Eiti į turinį
Kornelijus_Kornis

Mėnesio pasikeitimai

Rekomenduoti pranešimai

Lapkričio apsivalymas

Kadangi dauguma taisyklių yra pasenę, nebereikalingos ar nenaudojamos, todėl laikas atsinaujinti.

 

  1. Visi anksčiau buvę atnaujinimai iš šitos temos sukelti į „Direktorių taisyklės“ temą, kad ieškant kažko konkretaus nereikėtų kažkur daug klaidžioti.
  2. Už bereikšmį šaudymą teisėsaugininkas galės gauti nuo 1 iki 3 mėnesių teisėsaugos juodąjį sąrašą (prieš tai būdavo tik 3 ir nei mažiau nei daugiau). Viskas priklausys nuo šaudymo piktybiškumo (ar tai buvo piktas šaudymas į nekaltus civilius ar tiesiog nemokėjimas elgtis su ginklu). Tai spręs tas, kas prižiūri skundų skiltį.
  3. Taisyklė 10. Direktoriui draudžiama išjungti telefoną“ buvo pakeista į: „10. Direktoriui leidžiama išjungti telefoną įsitikinus, kad AŽ (asmeninių žinučių) talpykloje yra vietos naujiems laiškams“.
  4. Nauja taisyklė gaujoms: „11. Gauja zoną užimti su šaltaisiais ginklais gali tik tada, kai priešininkų pusės valdžia su tuo sutinka (turi būti abipusis susitarimas)“.
  5. Pašalinta taisyklė: „Nuo 2014-09-24 įgaliotiniam draudžiama skelbti apie žaidime vykstančias atrankas JEIGU direktorius/pavaduotojas nėra užmutintas. Jei valdžiai uždrausta kalbėti, apie atranką gali skelbti TIK VIENAS ĮGALIOTINIS.  Šią taisyklę įvedėm siekiant sumažinti flood'ą per /d, o nusižengus šiai taisyklei, įgaliotinis privalo būti šalinamas“. Dabar yra sistema, kuri leidžia tik vienam iš to darbo valdžios atstovui per /d rašyti kas 30 sec.
  6. Pašalinta taisyklė: „DPKT nariai priėmė pataisą dėl teisėsaugos įrodymų darymų. Nuo šiol teisėsaugininkas prieš baudžiant žaidėją už bet kokį nusižengimą išskyrus stulpo nutrenkimą, trukdymą policijos darbui PRIVALO turėti vaizdinius įrodymus (screenshot/video)“. Jau ilgą laiką teisėsaugos tasyklėse parašyta, kad teisėsaugininkas turi turėti įrodymus už visus pažeidimus.
  7. Direktorius turi būti geras pavyzdys serverio žaidėjams, todėl melagis, sukčius ar kitoks žmogus valdžioje būti negali, vadinasi už bet kokius apgaudinėjimus, „scaminimus“ ir pananašius dalykus direktorius bus baudžiamas. 
  8. Taisyklė: „Direktoriams draudžiama reikalauti iš darbuotojų pražaisti daugiau kaip 90min. per parą (išimtis taikoma teisėsaugai)“ pakeista į: „6. Direktoriams draudžiama reikalauti iš darbuotojų pražaisti daugiau kaip 90 min per parą su darbine uniforma arba leisti pražaisti mažiau nei 60 min per parą su darbine uniforma ir draudžiama nereikalauti jokio minimumo.“. 
  9. Pašalinta taisyklė: „17. Direktoriams draudžiama leisti darbuotojui pražaisti mažiau kaip 60min. per parą. (išimtis taikoma mafijom/gaujom)“. Viskas surašyta prieš tai buvusioje, ši tampa nebereikalinga.
  10. Pašalinta taisyklė: „Nuo šiandien visi darbai bei teisėsaugos negali padaryti žemesni išdirbimą nei 7 dienas, bei gaujos/mafijos negali padaryti mažesni, nei 3 dienas.“. Pakeista į: „18. Darbams draudžiama nustatyti mažesnį nei 7d išdirbimą. (Išimtis mafijoms / gaujoms)“.
  11. Pašalintas nustatytas teisėsaugos minimumas: 
    Armijos dienos minimumas - 60 min 60 min su apranga ir jei direktorius reikalauja baudos, iškvietimai ir t.t
    SWAT dienos minimumas - 60min 60min su apranga ir jei direktorius reikalauja baudos, iškvietimai ir t.t
    Policijos dienos minimumas - 60min 60min ir jei direktorius reikalauja baudos, iškvietimai ir t.t
    FTB dienos minimumas - 60min 60min ir jei direktorius reikalauja baudos, iškvietimai ir t.t

