kodėl.

 

@Gytis_Poker - 2/3 vieta. Aktyvumas prieš rinkimus - 2473min., per rinkimus - 824min., anketa labai patiko, tačiau nusileido naująjam direktoriui. Patirties turi tik apie 25 tūkstančius, todėl likai trečias, veikla irgi ne pati geriausia, bet kaip supratau, tiesiog tavęs nesutikau reikiamu metu.

 

@Greak_Freak - 2/3 vieta. Aktyvumas prieš rinkimus - 3634min., per rinkimus - 1251min., anketa prasčiausia iš visų kandidatų, tačiau pakankamai gera, kad būtum kandidatas, patirties taškų išvis neturėjai, @Vasia_Carter įsivaizduoji, 3 kandidatai neturi net 100k taxi xp, gal būsi pamalonintas? Veikla užsiiminėjai visai įdomia, dalyvavai veiksmuose su armija ir panašiai, tačiau trūko įvairumo. Pagal reputaciją likai paskutinis, nes serveryje nesi žinomas ir sunku kažką pasakyti

 

@The_Bass - 1 vieta. Aktyvumas prieš rinkimus - 2992min., per rinkimus - 1409min., anketa tikrai gera (tikiuos idėjos bus įgyvendintos artimiausiu metu, nereiks "atsisakyti" (nu čia tik formaliai, iš tikro nušalintas) po 2savaičių nieko nepadarius. Pagal patirtį irgi pirmas, veikla pati geriausia. Važinėjais su taxi, žaidei poolą, 3 kartus užtikau stuntinant su nrg stunt arenoj, nenusibodo? :D Taip pat dirbai su taxi, važinėjai kardingais, šaudeis /tpdm, ls stuntinai su nrg, bet kažkaip sunkiai sekės užšokt, tai gal nebedaryk to. Žodžiu, sveikinu, tikiuos išbūsi ilgiau ir nereiks spaust dėl idėjų įgyvendinimo.

 

 

Rinkimų apžvalgos lentelė

 

vvSGX2H.png

 

 

  • Patinka 18
  • Ačiū 1
  • Haha 15
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1
  • Už 4
  • Prieš 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...