Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su įgaliotiniais

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Taigi šį kartą nusprendžiau aprašyti darbų įgaliotinius. Kuo šis laikraštis skirsis nuo kitų? O gi tuo, kad aprašysiu po to pačio darbo įgaliotinius visus ir bus įkelti video. Kas per video - pamatysite apačioje. Planavau šį laikraštį parašyti sekmadienį, bet nematau prasmės laukti toliau. Jeigu dar kas nors norės save aprašyti - redaguosiu temą.
Taigi, sėkmės skaitantiems.

7d79c2cfb54412a9163e7bf40f66e332489.png


Sveikas, aš į šį projektą atėjau net neprisimenu kelintais metais, bet žinau, kad tais kai ridos kėlėjai keldavo ridą po 200 už kilometrą, taigi žaidžiu gan ilgai. Aišku turėjau daug ilgų pertraukų tačiau nuo šio 2019 metų rudens pradžios kaip reikiant pradėjau vėl žaisti. Prisiminiau senus laikus kaip dirbdavau reporteriuose ir nusprendžiau vėl įsidarbinti. Atrankos sulaukiau pas Shelby ir iškarto patekau, dirbti tikrai buvo smagu, bet po kiek laiko jis atsisakė direktoriaus. Na, o aš reporterių palikti neplanavau tad iškarto pačioje pirmoje atrankoje pas Rokas_Exotic patekau. Kadangi nauja valdžia automatiškai atsiranda proga tapti įgaliotiniu tai to ir siekau. Na, o po 5 aktyvių darbo dienų pas Exoticą jau buvau pasiekęs šio statuso. Šis įgaliotinis yra mano pirmasis, bet sekasi manau tikrai puikiai. Tiek šiandien žinių.

@Kasparas_Kentish Buvo geri laikai kai ridą keldavo po 200-400. O kas turėjo daugiau pinigų duodavo net 2-3k. Tuo metu tai buvo dideli pinigai. O dabar net nepalyginsi dabartinės sistemos. Visi po 10 ar po 15k kelia. Retas, kuris kelia  po 5k. Kainos šoktelėjo, todėl, nes manau daugelis serverio žmonių yra turtingi. 
Na, o čia trumpas video kaip dirba tavo darbas


 

Spoileris

 


f92b608afc19c6c92515ad5153a478e4654.png

Sveiki. Sververyje žaidžiu nuo 2014-2015 metų su labai didelėmis pertraukomis. Pirmasis darbas buvo 2017 metai Policijos departamente pas @Laurynas_Nolifer , tačiau ten pradirbau trumpai. Kai gryžau atgal į serverį užpildžiau anketą į Taksi pirmą firmą , patekau visai to nesitikėdamas . Tada dar @The_Bass buvo direktorius . Pradirbęs 2 mėnesius @Giedrius_Gangs gavo firmos direktorių ir paskyrė mane firmos įgaliotiniu ir vyr. kvalifikatoriumi. Taigi dar 2 mėnesius ėjau įgaliotinio pareigas , kol Giedrius perleido direktorių @Dark_Boy . Tada mane išstumė iš visų pareigų ir išmetė iš firmos , dėl nežinomų priežasčių. Kai vėl gryžau į serverį buvęs medikų direktoriu @Hubis_Bmw mano draugas , pasiūlė pabandyti laime pas jį darbe , tačiau ten pradirbau mėnesį laiko ir buvau GMB būrio nariu , daugiau nenorėjau nieko siekti. Tada nebežinau po kelinto grįžimo masčiau išbandyti Armijos darbą , per atranką žaidime patekau lengvai , nes jau žinojau kaip kas vyksta teisėsaugoje. Pradirbęs tikrai neilgai @Rokas_Bilzerian suteikė šansą išbandyti savo jėgas įgaliotinio pareigose , net nežinau kodėl pasirinko mane , kai buvo tikrai daug geresnių ir su didesne patirtimi teisėsaugoje darbuotojų. Tikrai nesigailiu , kad patekau į armiją ir kad Rokas suteikė šansą būti Armijos valdžios dalimi , šio mėnesio 17 dieną bus mėnuo kaip einu šias pareigas ir tikrai nesigailiu.

