Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su direktoriais

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki gerbiamieji laikraščio skaitytojai. Kažkada jau buvau daręs apklausas su direktoriais, bet nusprendžiau ir vėl padaryti. Visu pirma noriu padėkoti žaidėjui: @Vasia_Carter, kad sukūrė šiuos paveiksliukus su darbais. Aš jais dabar galiu pasinaudoti. Taigi, sėkmės skaitantiems:

3739aba58ac5839f4ff3d4f077156d1d170.png

 

Ždž sargą žaidžiu gan ilgai nuo 2015 metų, aišku buvo ir pertrauku ir ilgų ir neilgų, bet kol turiu laiko tol žaidžiu. Ahh viskas prasidėjo nuo mano įstojimo i gaują - tai buvo ''The Ballas'' patiko kariaut prieš kitus strateguoti ir panašiai, į direktoriaus postą tikrai dar tuo metu nežiūrėjau, nes visu pirmą ir patirties trūkumas bei noro nebuvo, kariavau kokius keturis metus kaip eilinis ''gaujinis'', ginklą rankoj šitam projekte tikrai smagu turėt na ir po 4 metų po puikaus ''Cosa Nostra'' direktoriaus Paulius_Montago sugalvojau, kodėl nepabandžius būti direktorium. Viskam yra pirmas kartas, užpildžiau anketą tiek i grove street direktoriaus postą, tiek į cosa nostra. Buvau išrinktas ''Grove Street" direktorium taip pat galimą sakyti buvau tuo pačiu kandidatas į cosa nostra mafiją :1_grinning:. Per 20 dienų subūriau tikrai gan stiprią komandą kuri man padeda -  kaip gali kariauti prieš the ballas gaują.

 

ef66ac4ea93be5ced8b58eb56be524b8621.png

 

Serveryje žaidžiu nuo 2016 metų, bet tuo metu kažkaip nepritraukė serveris tai buvau kaip dauguma sako "leavines" iki 2017 metų pradžios. Grįžęs į serverį neskubėjau kažkur įsidarbinti pabuvojau ir mafijose ir gaujose, bet jos manęs nesužavėjo tai patraukiau kitu keliu ir žiūrėdamas forume vykstančias atrankas pamačiau, kad šiuo metu vyksta atranka į mechanikus tai nieko nelaukdamas užpildžiau ir patekau pas tuometinį mechanikų direktorių Edgaras_Supra, pradirbus 4 mėnesius gavau ir įgaliotini pas nesenai gavusi direktorių Tadelis_Litai. Praėjus dar beveik 4 mėnesiams Tadelis_Litai perleido mechanikų direktorių savo tuometiniam pavaduotojui Vaidotas_Narkus ir po kelių dienų sulaukiau pasiūlymo tapti jo pavaduotoju, šiame poste pabuvau maždaug 2 mėnesius ir atsisakiau. Pabuvęs dar mėnesį šiame darbe pagalvojau patraukti kitu keliu tai emigravau į FTB iš kitos paskyros kurioje buvau įgaliotinis. Pabuvau teisėsaugoje 14 dienų ir vėl grįžau į darbą kuriame man patinka dirbti (mechanikus) . Po maždaug mėnesio tuometinis direktorius pardavė savo paskyra, o tas žmogus kuris nusipirko pridirbo nesąmonių ir greitai jį nušalino. Tuomet 2018 metų vasarą DPKT nariams paskelbus atranką į šio direktoriaus postą nieko nelaukiau ir užpildžiau, na ir žinoma gavau direktorių. Pabuvau neilgai tik mėnesį ir 1 dieną, bet turėjau 3 pavaduotojus Lukas_Green, Virga_Bright, Ernestas_World. Žinoma paskutiniam asmeniui perleidau ir postą kuriame jis išbuvo beveik 7 mėnesius. 2019 metų vasarą sulaukiau vėl pasiūlymo tapti mechanikų pavaduotoju iš tuometinės direktorės Michelle_Cherreti, pas kurią per mėnesį sulaukiau 4 papeikimų kurie nieko nereiškė :1_grinning: Po 3 mėnesių ji pasitraukė iš savo posto ir perleido jį man ir kaip matote esu direktorius iki dabar.