    Viskam šitam yra kita taisyklė: Direktoriams draudžiama reikalauti iš darbuotojų pražaisti daugiau kaip 90 min per parą su darbine uniforma arba leisti pražaisti mažiau nei 60 min per parą su darbine uniforma ir draudžiama nereikalauti jokio minimumo.
  12. Taisyklė: „Tolimųjų reisų vairuotojus bausti už ESC galima turint 30 sekundžių filmuotą medžiagą, arba 3-4 nuotraukas su 5-10 sekundžių intervalais įrodančiais, kad laikyta ESC“, pakeista į: „Bausti už tyčinį ESC galima tada, kai tai trukdo žaidimui (neleidžia /isspirti, /isodinti, nušauti ir pan.)“.
  13. Pašalintos taisyklės: „Įgaliotiniai gali naudoti /d komandą, tačiau 30s intervalu vienas po kito“. Tiesiog nebereikalinga dėl sistemos dažno /d naudojimo apsaugos.
  14. Teisėsauga gali daryti bendrą reidą, kurio metu visoms sritims leidžiamos visos komandos. Reidas turi trukti iki 30 minučių per dieną. Toks reidas galioja ir visos komandos leidžiamos tik tada, kai visos sritys dalyvauja be išimties.
  15. Taisyklė: „Mieste šaudyti leidžiama tik su Hydra po 15 minučių ir tik oro taikinius su persekiojančiomis raketomis įsitikinus, kad tai nekelia grėsmės civiliams“, pakeista į: „Oro taikinius tiek mieste, tiek už jo leidžiama šaudyti su hydra/hunter, jeigu jie bėga ilgiau, nei 5 minutes“.
  16. Nuo šiol ne kariuomenė, o SWAT pirmi važiuos malšinti riaušių arba streikų.
  17. Prie teisėsaugos taisyklių pridėtas žemėlapis, rodantis tam tikras ribas.
    Spoileris

    Miesto ribos

    TRV zonos

    Vietos, kur pažeidimai už non-rp negalioja

    LCYg78m.jpg&key=eb008b7171f7b8242478b9f2

 

Visada laukiame jūsų pasiūlymų į AŽ arba SMS, ką dar galima keisti, ištrinti, įdėti, papildyti... Ką praleidome. Rašykite ir kartu apsvarstysime bei pilysime šį sąrašą.

 

DPKT

 

  • Patinka 20
  • Ačiū 2
  • Haha 2
  • Sutrikęs 1
  • Už 17
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

giphy.gif?cid=3640f6095c1faee8706c706f77

Gruodžio informacija

  • Vos ne tradicija tapęs leidimas išsipirkti iš visų darbų nalogų ir vėl suaktyvinamas. Nuo 2018-12-23 iki 2018-12-31 23:59 visų darbų direktoriai/pavaduotojai, jeigu tik patys prie šios akcijos prisideda, gali išimti žaidėjus iš savo nalogų už tam tikrą pinigų sumą. Suma neturi viršyti 10'000'000 €.
  • Svarbu paminėti, kad galite išimti ARBA visus, ARBA žaidėjus TIK su tam tikromis priežastimis. Pvz. jeigu leidžiate išsipirkti tik tiems, kas neišdirbo 7 dienų, tai turite be išimties leisti išsipirkti nalogą už šią "nuodėmę" kiekvienam norinčiam. Jeigu leidžiate visiems, tai ir turite leisti visiems. Neturi būti jokios diskriminacijos (to nemėgstu, tas nepatinka ir t.t.)
  • Svarbu paminėti ir tai, kad visi pinigai turi keliauti į /dfondas, o vėliau būti padalinti darbuotojams arba ir pasilikti fonde. Bet koks šių pinigų pasisavinimas sau prilygsta direktoriaus įspėjimui ar net pareigų netekimui.
  • Taip pat gruodžio 24, 25, 26, 31 dienos ir sausio 1-oji diena yra ne darbo diena. Minimumas ir darbas nėra būtinas, įspėjimai už neaktyvumą arba nedarbą šiomis dienomis nededami.

 

DPKT komanda linki gražių ir jaukių švenčių!