Danieliau - Esi kareivis. Tavo darbas serveryje yra PAVOJINGIAUSIAS. Kiekvieną dieną turi kovoti su mafijos bei gaujos atstovais. Tu negali abejoti savo sprendimais, nuo jų priklauso žmonių likimai. 
Čia trumpas video apie tavo darbą ir daina kuri yra geriausia ir primena kas yra - KARIUOMENĖ


 

Spoileris

 

 


8576904c0ebb957b0879b548d8e353fe641.jpg

 
Tai mano pats pirmas įgaliotinis buvo pas @Stivas_Grads SWAT darbe ir atsimenu gavau įgaliotini tikrai nemažai laiko pradirbęs gal virš pusantro mėnesio tai manau užtektinai, kad gauti įgaliotini neskaitant veiklos pačiame darbe :1_grinning:. Atsimenu atėjęs Stivas į TeamSpeak3 programą šnekėjo su darbuotojais, o gal net su pačiu tuo metu buvusiu pavaduotoju Juozu Vortexu nepasakysiu tiksliai su kuo šnekėjo, nes tai nemažas laiko tarpas prabėgo nuo mano įgaliotinio gavimo. Ir Stivas tiesiog paklausė kam galėčiau pasiūlyti įgaliotini nes iš ilgiau dirbančių žmonių kaip ir nebuvo kam pasiūlyti apart manęs :1_grinning:. Tai aš pajuokaudamas ir bevažinėdamas kažkur SAMPE pasakiau tai man gali duot ir atsimenu sakė pagalvos ir taip gal po savaites gal net ir trumpiau gavau savo pirmąjį įgaliotini. Davė temą kvalifikacijos, nes buvau vienas iš geriausių ir ilgiausiai išbuvęs SWAT kvalifikatorius. Tuo metu iš pradžių gal ir buvo jaudulio kaip paskyrė, nes visgi tai mano buvo pirmas pats pirmas pasiekimas SAMP  serveryje bei SARG.LT projekte:1_grinning:.

Taigi antrasis mano įgaliotinis buvo APSAUGOS pas @Deimantas_Bosas ir @Pantera_Vestt

iš tikro nežinau kiek laiko pradirbau kaip gavau įgaliotinį. Bet buvo dveji rinkimai ir buvo trys kandidatai (su manim) pirmajame rinkime nežinau tikslaus vardo dabar, tik atsimenu Mindaugą Epsoną, nes aš jam nusileidau rinkimuose :1_grinning:. Viskas gerai nenusiminiau ir toliau siekiau :1_grinning:.  Buvo antri rinkimai, kur dalyvavo ir balsavo už mus tris (irgi nežinau vardų :1_grinning:) irgi visi bendradarbiai ir net buvo DPKT narys Justas Beliūnas  :1_grinning:. Tai bosas liepė save prisistatyti bendradarbiams tai mano prisistatymas buvo laibai trumpas:1_grinning: ''Nieko aš neprisistatinėsiu jeigu išrinksit tai prisistatysiu kitą kartą :1_grinning:. Bet gavosi taip, kad tai ir likau neprisistatęs:1_grinning:. Temą gavau kaip ir SWAT darbe kvalifikacijos. Buvo labai paprasta, nes jau esu ,,Apsipratęs,, tokiose pareigose:1_grinning:.

 

Trečiasis įgaliotinis tai gavosi taip, kad nušalinęs Deimantas du įgaliotinius (tame tarpe ir mane) ir pasilikus vieną įgaliotini ir išrinkus kitus du ir jam nušalinus vieną iš įgaliotinių jis vėl man pasiūlė įgaliotinio postą tai aš nedvejodamas ir sutikau :1_grinning:.


Na, o čia Ernis trumpas video apie apsaugos darbą. Bežiūrėdamas jį, pamačiau įdomų dalyką, kai žaidžiau seniau su senąją paskyrą - Jame vaidinau ir aš. Ten susipažinau su puikiais apsaugos veteranais: @Karce_Sony; @Bronius_Fubaviicius@Arensas_Samp; @Bmwfan_Paprika ir kt. 