 

00b52aa7d5664c4905ce9e6e5f65a53d506.png

 

 

Net nežinau realiai nuo ko pradėti :1_grinning:

 

Serveryje pradėjau lankytis 2013 metais, ateidavau čia tiesiog "prastumti" laiką, kai neturėdavau ką veikti, ką pagrinde veikdavau tai tiesiog kenkdavau žaidėjams - šaudydavau, persekiodavau arba su nelegaliomis programomis kenkdavau. Net nebuvo planų čia užsibūti. Pamenu kaip per klaidą sugebėjau patekti į medikų darbą, realiai ten iš gailesčio @Ignas_Ramas priėmė, nes nieko nemokėjau :D . Nuo to karto kai įsidarbinau medikuose serveryje kiekvieną dieną lankydavausi, sugebėjau perprasti visą rutiną darbo, pabodus medikams nusprendžiau išbandyti kitą darbą- mechanikus, kurį rekomendavo senas draugas @Zipas_Ltu , tačiau šiame darbe nepatiko vienas dalykas diskriminacija iš valdžios atstovų, tai dėl šios priežasties nusprendžiau išbandyti kitus darbus, tačiau ir kituose darbuose nelabai skyrėsi situacija, tai pagrindinis tikslas buvo, išbandyti visus darbus, o jų buvo likę 3 -NP, radistai ir reporteriai. Įsidarbinus reporteriuose pas @Deiviux_Zipp gan ilgai išdirbau, labiausiai patiko, kad pats direktorius nebuvo pasikėlęs, ne kaip kiti serverio direktoriai.
Šis direktorius pastoviai, su visais bendraudavo ir nieko neignoruodavo, visada galėdavai tikėtis atsakymo ir pagalbos iš šio asmens, visada buvo atviras ir nuoširdus žmogus, net porą kartų turėjau šansą gauti įgaliotinį, tačiau mano staigūs leavinimai viską sugadindavo. Sugrįžus į serverį po vasaros atostogų pastebėjau, kad pats Deiviux jau irgi leavinęs buvo vasarai, o Zipas_Ltu kartu su @Paulius_Taspats įsidarbinę buvo NP, tai pasiūlė ateiti pas juos, įsidarbinus NP labai daug noro nebuvo žaisti didžiąją dalį praleidau neaktyvume, kai jau planavau serverį vėl leavinti, deiviux grįžo į serverį, bei įkalbinėjo grįžti į reporterius, padarė keista pobūdžio mini atranką vienam asmeniui kuris atspės kiek kainuoja 65 skelbimai nalogui. Sugrįžus atgal vėl ts kimarindavom, lolą žaisdavom, padėdavau reikalui esant, tačiau kaip ir visada iki įgaliotinio kai nedaug trūksta aš vėl leavinu, grįžus po leavo(po 2 mėn) Zipp'as siūlė ateiti vėl, bet minėjau jam, kad norėčiau išbandyti kitą darbą kokiai savaitei, o tai buvo Radistai, užpildžiau anketą forume pas @Naikon_Glitched , tačiau paskelbus patekusiuosius iki paskutinės 2 etapo atrankos dienos, svarsčiau eiti į reporterius ar radistus, bet apsisprendžiau, kad išbandysiu radistus, o po jų greičiausiai leavinsiu visam. Patekus į radistus, visai patiko pati darbo rutina, pati valdžia buvo išties labai draugiška, pagrinde kas čia patiko kolektyvas, tai net nepastebėjau, kaip praėjo mėnuo kaip dirbau radistu, kas tik nepatiko, kad įgaliotinio veiklos būdavo pirmas pasiekęs su gėlėmis,  jokių akcijų, jokių treniruočių, dėl šios priežasties darbas buvo šiek tiek niuresnis, nei kiti. Tačiau po truputėli viskas pradėjo keistis kai chaoso dievas gavo įgaliotini, atsirado treniruočių ir akcijų daugiau, man tuo tarpu buvo priskirtas BravoFm būrys, o neužilgo ir įgaliotinis uždėtas, tai vis su chaosu stengdavausi varžytis, kuris daugiau veiklų padarys, tačiau nepaisant varžybų, labai gerai sutardavom. Naikiui pritrūkus laiko, jis perleido direktorių @Skuteris_Sarg, o šis turėjo rinktis pavaduotoja, kas keisčiausia, kad ir šis kiaušinis tapęs direktoriumi visiškai niekuom nepasikeitė, toliau prikolindavo racijoje. Rinkosi tarp manęs ir Chaoso, tačiau chaoso buvo minėjęs jei negaus pavaduotojo leavins radistus, o skuteris siūlė pirmiau man, nes tuo tarpu aktyvumas mano didesnis buvo. Pagalvojau, sakau skuteriui" kam man tas pavaduotojas, jei nebebus su kuo prikolinti, duok jam geriau, vistiek 3mėn ilgiau dirbo už mane. " Gavęs pavaduotoją chaosas realiai nutraukė, "smagiąsias akcijų/treniruočių varžybas", tačiau bendravimas tiek jo tiek skuterio išliko toks pat ir toliau prikolindavome racijoje.

