Eiti į turinį
Mister_Taksi

,,Grove Street" gaujos ir ,,Cosa Nostra" mafijos bosų rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

buvo renkamas naujasis „Grove Street gaujos, nei Cosa Nostra mafijos direktorius, nes senieji direktoriai buvo nušalinti. Apie rinkimus, džiugu, sulaukus tikrai nemažo kiekio anketų, aišku, buvo ir humoristinių, tačiau jos nepaslėpė gerų kandidatų. Smagu, kad į direktoriaus pareigas pildo nauji veidai, tačiau kartu su šiuo pliusu pasireiškia ir vienas, didelis, riebus minusas. Patirties trūkumas. Žmogus turėjęs tik įgaliotinio pareigas dažniausiai nesugebės susirinkti komandos ir pasipriešinti jau ir taip stipriems priešininkams, tačiau šį kartą surizikavome ir štai naujai iškepti direktoriai:

 

JDRRNWj.png

 

Lukas_Supermangalbūt ne visiems žinomas žaidėjas, tačiau pastovus ir ištikimas mafijų/gaujų šaulys. Anketa paprasta, veikla įprasta žmogui pildančiam į šias pareigas: nuolatos visur šaudaisi, keli serverio žaidėjams baimę, važinėjasi su nuosavu transportu nesilaikydamas KET taisyklių, kitaip sakant maištauji ir prisidedi prie chaoso kėlimo. Stebėjimo dieną tave sutikau tik vieną kartą, matyt vis prasilenkdavom. Patikrinus tavo aktyvumą radau tikrai nemažą kiekį minučių bei žalos kiekį. Šiuose rinkimuose nusileidai savo konkurentui, linkiu nepasiduoti ir stengtis toliau.

 

Aurimas_Winston – štai ir naujasis žaliųjų „gang’o“ lyderis. Skaičiuojant ne tik šią tavo paskyrą, gaujų ir mafijų darbo patirties turi daug. Anketa, kaip ir Luko paprasta, žodžių nevinioji į vatą, nebandai prikurti istorijų, jog būsi pats geriausiais ir pan. Aktyvumas tavo didžiulis, tikiuosi jog per šį mėnesį jis stipriai nesikeis. Stebėjimo dieną užtikau tave kaip ir tavo konkurentą Luką besišaudantį, kiek tave stebėjau, iš rankų vis nepaleisdavai ginklų, kas parodo jog tikrai esi šios srities žmogus. Šiuose rinkimuose ėjote žingsnis į žingsnį su Luku, tačiau bendrai pasitarus ir apibendrinus viską, galiausiai išsiveržei į priekį ir sugebėjai laimėti šiuos rinkimus. Linkiu kariauti ne forume, o žaidime. Sėkmės.

 

8KCTVAx.png

 

 

Aivarux_Joint – štai ir naujasis Cosa Nostra mafijos bosas. Tavo didžiausias konkurentas buvo Aurimas_Winston, tačiau jį išrinkus naujuoju Grove Street lyderiu, rinkimuos laimėjai Tu. Manau ne paslaptis, jog tu esi ne pirmasis šios paskyros šeimininkas, tačiau tai nesutrugdė tau pasiekti šių pareigų. Kalbant apie anketą, nelabai žinojau kaip į ją reaguoti. Nepatinko tai, jog visur mini savo priešų pusės žlugdymą, trypimą, visi gali teorijoje save laikyti geresniu ir pranašesniu už savo konkurentus, tačiau atėjus laikui parodyti viską praktikoje t. y. gavus direktoriaus pareigas, dauguma palūžta ir pasiduoda, tikiuosi tau seksis geriau, išpildysi bent dalį žadėtų dalykų ir užtikrinsi pastovius karus. Tačiau pažiūrėjus iš kitos pusės, visą šitą „diss’ą“ galima priimti kaip tavo didžiulį užsidegimą. Patirties turi pakankamai, stebėjimo dieną radau tave besišaudantį, t. y. veikla įprasta, tačiau ko daugiau ir reikia? Kaip ir Aurimui, linkiu kariauti žaidime, o ne forume. Sėkmės.

DPKT // NGPT

 

  • Patinka 7
  • Ačiū 2
  • Haha 6
  • Sutrikęs 1
  • Už 1
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...