 

Spoileris

 

 

4b5c041e24f4fe9c8aebc73df3cbb900540.png

 

Sveiki,

Aš esu Brandon_James, serveryje atsiradau 2016 metų sausio viduryje. Kaip ir visi nauji žaidėjai, buvau žalias, nieko nežinojau, žaidžiau tik tam, kad žaisti. Pirmasis darbas buvo medikai, dirbau neilgai, keičiau darbus, kaip kojines ieškodamas sau patinkančio. Bėgo mėnesiai, dienos, ir aš pirmą kartą įstojau į ginklų prekeivius, čia ir prasidėjo visas kelias, kurį aš gerai prisimenu. Vėl gi po 2 mėnesių darbo, palikau ginklų prekeivius, nežinojau ko aš noriu, ko man reikia. Buvau nustojęs kurį laiką žaisti, tai nebuvo ilgas laiko tarpas, bet vis tiek pasidariau poilsio. Grįžęs dirbau mafijose/gaujose, teisėsaugoje, reporteriuose ir t.t. Tačiau visos klajonės baigėsi, galu gale patekau vėl į ginklų prekeivius 2017-07-17, po 4 mėnesiu darbo gavau savo pirmąsias įgaliotinio pareigas. Su pareigomis tvarkiausi gerai, sąžiningai ir tvarkingai. Kaip sakoma viskas ateina galas, valdžia nusprendė pakeisti įgaliotinius, tuo tarpu ir mane ir buvau nušalintas po 4 mėnesių buvimo įgaliotiniu. Aš nepasimečiau, nesureikšminau tokių valdžios veiksmų, dirbau ir toliau nepaisydamas tai, kas įvyko. Dirbau iki pat 2018-09-12 dienos, kai buvo išrinktas naujasis ginklų prekeivių direktorius ir šis netikėtai man pasiūlė pavaduotoją, na ir aš sutikau nei kiek nedvejodamas, kadangi čia buvo mano pirmoji valdžia. Valdžioje išsilaikėme 5 mėnesius, kas manau kaip pirmam kartui yra pagirtina. Po šios valdžios aš nuėjau į narkotikų prekeivius, ten išdirbau 3 mėnesius, vėliau palikau ir mėnesiui laiko dingau iš serverio. Sugrįžau į serverį prieš pat kalendorinę vasaros pradžią ir įsidarbinau į armiją, norėjau būti geru kareiviu. Vėl gi bėdos po vieną nevaikšto, pradėjo strigti visas žaidimas, pasidarė nebeįdomu, dingo noras lankytis serveryje. Atitempiau 2 savaites armijoje, o gal būčiau ir daugiau, bet pamačiau, jog buvo nušalintas tuometinis ginklų prekeivių direktorius, man iškart šovė mintis pabandyti antrą kartą užpildyti į direktoriaus pareigas (pirmas kartas buvo, kai direktorių gavo Jonas_Cool, o man liko pasitenkinti paskutine vieta, bet nebuvo ko liūdėti, nes pasiūlė pavaduotoją). Stengiausi visokiais būdais, aktyvumas buvo nerealus mano akimis (tai nereiškia, kad žaidžiau 24/7), veiklos stygiaus manyčiau nebuvo, bandžiau veikti viską, kas man atrodė įdomu, rinkau iškvietimus, padėdavau kitiems žaidėjams ir t.t. Rinkimų rezultatai, žinoma, nuvylė, nes man vėl nepasisekė pasiekti direktoriaus pareigų, tik dabar likau 2 vietoje, direktorių gavo Andrius. Nieko nelaukdamas užpildžiau į forume buvusią atranką, patekau į darbą ir po savaitės man uždėjo įgaliotinį, apsidžiaugiau savotiškai, nes tikrai nesitikėjau jo gauti, tiesiog norėjau ateiti palaikyti kompanijos prekeivių sferoje, bet gavosi taip, kad dabar lipu į 6 mėnesį, kaip dirbu ginklų prekeiviu ir turiu šio darbo įgaliotinį. Man tiesiog sekasi, džiaugiuosi, kad manęs nenuvertina direktoriai ir pastebi mano norą čia būti ir vadovauti darbui.

Šiuo metu aš dirbu toliau ginklų prekeiviu ir tikrai neslepiu savo ambicijų kada nors tapti šio darbo direktoriumi.