Dėl tam tikrų priežasčių turėjau leavinti vėl sargą, grįžus po leavo įsidarbinau į radistus, po savaitės gavau vėl bravofm direktorių, tačiau skuteriui pritrūkus laiko, atisakė direktoriaus ir perleido Godusui kuris jo ilgai neišlaikė, tuo tarpu kol dirbau pas godusas į radistus atėjo @Lukas_Upsider jam priskyriau pavaduotoja BravoFm, kartu su upsider buvom sugalvoję, kad BravoFm gautų premijas už 1 minutę praleista eteryje, jei neklystu 1min - 5k tuo tarpu buvo, tačiau nepatiko, man goduso išrenkamos valdžios elgesys - kaip pavaduotojo ir kitų įgaliotinių, tai dėl šios priežasties leavinau radistus, bei paprašiau, kad BravoFm direktorių paskirtų Lukas_Upsider. Leavinus radistus migravau po darbus kol nusprendžiau leavint, leavinus prisijungdavau labai retai ir tai tik pašaudyti, ar šiaip pažiūrėti pikantiškas naujienas tokias kaip patalpintus "lytinius organus" forume, nepyk chaosai, kad tai paminėjau :1_grinning:

Tačiau prisijungus vieną dieną, kaip visada susirašiau su upsider, kaip niekur nieko chatinam, o jis kaip visada nemėgsta girtis, kad gavo kažką ir jis sako man "gal norėtum ateiti į radistus, bus numatoma atranka šiandien " sakau nu ok galėsiu ateiti, o kad jis pats tapęs direktoriumi, net neužsiminė, įsidarbinus, pastebėjau, kad vėl senoji tvarka sugrįžo įgaliotinio veiklos vėl vangios buvo, Pirmas pasiekęs laimės 2+ ir 200k, akcijų ir treniruočių vėl nematyti. Po 2 savaičių gavau įgaliotinį, vos tik gavęs įgaliotini pradėjau vėl daryti akcijas ir treniruotes, dar po 2sav tapau pavaduotoju per nedideli konfliktą su buvusiu pavaduotoju. Kai tapau pavaduotoju stengiausi taip pat elgtis kaip ir Deiviux_Zipp, visiems padėti ir neignoruoti iškilus problemai. Taip pat pavyko surinkti gana gerą komandą su kuria niekada nebuvo liūdna. Pamenu, kai vienas įgaliotinis dėl savo neatidairumo gavo įgaliotinio įspėjimą. Gavęs jį norėjo nusiimti tas paskyrėm minimumą rinkti įprasto darbuotojo jį rinkdamas vėl suklydo, tai per Ts visi atėję pradėjo spamint man, kad galga bugina eterį ir racijoje keikiasi prisijungiau uždėjau 2įspėjimus turėjo 3, galvoju pasidarysiu ss radlogo, o vietoje to netyčia šoviau 4 įspėjimą ir žiūriu pyst galgos nebėra :1_grinning:

