Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Donce_Quattro

/Sunaikinti Komandos naudojimas

Ar pritariat šitai idejai ?  

29 balsai(-ų)

  1. 1. Ar pritariat šitai idejai ?

    • Taip
      7
    • NE
      21
    • Nesvarbu man
      1


Rekomenduoti pranešimai

Siulau kad paprastas žmogus negalėtu /sunaikinti teisėsaugos automobiliu o galėtu tiktais mechanikai arba teisėsesaugą pati sunaikinti. Nes pvz kaip dedi įtarimus ir sunaikina automobili ir paskui tenka vel teleportuotis pasimti kita kad galetum ta bėgli išvest (Laiko gaišimas), o tiem kur neturi [VIP] paslaugu tenka vaziuoti su taxi iki bazes kad pasiimti :D 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Na manau visų pirmą tai reikt turėt vipą dirbant teisėsaugoje, o dėl to sunaikinimo tai nežinau ar čia jau yra baisus dalykas padaryt /tpd /gaudomi ir atsipirkai ta viena teleportą į baze. Nematau jokios problemos čia ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visu pirma dirbant teisėsaugoje kaip ir sakė @Ernis_Men reikalingas vip'as, nes tada tikrai nepadirbsi normaliai. O jeigu negali išvežti, tai rašai į /rt kas gali išvežt. Tiesiog nereikalingas dalykas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1. Daug nepatogiau gaudyt bėglius, kai yra komanda /sunaikinti direktoriams bei valdžiai yra daug lengviau dėl mašinų rr, bei nemalonu būtų matyt bazė be tr. Priemonių 2. Kai mieste daugiau darbinių tr. Priemonių numuša FPS'us, padarius /sunaikinti ir vėl pasiėmus nauja tr. Priemonė niekam nekenkia. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...