Dėkoju, kad skaitėte!
 

@Brandon_James - Tu esi ginklų prekeivis. Tavo pinigai nešvarūs ir išplauti nelegaliai. Kasdien turi dirbti slaptai, kad nepakliūtum į teisėsaugos akiratį. Na, o čia kaip nelegaliai dirba tavo darbas.

 

Spoileris

 

 

0bf53c8f5542f336065ef025397902a9697.jpg

Amm, viskas prasidėjo 2016-ų pabaigoje, kai parsisiunčiau sampą ir paprašiau brolio, kad pasiūlytų kokį gerą serverį, tai ir pasiūlė sargą, nu kaip pirmą kartą išgirdau pavadinimą, tai juokingą buvo, sargas, apsauga čia kažkokia, ar kas, bet prisijungiau, na, gana įdomiai pasirodė ir užsikabliavau. Pats pirmasis darbas neskaitant 1-os dienos mafijose/gaujose buvo kaip tik teisėsaugos srities, t.y SWAT, bet ten grynai per klaidą patekau, nes gavosi taip, kad mane kaip ir prastūmė, aišku pats patekęs net nebūčiau, nes neįsivaizdavau, kaip veikia ta visa apklausinėjimų schema, o ir tokių metų buvo gėda kalbėt TeamSpeak programėlėj. Direktorius buvo Liudax_Ltu berods, o pavaduotojo nebeatsimenu, bet buvo tikrai šaunus bahūras, traukė iš visų situacijų, kadangi per dieną gaudavau minimaliai po įspėjimą, nes nieko aš ten nesuprasdavau, nesąmoningai pasidarau screenshotą, nesąmoningai ir baudžiu. Po savaitės gavosi taip, kad kažkaip pabodo man tie SWAT ir palikau darbą, išėjau ieškot laimės kitur, t.y. mechanikuos, bet buvau išmestas už iškvietimų buginimą, durnelis, neįkirtęs tos sistemos, darydavau viską, kas į galvą šaudavo. Po kažkiek laiko vėl grįžau į mechanikus, po savaitės palikau ir taip vaikščiodavau po darbus, pagrinde reporteriai, radistai ir t.t., net nesigilinsiu, nes mažai ką beatsimenu iš tokių laikų. Maždaug 2017 metais vėl atėjau į teisėsaugą, tiksliau PD, nes Joes_Dream'as gavo direktorių, o aš kaip ir visi, atėjom, nes galvojom, kad įgaliotinį gausim, bet negavau, padirbau dar kelias dienas ir palikau. Tada gavo @Vasia_Carter direktorių, irgi atėjau į PD su mintimi, kad gausiu įgaliotinį, bet palikau, ne dėl įgaliotinio, o dėl spaudimo iš vieno bendradarbio. Atsimenu buvo pats ilgiausias išdirbtas darbas, net 14 dienų, kas man atrodė, labai daug, pasiekiau net 4-ą rangą, kas man taip pat atrodė, kažkas neįtikėtino, juk daugiausiai išdirbdavau tik savaitę ir pasiekdavau tik 3-ą rangą. Laikui bėgant, kažkaip jau ir bosdavo tas sargas, tokiam kaip man ten nebūdavo kas veikt, forume prikolindavau, gaudavau įspėjimus, o galiausiai ir kelis banus, prie to pačio ir leavinau. Grįžau labai neseniai, 2019-10-29, nes kažkaip buvo apėmusi ta nostalgija, geri laikai, daug pažįstamų. Pasukęs atgal į sargą, pamačiau, jog PD dirba geras draugas @Stoners_Family, paklausiau, ar beatsimena mane, pasakė jog aišku ir prie to pačio pasikvietė įstot į PD, užpildai 15 civilių pareiškimų ir varai į apklausą. Na ką, taip ir padariau, po kiek laiko man į a.