Po to buvo dar viena situacija kai darbuotojai, sugalvojo padaryti "Fake Atranką" parašo sms random žaidėjui pasikviečia į ts programėlę ir klausinėja klausimų kaip "kokias kojines nešioja radistų 3 skin" Realiai vien dėl tokių žaidėjų sarge ir užsibuvau, net nepastebėdavau, kai prisijungdavau, kaip greit laikas praeidavo. Dar buvo išlikusi nostalgija iš po Reporterių, tai pamatęs atranką į direktorių kelis kart pildžiau, bet visus kartus nesėkmingai, nes visada galvodavau, kad nespėjau užpildyti :1_grinning: Suėjus metams upsiderio direktoriavimo laikotarpiui, jis nusprendė perleisti  Direktoriaus postą, perldus man paskyriau pavaduotoją @Obuoliu_Pyragas kuris visą laikotarpį kol buvau pavaduotojas buvo ištikimiausias pagalbininkas, tačiau tiek jo tiek mano aktyvumai buvo akivaizdžiai sumažėję, tuo labiau kai turėjau atlikti NPPKT sugrąžinus upsideriui direktorių pats leavinau ketinau leavinti visam tačiau po 1metų laiko upsideris vistiek prigydė sugrįžti.

Vos grįžus sakiau jam leisk bent porą savaičių pabūti paprastam darbuotojui, tačiau vos įstojus tą pačia minutę uždėjo radijos pavaduotoja, o dar po 2sav direktorių. Tapęs vėl valdžios atstovu stengiuosi vėl elgtis taip pat kaip ir ankščiau, bendrauti su kiekvienu žaidėju kuris kreipiasi į mane, bei atsakyti į jiems iškilusi klausimą.

Realiai per visą laikotarpį kol esame radistuose su Lukas Upsider, daug ką pakeitėm šiame darbe, pradedant eteriopremija baigiant kreditų, xp dalinimais. Realiai šiame serveryje tas direktorius ar pavaduotojas neturi jokios reikšmės jeigu neturi geros komandos, dar šiam momentui nesuprantu, kaip kiti tapę direktoriai įgaliotiniais ar pavaduotojais užriečia nosį kai tam realiai nėra priežasties, nes visada gali tapti tokiu pat, kaip ir paprastas žaidėjas.

e252559551b0101684cb038a5d599792427.png

 