  • Patinka 18
  • Ačiū 4
  • Už 8
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

giphy.gif?cid=ecf05e475c2f949a3574706e49

 

Sausis („nauji metai - naujas aš“)

 

Teisėsaugai:

  • Jeigu žaidėjas bėga daugiau, nei 15 min., o jį sugavus ir sudėjus įtarimus jis juos nusiima (už kreditus) iki tiek, kad būtų galima siūlyti baudą, tai teisėsaugininkas turi teisę jos nesiūlyti.
  • Jeigu jus stabdo teisėsaugos tarnybinis transportas ir jūs pabėgate su teleportacijos komandomis - Pareigūno užpuolimas arba (ir) neaklausymas - 30 STAR
  • Stabdant žaidėją ir jeigu jis nestoja, tai draudžiama bausti už pareigūno neklausymą. Tokioje situacijoje turite uždėti /bega, jeigu jis nestoja ir po /bega uždėjimo, tai pagavę baudžiate už bėgimą.
  • Sutvarkytas baudžiamasis kodeksas, pašalintos tam tikros bausmės, dalis sušvelnintos. Norėdami kažką pridėti/išimti/pakeisti pirma turite pasitarti su DPKT ir tas pakeitimas pirma turi būti pakeistas teisėsaugos taisyklėse (spausti), o tik tada naudojamas.
  • Sudėti tikslūs chuliganiško vairavimo įtarimai

 

8ab09f5f6665626f65c52a2aa81d5463943.png

 

  • Teisėsaugininkas civilį už kiekvieną chuliganiško vairavimo situaciją bausti gali tik po 1 kartą per sustabdymą (išskyrus už avarijos sukėlimą, juo baudžiama už kiekvieną sukeltą skirtingą avariją). Tai reiškia, kad jeigu uždėjote pavyzdžiui už kelio kirtimą per pašalines vietas, tai to paties iki kol pažeidimas pasikartos po paleidimo dėti nebegalite (prieš tai tiesiog buvo galima 5x už chuliganišką vairavimą).
  • Nustatyta, kada galima atimti vairuotojo pažymėjimą:
  1. kai už KET pažeidimus (chuliganiško vairavimo situacijas) civilis surinko 60 įtarimo lygių; 
  2. kai už tą patį KET pažeidimą civilis per 10 minučių gauna trečią kartą (galima sutikrinti per /itarimai).
  • Teisėsaugai baudimas už „Chuliganiškas vairavimas“ yra laikinai išjungiamas.
  • Buvo susirinkta su teisėsauga ir TRV ir nuspręsta, kad nuo šiol „Ginklų/Narkotikų krovinių patikras gali vykdyti tik MUITINĖS būryje esantys teisėsaugos nariai, kurių kiekviena teisėsaugos sritis (išskyrus policiją) gali turėti po 5. Jeigu nėra prisijungusių visų 5, tai esantys įgaliotiniai gali užimti laisvas vietas (kad būtų po 5). Teisėsaugininkams, kurie nebus minėtame būryje DRAUDŽIAMA gaudyti ar kitaip trukdyti TRV vežti nelegalius krovinius. Už šios taisyklės nesilaikymą grės įspėjimai“.
  • Panaikintos dienos kada TRV gaudo FTB, o kada SWAT.
  • Primename, kad „*Viešas pasisakymas, žeminantis tam tikrą teisėsaugos sritį, jos darbuotojus, direktorių - 6 mėn.“ galioja tik tada, kai žeminama visa sritis/visi tos srities darbuotojai/direktorius. Tai reiškia, kad tas pasisakymas turi būti viešas (į viešuosius chat'us, ne į paprastą), taip pat jis turi būti apie visą sritį, o ne apie vieną darbuotoją. T.y. jeigu jūs esate teisėsaugininkas ir jus įžeidė kitas teisėsaugininkas pavyzdžiui į /vip, tai jam blisto negali būti, nes čia asmeniniai konfliktai, kuriems tramdyti yra /mute komanda. Išimtis jeigu įžeidinėjama per /rv, tokiu atveju darbuotojas turi būti nubaustas direktoriaus.
  • Pakoreaguota taisyklė: Teisėsaugininkai gali su šaunamuoju ginklu „colt“ šaudyti pro darbinės mašinos langą gaudant nusikaltėlį jei jis yra su /bega. Privaloma turėti vaizdinius įrodymus, jog sekamasis tikrai bėga nuo teisėsaugos. Šaudantys pro langą su MP5 arba nuo mašinos stogo ir padarę bėgliui žalą privalo būti išmesti iš darbo.

 

Nusikalstamumui:

  1. Prižiūrėdami karus gali naudoti nametag siekiant užtikrinti, kad jie vyktų švariai ir sklandžiai.
  2. Pasibaigus bandomąjam laikotarpiui žaidime prie V_P gauna užrašą [NGPT].
  3. Gali patys kelti mafijų/gaujų direktorių rinkimų apžvalgas.
  • Sukurtas mafijų/gaujų finansavimas (spausti).
  • Sutvarkyta Direktorių įspėjimų mafijų/gaujų įspėjimų sistema.
  • Bėgant nuo teisėsaugos ilgiau negu 10 minučių už kiekvieną minutę įtarimas už bėgimą (įprastai 40 „stars“) didės ir gali maksimaliai pasiekti 80 „stars“. Būnant surakintam laikas nesiskaičiuos, norint gauti 80 „stars“ reikia bėgti bent 40 minučių.