ž. rašo @Tomas_Quezy, jog esu kviečiamas į apklausą. Nieko nelaukęs iškart važiavau prie PD bazės, o ten mane pasitiko Tomas su @Zilvinas_Dewils, atsimoovino į apklausos kanalą ir kaip tardytojai traukė iš manęs viską, galiausiai atsiduso ir pasakė "Jaučiu, kad užteks, priimts" ir mintyse pasakiau "Izi". Kadangi man PD atrodė kaip pats geriausias darbas serveryje, dirbau nespėdamas atsidūsti, susipažinau su ko gero puikiausiu kolektyvu, kokiu esu dirbęs. Pradirbęs tik 8 dienas, sugebėjau gauti max rangą ir pasielgiau su bendradarbiais gana žiauriai, pasiūliau @Bence_Benas, dabartiniam PD direktoriui, jog keliantis rangą, reiktų pradirbti kažkiek tai laiko, tai jis taip ir padarė. Oi kiek atsiklausiau kalbų, kad pasikėliau rangą, o kitiems sunkiau padariau ir visą kitą. Galiausiai vyko susirinkimas, buvo renkamas naujasis įgaliotinis, kadangi @Tomas_Quezy paliko darbą ir išėjo į SWAT, nes pabodo rutina. Vyko gana didelė konkurencija darbe tarp manęs, Stonerio ir @Stivas_Grads, buvo renkamas pagal balsus, Stoneris surinko daugiausiai, o aš mažiausiai, na normalu, juk trumpiausiai dirbau darbe, nespėjau su visais susipažinti, tik su keletą. Stoneris man perleido Vyr. Kvalifikatoriaus pareigas, už ką jam dabar esu labai dėkingas. Dirbau nenutraukdamas akių kiekvieną dieną, kol galiausiai Stonerį nušalino nuo įgaliotinio pareigų už TRV gaudymą, o Žilvinas savanoriškai paliko darbą, kitą dieną gavo klubo pavaduotoją, o mes visi pradėjome šaipytis, kad paliko įgaliotinį dėl pavaduotojo, bet priežastis visai kita buvo. Tą patį vakarą Bencė įėjo į pagrindinį PD kanalą discorde ir pasiūlė man įgaliotinio pareigas, na, aš tikrai neatsisakiau jo pasiūlymo ir sutikau juo būti. Kitą dieną vyko susirinkimas, rinkome kitą įgaliotinį, kadangi buvo dar viena laisva vieta. Buvo išrinktas mano geras bičiulis @Rafalas_Toderro, su kuriuo be perstojo žaidžiam rybą ir pralošinėjam šaibas. Tas dalykas tapo kaip keiksmažodis darbe, nesugebam sutaupyt pinigų, padalint kažkiek tiems darbuotojams. Visi jau juokiasi, ypatingai Vyr. Įgaliotinis @Edga_Snov, su kuriuo taip pat puikiai sutariam. Na ir nežinau ką čia dar bepapasakojus, tiesiog dirbu, tvarkau temas, prižiūriu puikų darbuotojų kolektyvą, savo kvalifikatorius @Vilius_Evo; @Enemy_Choke, ir sėkmingai laikau įgaliotinio pareigas. Tai tiek.