Serveryje pradėjau žaisti nuo 2013 metų,ši paskyra yra mano pirmoji ir vienintelė paskyra šiame serveryje. Žaidimo pradžioje kaip ir daugelis naujokų tiesiog bandžiau kažkaip užsidirbti pinigų,ėjau dirbti į darbus be pakvietimų,pardavinėjau ledus,dešrainius,taip pat bandžiau pasikelti kuo daugiau xp,kad galėčiau dirbti visus darbus,tai dariau vykdydamas pasiekimus. Įgavęs šiek tiek daugiau žaidimo patirties taškų įsidarbinau į savo pirmąjį darbą su pakvietimu - "Grove street" gauja. Šiame darbe užsibuvau gan ilgai ir surinkau visus savo dabar turimus mafijų/gaujų patirties taškus, direktorius tuo metu buvo Sarunas_Jakus,su kuriuo sutariame labai gerai ir po jo direktoriaus atsisakymo dar bendraujam iki šiol. Pas Šarūną gavau ir savo pirmąjį įgaliotinį (kuris buvo atsiradęs serveryje gal tik apie savaitę). Vėliau perėjau dirbti į Apsaugą,pas Šarūną,šiame darbe taip pat pasiekiau įgaliotinį. Palikus apsaugą buvo laikotarpis kuomet nedirbau niekur ir išvis nelabai žaidžiau serveryje,tačiau grįžus žaisti pasukau į teisėsaugos sritį,esu dirbęs kiekvienoje teisėsaugos srityje ir beveik kiekvienoje iš jų esu buvęs įgaliotinis (išskyrus SWAT),teisėsaugos patirties taškų turiu tikrai nemažai (apie 700k). Išėjęs iš teisėsaugos apie mėnesį niekur ilgai neužsibuvau t.y įsidarbindavau į darbą ir greit palikdavau,lyg ieškodamas,tai kas man patiktų,ir galiausiai radau,tai buvo narkotikų prekeivių darbas,šiame darbe išdirbau labai ilgai,apie pusantų metų,šiame darbe taip pat pasiekiau įgaliotinį bei sukaupiau tikrai nemažą kiekį prekeivio patirties taškų,palikęs šį darbą kuriam laikui palikau ir serverį. Grįžęs iš po leavo vėl nuėjau dirbti į teisėsaugą t.y Armija,kurioje direktorius po ilgo laiko vėl buvo mano geras draugas Šarūnas,šis kartas dirbant teisėsaugoje man buvo išskirtinis,kadangi armijoje pasiekiau savo pirmąjį direktoriaus postą,kuriame išbuvau 2 mėnesius ir perleidau jį Jamal_Nigger. Perleidus direktorių vėl klaidžiojau po skirtingus darbus nieko gero nepasiekdamas,kol galiausiai vėl grįžau į narkotikų prekeivius,šįkart dirbdamas čia pasiekiau savo antrąjį ir dabar turimą ginklų prekeivių direktoriaus postą,kuriame esu jau 5 mėnesius. Būdamas direktoriumi įgavau didelį žaidėjų pasitikėjimą,kuris man leido patekti į TTT komandą.

731d37a8c8ca8394e420d5a5ce648f27398.png

 

Serveryje pradėjau žaisti 2013 metais, pamiršęs savo pirmąja paskyrą po ilgos pertraukos draugas davė tuo metu visai neblogą paskyrą: Sweet_Torreto su kuria pražaidžiau daug metų, bet galiausiai 2017 metais sumaniau susikurti savo tikrąją ir dabar žinomą paskyrą Rokas_Exotic. Jau nuo 2016 metų buvau įsitikinęs, kad man nieko geriau už Reporterių darbą SARG.LT projekte nėra.

Dirbau pas daugumą šio darbo direktorių, Saulius_Acid, Deiviux_Zipp, Rokas_Problem, Aivarux_Joint, Nerijus_Rasistas, Aurimas_Huawei ir t.t. 2018 metais, sėdėdamas TS3 programoje pamačiau pirmąją atranką į TTT tai man buvo WOW, pasitaręs su tuo metu esančiais tame kanale serverio žaidėjais nusprendžiau užpildyti į šią serverio komandą ir gal patekti į ją, tai buvo mano pirmas kartas pildant į kažką rimtesnio nei darbo atranką forume. Man pasisekė, patekau tarp 5 finalininku ir žaidėjai mane išrinko naujuoju TTT nariu kartu su Dawson_Barron. Vėliau Dawson_Barron savo paskyrą pardavė ir likau komandoje toks vienas, kuris yra patekęs per viešą atranką, kuri dar nėra vykusi antrą kartą. Grįžęs po dar vienos pertraukos atėjau į Reporterių gretas dar vieną kartą padirbti ir gerai praleisti laiką, bet netikėtai Aivarux_Joint atsisakė savo direktoriaus posto. Sliuuzui paskelbus rinkimus į Reporterių direktorių, svarsčiau ar pildyti, bet galų gale pabandžiau ir patekau tarp kandidatų, pildžiau į direktoriaus postą pirmą kartą, bet mano anketa liko pirmoje vietoje, man tai davė motyvacijos ir žinojau, kad direktoriaus postą vis tiek kada nors pasieksiu. Mažiau nei prieš mėnesį atsisakius direktoriaus posto buvusiam direktoriui Shelby_Cobra, vėl atėjo eilė man pildyti į Reporterių direktoriaus gretas, žinojau, kad šis kartas bus sunkesnis bet nepasidaviau ir bandžiau išspausti iš savęs daugiausiai ką galėjau, tai man atsipirko ir po nepilnos savaitės vykusiu rinkimų buvau paskelbtas naujuoju Reporterių direktoriumi.