 

Visada laukiame jūsų pasiūlymų į AŽ arba /SMS, ką dar galima keisti, ištrinti, įdėti, papildyti... Ką praleidome. Rašykite ir kartu apsvarstysime bei pilysime šį sąrašą.

 

DPKT

  • Patinka 13
  • Ačiū 1
  • Sutrikęs 1
  • Už 9
  • Prieš 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

giphy.gif?cid=3640f6095c6cfd1936546b5145

 

Vasaris („mylėkite ir būkit mylimi“)

 

  • Kadangi atsirado nauja, tamsi forumo tema, tai dauguma temų tapo netvarkingos, neįskaitomos. Po truputį jas redaguoju ir keliu iš naujo. Pavyzdys apie ką kalbu: Prieš (spausti) || Po (spausti). (Pasikeisti forumo temą galite visi forumo apačioje radę mygtuką „Tema“) 
  • Norint patikrinti Tolimųjų Reisų Vairuotojo vežamą krovinį (/krovinys), vairuotoją pirma reikia surakinti. (Teisėsaugai)
  • Draudžiama diskriminuojančios misijoms (pagauti tam tikrą darbą, pagauti naujokus ir pan.). (Teisėsaugai)
  • Nuo kovo, visi direktorių įspėjimai bus paslėpti ir saugomi archyve 3 mėnesius (gali keistis) nuo tos dienos, kai direktorius atsisako savo pareigų. Grįžęs į tas pačias pareigas anksčiau, nei per 3 mėnesius, jis tą įspėjimą atgaus (kito darbo valdžioje jo neatgaus). (Taip padarėme todėl, kad direktorius, bėgdamas nuo atsakomybės perleidžia pareigas pavaduotojui, o po mėnesio susigrąžina postą ir vėl lyg niekur nieko turi 0 direktoriaus įspėjimų.)
  • Kadangi serveryje labai išplito "Auto Heal" ir dauguma administratorių, norėdami būti gerais, pradėjo skelbtis per /s chat'ą, jog healina visus, tačiau nepagalvojo, kad šis dalykas kažkam gali būti žalingas, t.y. medikams, nes jiems labai sumažėjo iškvietimų. Paprašėme administracijos pagalbos ir buvo padaryta, kad per /s sistema nebeleidžia skelbti apie "Auto Heal". Bet koks bandymas tai apeiti su papildomais simboliais gali būti baudžiamas /mute komanda. (Trumpai tariant "Auto Heal" lieka leistinas, bet apie jį skelbtis yra draudžiama. Nepamirškime ir mūsų medikų (/03)) :12_slight_smile:
  • Padidintas mafijų/gaujų finansavimo TOP limitas iki 20 žmonių. (Prieš tai buvo TOP15)
  • Stambūs fondo rėmėjai, renkant bet kokio darbo direktorių, galės be didelių pastangų būti laikinai priimti į tą darbą ir galbūt netgi gauti to darbo įgaliotinį. (Prieš tai sulaukdavome didelio norinčiųjų skaičiaus, o priėmus būdavo pastovūs prašymai "pakelti rangą", "uždėti įgaliotinį", "trumpam uždėti pavaduotoją nuotraukai" ir t.t. Žodžiu vienos problemos. Dabar patekti galės tik kažkuo pasižymėję žaidėjai)
  • Primenu: Atėjęs į valdžią naujas direktorius pradžiai gauna 2'000'000 € (darbinėms pratęsti ar kitiems reikalams). Norėdamas atsiimti pinigus, direktorius turi pats (per savaitę) parašyti Direktorių Priežiūros ir Kontrolės Tarybos nariams (atsiimti šią sumą galima bet kurią savaitės dieną). (Mafijų/gaujų valdžiai)

 

Visada laukiame jūsų pasiūlymų į AŽ arba /SMS, ką dar galima keisti, ištrinti, įdėti, papildyti... Ką praleidome. Rašykite ir kartu apsvarstysime bei pilysime šį sąrašą.