 

8c76d2e598d91f5e7e3b4078df48496b763.png
 

Apie serverį sužinojau dar tolimais 2013, kai būdamas pas savo gerą draugą @Invision_James namie, kai pamačiau kaip jis jungiasi į kažkokį serverį, pradžiai nepridaviau tam reikšmės nes pats dar tuo metu nelošiau sampo, bet vėliau kai man jis irgi įrašė pradėjau bandytis įvairiausius serverius, ir galiausiai pakviestas ateiti į sargą čia ir apsistojau. Turėjau ne vieną paskyrą kuri buvo nesėkminga, nes įsitvirtinti sarge man buvo labai sunku, todėl po tam tikrų bandymų tai leavindavau, tai vėl grįždavau. Pamenu kaip su savo kito draugo pagalba @Jimmy_Super užpildžiau į taksį forume pas tuometinį direktorių Domas_Vilkin, ir patekęs labai apsidžiaugiau ir tuo metu labai jaudinausi nes prieš akys laukė apklausa, galiausiai patekęs pradėjau kabintis į sargo gyvenimą. Pradirbau taksį gan ilgą laiko tarpą, bet po to atėjo gyvenime toks laiko tarpas kai aš vėl leavinau sargą. Po tam tikros pertraukos vasara į mokslų metų pabaigą grįžau žaisti vėl, ir taip pat vėl patekau į taksi :1_grinning: pas tuometinį direktorių Domas_Jive. Tuo metu jau suvokiau, kad sarge yra tam tikros pareigos, kurių žmonės siekia, tai nusprendžiau ir aš pasibandyti kažko pasiekti, ko pasekoje po kelių mėnesių darbo gavau savo pirmas pareigas – įgaliotinį. Gavęs pareigas, į tai žiūrėjau labai rimtai, ir stengiausi atlikti darbą kuo puikiau, ir man tai sekėsi labai gerai. Prabuvau taksi net 8 mėnesius ir 6 iš jų būdamas įgaliotiniu.

Tačiau atėjo laikas, kai vėl turėjau leavinti sargą dėl tam tikrų priežasčių, ko pasekoje aš nežaidžiau gan ilgą laiko tarpą, tačiau 2016 pabaigoje ant žiemos atostogų atėjau pasižiūrėti kas pasikeitė per tą laiką kol buvau leavinęs, na ir kaip tyčia būtent tą dieną pasitaikė atranką į medikų kolektyvą, ir tuo metu direktorius buvo Arnas_Anatomys. Pagalvojau gal nulėksiu ant prikolo pasibandyt patekti, o jei ir nepateksiu nieko stipriai neprarasiu nes visgi ir taip nelošiu normaliai, bet gavosi taip, kad patekau :D

Patekęs ir įsidarbinęs, nė negalvojau apie jokias pareigas, nes žinojau, kad ilgai neužsilaikysiu ir leavinsiu vėl, nes buvau atradęs įdomumą kitiems žaidimas STEAME. Prabuvau darbe ~1 mėnesį laiko iki 2017 sausio vidurio, ir galiausiai palikau, ir nuo tada nebe prisijungiau į sargą iki šių metų Kovo mėnesio.

Vėl gi paragintas savo draugo @Jimmy_Super  užėjau į serverį iš nuobodulio, su tikslu pabėgioti nuo teisėsaugos :1_grinning: Tačiau prisijungus visiškai nekabino noras žaisti, ir pabuvus šiek tiek prisijungus, sau galvoje pasakiau „TIKRAI NEGRĮŠIU AŠ ŽAISTI SARGO“ , bet nuo to prisijungimo pradėjau žaisti dieną iš dienos. Pirmas dienas patekau į mechanikus nes pasitaikė atranka, po kelių darbo savaičių sužinojau, kad vienas iš senų pažįstamų yra Medikų Direktorius -@Bart_Simpson . Vieną vakarą paėmęs jo iškvietimą, ir jį aptarnavęs gavau sms, su pasiūlymu ateiti į medikus, ko pasakoje po mėnesio darbo mechanikuose, aš išėjau į medikus, kur ir prasidėjo mano karjera.

Mano karjera medikuose prasidėjo nuo to, kad tik įsidarbinęs labai greitai kėliausi rangą, ko pasekoje pasikėlęs 3 rangą, gavau pasiūlymą būti kvalifikatoriumi, na aš nedvejodamas sutikau, ir tai buvo mano pirmasis laiptelis medikuose siekiant kažko aukščiau. Pradirbęs beveik jau mėnesį, jau pradėjau galvoti, kad noriu kažko aukščiau nei kvalifikatorius, tačiau vis dar savo valandos aš nesulaukiau ir tuo metų trečią įgaliotinį gavo @Klaidas_Van. Bet aš vis tiek nenuleidau rankų, ir laukiau savo laimingos valandos, kas ir nutiko po kurio laiko, dėl tam tikrų priežasčių @Klaidas_Van  buvo nušalintas ir jo vietą užėmiau aš. Praėjus kelioms dienoms man tapus įgaliotinių direktorius Bart_Simpson perleido direktorių Valis_Samp , ir dar po tam tikro laiko, aš gavau Ligoninės pavaduotoją, ir čia jau man buvo jau advanced lygis :1_grinning: Gavęs pareigas labai bijojau kažkaip nusižengti, padaryti kažką blogai, todėl stengiausi, kad viskas būtų nepriekaištinga. Praėjus daugiau nei mėnesiui, @Valis_Samp perleido man direktorių, ir perėmęs medikų valdžią į savo rankas, aš ir toliau tesiu jau iš anksto pradėtus darbus.


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dėkoju šiems žmonės už intervių. Mano patarimas: @Aurimas_Winston - Aurimai, kitą kartą kai rašysi kažką panašaus neskubėk, nes pridarei daug klaidų kurias teko man taisyti:1_grinning:. Dėkui @Opce_Anonymous,@Andrejus_Pupsas ir @Andrius_Ciupaciupsas, kad viską rašėte nuoširdžiai ir neskubėdami. 
Na, kaip ir visada galite leidinį paremti pinigais, kuriuos aš dalinsiu žaidime darydamas event'us. Viskas ką reikia jums padaryti - tai parašyti /sms Sweet_Brother ir įteiksite man pinigus. Žinau, kad jums patinka skaityti, todėl nepykite, kad ilgai teko laukti šito leidinio, nes tiesiog esu užimtas žmogus ir kai turiu laiko užsiimu žaidimo. projektu:12_slight_smile:
Taip pat ypatinga padėka žaidėjui: @Marius_Golden, kuris savo karjerą rašė ~savaitę laiko.


TOP rėmėjai:
@Andrejus_Pupsas - 10'000'000

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...