 

DPKT

  • Patinka 27
  • Ačiū 4
  • Haha 1
  • Už 10
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

giphy.gif

 

Kovas („Jei tau žalia akyse, dar nereiškia, kad atėjo pavasaris“)

 

  • Kovo 11 diena - Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena. Šią dieną darbas nėra būtinas (kaip ir minimumo surinkimas). (Visiems)
  • Valdžia, norėdama panaikinti temą, gali naudotis mygtuku „Pranešti apie pranešimą“, esančiu viršuje, dešinėje pusėje. Priežastyje įrašykite, ką su ta tema reikia padaryti. Tokiu būdu jūsų pranešimą matys VISI globalūs moderatoriai ir viską padarys daug greičiau ir paprasčiau. Beabejo taip galite pranešinėti ir taisyklių pažeidėjus. (Valdžiai)
  • Komanda /apklausti buvo įdėta atrankoms, vadinasi, tik tam turi būti naudojama. Savavalis naudojimasis šia komanda gali turėti pasekmių. (Valdžiai)
  • Nebebus taisyklės dėl sraigtasparnio naudojimo siekiant surinkti įrodymus. (Teisėsaugai)
  • Jeigu žaidėjas nesustoja po NUM 2, bet sustoja po /bega, tai baudžiate už pareigūno neklausymą + padaryti pažeidimai. Jeigu nesustojo po NUM 2 ir po /bega, tai baudžiate už bėgimą + padaryti pažeidimai. (Teisėsaugai)
  • Per daug teršdami VIP chat'ą su žvejybos žinutėmis rizikuojate gauti mute. Pavyzdys, kaip daryti tikrai negalima: čia (spausti). (Žvejams)
  • Direktoriai/pavaduotojai galutinai atleisti nuo bet kokios atsakomybės dėl jūsų pinigų žvejojant. Tai padaryta gavus pagrindinės administracijos palaiminimą. Siūlome naudotis patikimais tarpininkais arba specialiai tam sukurta ir paruošta TTT komanda. (Žvejams)
  • Pasikeitimai TTT komandoje. (Žvejams)
  • Primename, kad paremti mafijas/gaujas, o tuo pačiu ir teisėsaugos veiklą, galite su komanda /mgideti [suma]. Mafijoms/gaujoms jau išmokėta 162'000'000 €. (Visiems)
  • Primename, kad jeigu gavote "free mute", tai /unmute lengvatą suteiksime tik tada, kai tam administratoriui parašysite papeikimą. (Visiems)

 

Visada laukiame jūsų pasiūlymų į AŽ arba /SMS, ką dar galima keisti, ištrinti, įdėti, papildyti... Ką praleidome. Rašykite ir kartu apsvarstysime bei pilysime šį sąrašą.

 

DPKT

  • Patinka 13
  • Ačiū 1
  • Haha 1
  • Už 10
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

200.gif&key=3d43c1b6e5ba2c3e34135db12cc2

Balandis („Už teisybę nakvynės negausi“)

 

  • Balandžio 22 diena - Antroji Velykų diena. Šią dieną darbo minimumas ir darbas neprivalomas. (Visiems)
  • Gegužės 1 diena - Tarptautinė darbo diena. Šią dieną darbo minimumas ir darbas neprivalomas. (Visiems)
  • Mažindami neleistinas programas naudojančių žaidėjų skaičių, įpareigojame direktorius tokius darbuotojus išmesti. Viskas turi vykti taip, kad žaidėjas iš pradžių yra įkeliamas į cheat'erių temą, kur pirma turi būti patvirtintas šios temos prižiūrėtojų, jog jis tikrai sukčiavo. Toliau jam turi būti parašytas darbuotojo papeikimas arba ta tema nusiųsta direktoriui asmenine žinute. Tada direktorius privalo tokį asmenį nubausti išmetimu. Kitaip sakant direktorius NĖRA įpareigotas nuolat tikrinti cheat'erių temos ir ieškoti ten savo darbuotojų. Nuo to atleidžiami teisėsaugos ir mafijų/gaujų direktoriai, nes jų darbuotojai ir taip gauna juodąjį sąrašą (spausti), dėl kurio automatiškai išmetami iš darbo. (Valdžiai)
  • Grįžimas po mirties į gaujų karą su kita paskyra - 3 mėn (abiems paskyroms). Jeigu įtariate, kad kažkas taip padarė - rašote skundą su konkrečiais V_P ir įrodymais (kaip su vienu numirė, o su kitu grįžo). (Gaujoms)
  • Draudžiama per mafijų karus naudoti dviratį, kaip transporto priemonę, norint peršokti tvorą. (Mafijoms)
  • Jeigu priešinga pusė apsigynė, tai turite suteikti šansą jiems padaryti kontrpuolimą. Atsijungti galima tik susitarus su kita mafija ir įsitikinus, kad kontrpuolimo nedarys. Kitaip sakant, prieš pradėdami kariauti, įsitikinkite, kad nereikės atsijungti po pirmų 5 minučių. (Mafijų valdžiai)
  • Sukurtas gaujų zonų žemėpalis (spausti). ©@Airidas_Krc. (Gaujoms)
  • Taisyklė „„Pakvietimai Numatomi“ traktuojama kaip /d komandos naudojimas ne pagal paskirtį“ papildyta „„Pakvietimai Numatomi“, „IMM 16:43 10m“, „DPKT išpirka 3m“ ir pan. yra traktuojami kaip /d komandos naudojimas ne pagal paskirtį ir už tai galite gauti mute ar netgi įspėjimus“. (Mafijų valdžiai)
  • Yra ir dar viena tokio pobūdžio taisyklė: /d komanda skirta informuoti visam serveriui. T.y. ji yra vieša. Naudojantis šia komanda leidžiama skelbti tik aiškius ir suprantamus tekstus. Tokie rašymai kaip ,,pirmas'' , ,,stop'', „dirbam“ bus traktuojami kaip netinkamas /d komandos naudojimas. Už tai būsite baudžiami įspėjimais. (Valdžiai)

 

Visada laukiame jūsų pasiūlymų į AŽ arba /SMS, ką dar galima keisti, ištrinti, įdėti, papildyti... Ką praleidome. Rašykite ir kartu apsvarstysime bei pilysime šį sąrašą.

 

DPKT

  • Patinka 18
  • Ačiū 5
  • Haha 3
  • Sutrikęs 1
  • Už 9
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

robert downey jr shrug GIF by Spider-Man: Homecoming

 

Birželis („Lengviau kitų darbus peikti, nei pačiam juos geriau nuveikti“)

 

  • Birželio 24 dieną - Joninės/Rasos šventė. Šią dieną darbo minimumas ir darbas neprivalomas. (Darbams su pakvietimu)
  • Liepos 6 dieną - Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) diena. Šią dieną darbo minimumas ir darbas neprivalomas. (Darbams su pakvietimu)
  • Draudžiama per gaujų karus atsijungti zonoje, o tada priešams ją užėmus prisijungti atsirandant kažkur ant stogų ar gerose pozicijose. Privalote vykti visi kartu. Nesilaikant šios taisyklės gali būti pradėtos taikyti griežtos bausmės. (Gaujoms)
  • FTB ir SWAT gali vykdyti po vieną reidą per dieną į bet kurios mafijos ar gaujos bazę. Reido metu leidžiama naudoti /nark /kon /taz /ant ir kitas teisėsaugos komandas, tik kaip įprasta, draudžiama bausti už pažeidimus, padarytus mafijos ar gaujos bazėje. Reidas negali trukti ilgiau, nei 20 minučių. Taip pat draudžiama jį daryti prieš pat karus siekiant vienai iš pusių pakenkti atimant jų narkotikus. Visa tai organizuoti gali tik direktorius arba pavaduotojas. (Teisėsaugai)
  • Įgaliotinis neprivalo pats finansuoti rengiamų akcijų. Jam prašant išlaidas turi padengti darbo valdžia iš darbo fondo (/dfondas) arba savo kišenės (pasirinktinai). Priešingu atveju įgaliotinis turi teisę atsisakyti daryti akciją. Direktorius negali už tai jo nušalinti, nes tai įgaliotinio asmeninis turtas, kuris negali būti liečiamas tik dėl jo užimamų pareigų. (Direktoriams/pavaduotojams/įgaliotiniams)
  • Norėdami pranešti apie įgaliotinį, kuris piktybiškai naudojo /d komandą ne pagal paskirtį, tai galite padaryti parašę skundą. (Visiems)
  • *Nelegali veikla būnant valdžioje - Be galimybės išeiti. (Direktoriams/pavaduotojams)
  • *Neleistinų modifikacijų naudojimas būnant valdžioje - 12 mėn. (Direktoriams/pavaduotojams)
  • *Nušalintas nuo direktoriaus posto - 6 mėn. (Direktoriams/pavaduotojams)
  • Naujasis DPKT narys - Beliunas_Justas. (Visiems)
  • Naujasis DPKT narys - Domas_Sliuuzas. (Visiems)
  • Pakeitus (nuėmus) pavaduotoją anksčiau nei per 14 dienų, direktorius automatiškai yra baudžiamas direktoriaus įspėjimu. Tam tikrose situacijose gali būti taikomos išimtys. (Direktoriams)
  • Dar vienas būdas administratoriams nusiimti forumo įspėjimą (spausti). (Administratoriams)
  • Pašalinta mafijų taisyklė (nes tai padaryti sistemiškai): Draudžiama šaudyti atsitūpinėjant su komanda /baik. Už tai gresia banas. (Mafijoms)

 

Visada laukiame jūsų pasiūlymų į AŽ arba /SMS, ką dar galima keisti, ištrinti, įdėti, papildyti... Ką praleidome. Rašykite ir kartu apsvarstysime bei pilysime šį sąrašą.

 

DPKT

  • Patinka 22
  • Liūdnas 1
  • Už 9
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

michael b jordan omg GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

 

Liepa („Be saulės - ne vasara, be meilės - ne gyvenimas“)

 

  • Tikrinti vairuotojo pažymėjimą ir registraciją kitos teisėsaugos sritys (SWAT, FTB, Armija) gali tik tada, kai žaidėjui buvo uždėtas įtarimo lygis už chuliganišką vairavimą. Gali būti taikomos išimtys spec. Būriams. (Teisėsauga)
  • Jei žaidėjas yra darbo naloge dėl rimtų priežasčių (nesiskaito šaudymas, įžeidinėjimas, trugdymas dirbti, neišdirbimas), jis negali su kita paskyra įsidarbinti į šį darbą. Jei žaidėjas jau buvo įsidarbinęs, turint įrodymus jį galima išmesti. (Visiems)
  • Yra sukurta modifikacija, kuri rodo žaidėjo ID prie slapyvardžio, imant iškvietimus ši modifikacija suteikia pranašumą prieš kitus, todėl nuo šiol draudžiama draudžiama imti iškvietimus įrašant ID, o ne žaidėjo slapyvardį. (Darbams su pakvietimu)
  • Būnant zonoje per puolimą draudžiama išvažiuoti iš jos norint nusipirkti ginklų iš ginklų dėžės. (Gaujoms)
  • IP platinimas - 6 mėn VDB. (Visiems)
  • Direktoriui perleisti pareigas pavaduotojui galima tik tada, kai pavaduotojas išbūna savo pareigose bent 2 savaites (Taip buvo visada, tačiau apie tai nebuvo niekur parašyta). (Direktoriams)
  • Draudžiama išbėgti iš puolamos zonos norint atsivartoti ir grįžti. (Gaujoms)
  • Draudžiama klubų karo metu atiminėti ginklų licenzijas, surakinėti, dėti stars. Už šį nusižengimą, teisėsaugininkas baudžiamas nuo dviejų įspėjimų iki išmetimo.  Keičiama į -  Draudžiama klubų karo metu jų zonose atiminėti ginklų licenzijas surakinėti, dėti star, tikrinti narkotikus ir juo atimti. Už šį nusižengimą, teisėsaugininkas baudžiamas nuo dviejų įspėjimų iki išmetimo. (Taikomos įšimtys) (Teisėsauga)
  • FTB darbuotojams leidžiama vykdyti reidus ir DM eventų metu. Reido metu jiems leidžiama konfiskuoti narkotikus, naudoti komandą /taz ir /ant. Rengiant tokį reidą, agentai privalo surakinti dalyvius ir kuo skubiau patikrinti, o radus konfiskuoti narkotines medžiagas. Baigus tikrinimą, visus atrakinti ir pasišalinti iš evento vietos. Jeigu evento dalyvis priešinasi ir šaudo į FTB agentą - FTB agentas gali bausti dalyvį, priklausomai nuo pažeidimo (Teisėsauga)   NAIKINAMA TAISYKLĖ
  • Nuo šiol teisėsaugai draudžiama dirbti su nuosavom mašinom, išskyrus SPD ir direktorius bei pavaduotojus. (Teisėsauga)
  • Atsiradus naujai komandai /sturmas, SWAT ir FTB  2 kartus per savaitę gali atlikti šturmą į mafijas/gaujas ir tikrinti narkotikus, į pagalbą gali pasikviesti kariuomenę, kad padetų surakinti, tačiau komandą /nark ir /kon gali naudoti tik SWAT ir FTB. Į klubus SWAT ir FTB per savaitę gali atlikti 4 sturmus.  (Teisėsauga, mafijos/gaujos, klubai)
  • Reforma SPD. Į SPD gali būti priimti žaidėjai iš kitų teisėsaugų, tačiau ne daugiau 3-4 teisėsaugininkų iš to pačios teisėsaugos. SPD vieninteliai gali naudoti nuosavas mašinas, Vėliau atsiras tema kurioje bus viskas paaiškinta plačiau. (Teisėsauga)

 

Visada laukiame jūsų pasiūlymų į AŽ arba /SMS, ką dar galima keisti, ištrinti, įdėti, papildyti... Ką praleidome. Rašykite ir kartu apsvarstysime bei pilysime šį sąrašą.

 

DPKT

 

  • Patinka 21
  • Ačiū 5
  • Haha 4
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1
  • Už 13
  • Prieš 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

money asks GIF

 

Rugpjūtis ("jei nori susipykti su geru draugu, tai paskolink jam pinigų")

 

  • Rugpjūčio 15 dieną - Žolinė (Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų dieną). Šią dieną darbo minimumas ir darbas neprivalomas(Darbams su pakvietimu)
  • Draudžiama teisėsaugai bausti apsaugos darbuotoja už ginklo rodymą. (Teisėsauga)
  • NGPT atsako ir priima sprendimą už mafijų/gaujų skundus (Mafijos/Gaujos)
  • Gaujų karo metu bunant ESC ban - 6h (Gaujos)
  • Nelegali veikla VDB - 6 men (Visiems)
  • Už padarytus pavaduotojo pažeidimus, kaip direktorius buna nušalintas ar gresia jam įspėjimas pavaduotojas gali gauti direktorių blistą 6 men. (Direktoriams/Pavaduotojams)
  • Bereikalo teisėsaugai draudžiama būti mafijos/gaujos pagrindineje zonoje, už tai baudžiama įspėjimais. Taikoma įšimtis būriams (Teisėsauga)
  • Nemokėjimas naudotis direktoriaus/pavaduotojo komandomis - 6 mėn. (Valdžiai)  Pakoreguota
  • Reidai yra skirti tik vykdyti reidus o ne palengvinti patekimą į kalėjimą ar tam tikrą bazė, dengti transporto priemones ar kitus objektus. Tad teisėsaugai draudžiama kurti be-reikalo reidus. Ar norint lengviau patekti į tam tikra bazę. Pvz mafijų teritorija. (Teisėsauga)
  • Teisėsaugai draudžiama gaujų karo metu, gaujų zonoje tikrinti narkotikus, ar kažkaip kitaip trukdyti karą (surakinti,dėti bėgas, lysti į gaujų zoną), išimtis taikoma kai atliekamas šturmas. (Teisėsauga)
  • Draudžiama teisėsaugai tikrinti narkotikus gaujų narius kai jie būna susirinkę ant mašinos ir vyksta į karą. Galima tuo atveju kai važiuoja po vieną arba būna atliekamas šturmas (Ši taisyklė jau buvo ankščiau tačiau jos niekur neradome įrašytos) (Teisėsauga)
  • Draudžiama teisėsaugai gaujų pagrindinėje zonoje tikrinti narkotikus, nesvarbu ar jie kariauja ar ne. Išimtis taikoma kai atliekas šturmas, Ar būna padarytas gaujos nario pažeidimas ir jam bus dedami įtarimai. (Teisėsauga)
  • Draudžiama teisėsaugininkui  dėti įtarimus, tikrinti narkotikus, teisės kitam teisėsaugininkui kai jis būna su uniforma ir {ar) darbine apranga. Už  padarytus pažeidimus siunčiat įrodymus direktoriui/pavaduotojui. (Teisėsauga)
  • Gaujai užėmus zoną ir priešingai gaujai neatvykus jos ginti per 30 minučių, gauja gali pasiimti tą zoną be karo (Gaujos)
  • Draudžiama atidavus zona, ją po to ginti (Gaujos) sąvoka vėliau.

 

Sąvokos

  • Bereikšmis šaudymas - tai šaudymas į nenusidėjusį serverio žaidėja, orą ar kitą objektą. Atsišaudyt galima, kai žaidėjas šaudo į teisėsaugininką                                            arba yra su /bega statusu.
  • Šaudymas pasislėpus - tai šaudymas pasislėpus, už objektų, aukštų pastatų, kur sunku yra įžiūrėti ar patekti. Šaudymas                                                              pasislėpus nesiskaito kai šaudoma su AWP atviroje vietoje, ar ten kur lengvai įžiūrimas žaidėjas.
  • Tyčinis grįžimas į karą (gaujoms) - tai teritorija kurioje vyksta karas, mirus grįžti ir tęsti susišaudymą ar kitaip trukdyti draudžiama.
  • Šaudymas su snaiperiu už mafijos bazės tvoros ribų (Ne zonos, bet tvoros) - Vykstant karui tarp mafijų, draudžiama šaudyti su sniper rifle ginklu už bazės tvorų į bazes vidų.

 

 

 

Visada laukiame jūsų pasiūlymų į AŽ arba /SMS, ką dar galima keisti, ištrinti, įdėti, papildyti... Ką praleidome. Rašykite ir kartu apsvarstysime bei pilysime šį sąrašą.

 

DPKT

 

  • Patinka 23
  • Ačiū 2
  • Haha 4
  • Liūdnas 2
  • Už 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse



  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...