@Tony_Banderas - Tavo darbas yra pat pat rizikingas. Dirbi 24h per parą, negailėdamas savęs, rizikuodamas sveikata ir net gyvybę, saugai mus nuo įstatymo pažeidėjų, nusikaltėlių bei mūsų pačių. Na, očia trumpas video kaip dirba policija. Manau ir tu taip mokai savo darbuotojus

 

Spoileris

 


b4c2bbf0b8109d74a50db8014b65846a883.jpg

 

Sveikas tai kaip žinau nori sužinoti nuo ko viskas prasidėjo. Tai pradėjau žaisti sampą tik 2017 metais, man jis nelabai buvo prie širdies, bet viena diena draugelis paprašė manęs jį atsisiųsti. Nu ką aš ir padariau. Nuo tada viskas ir prasidėjo 2017 metų visa žiemą ir vasarą prasedėjau sarg.lt serveryje. Pirmas darbas buvo ,,Taksistas" pirmoje firmoje pas Edgaras_Grimali kaip pirmam kartui labai įdomus buvo dirbčiau gal ir bučiau gavęs įgaliotinį, bet visgi sugedo mano kompiuteris ir turėjau gan neblogam laikotarpiui leavinti sargą. Buvau visai vaikas ir kai ėjau į atranką galvojau širdis sustos :1_grinning:, bet įsidrąsinau ir patekau. Dirbau 2017 metais dar ne kartą taksistuose, bet atsibodo ir norėjau permainų vat tada aš įsidrąsinau ir 2018 metais nuėjau į FTB labai pergyvenau, nes naujas darbas, teisėsauga atsakingas dalykas. Tuo metu direktorius buvo Giedrius_Gangs išdirbau ilgai, darbas visai patiko, bet žinoma padariau durną klaidą ir gavau blistą 6 mėnesiam. Tai susikūriau naują anketą tai yra Katkus_Alive ir ten praleidau gan ilga laiko tarpą grįžęs buvau jau be blisto. Ir nuo tada mano teisėsaugininko era prasidėjo :1_grinning: Kaip mane vadina dabar ,, Teisėsaugos žmogus", nes dirbau vien teisėsaugoje, o jei išeidavau gan greitai grįždavau. Pirmą įgaliotinį gavau pas Rokas_Ziper labai įdomi asmenybė labai ilgai išdirbau, stengiausi ir gavau tą įgaliotinį dar vis dabar jis mane prisimena ir pabendraujam su juo. Po šito įgaliotinio aš įsitvirtinau galu gale ilgam teisėsaugoje. Ėjau per visas teisasaugos sritis, bet viena man labiau paliko įspūdi tai yra Policijos Departamentas. 2019 metų vasaros vidurį nuėjau i PD.Direktorius buvo ir yra dabar Bence_Benas. Pas jį aš gavau 2 savo įgaliotinį man tai buvo labai gerą galimybė gauti gan neblogos reputacijos ir tai man gavosi. Po 2 mėnesių įgaliotinio laikimo aš pavargau ir tiesiog leavinau sampa. Bet visgi neseniai sugrįžau į sampą ir kaip tik vyko atranka į PD tai net negalvodamas užpildžiau ir patekau. Biškelį paprakaitavęs vėl gavau įgaliotinį. Bet visgi norisi kažko daugiau, todėl liksiu teisėsaugoje toli niekur nebėgsiu:1_grinning: 

Tai va lygtais viska išpasakojau, galbūt daugumai atrodysiu ,,Randomas", bet žinau, kad visgi kažkas tikrai mane prisimena ir noriu, kad žinotu :1_grinning:

Pabaigai norėčiau pasakyt, visai malonu buvo rašyt apie save :1_grinning: bei tęsk ką pradėjai visai įdomus dalykas. Iki kito karto. 

Tau Rafalai video įkelsiu tą patį, nes su @Tony_Banderas esat kolegos. 

 

Spoileris

 


5d74a073fd18510c7a0e926df6dda26e426.jpg

Sarge pradėjau žaisti 2013 metais jei gerai pamenu pradžiai tas žaidimas šiame serveryje buvo šiaip sau žaidžiau, kad žaist tuo metu niekada nieko nesiekiau, nes nebuvo, net tokios minties. Po kurio laiko leavinau ir grįžau vėl gal po nepilnų metų. Grįžęs i serverį pamačiau atranką į radistus pas tuometinę radistų elitinę valdžia tuomet jei gerai pamenu direktorė buvo Lukrecija_Lietuva. Tik atėjęs pirmą pradėjau keltis rangus kuo pasekoje pasiekiau pirmą savo įgaliotinio postą. Įgaliotiniu prabuvau virš mėnesio, bet jo teko atsisakyti ir palikti darbą dėl savų priežasčių. Neilgam laiko tarpui praėjus vėl grįžau į radistus ir per 2sav pasiekiau antrą savo įgaliotinio postą pas Skuteris_Sarg. Tuo metu įgaliotiniu vėl išbuvau apie mėnesį ir leavinau serverį. Po daugiau nei metų nežaidimo serveryje pradėjau vėl ir pamačiau atranką į apsaugą pas naujai išrinktą direktorių Deimantas_Bosas. Ten atėjęs pradžiai galvojau pabūsiu kol atsibos ir paliksiu, bet susikloste taip kad užsibuvau. Po ilgo išdirbto laiko man pasiūlė įgaliotinį su savaitės darbuotojo ir nominacijų temomis. Prabuvus įgaliotiniu nepilnai 3sav pasiekiau ir pavaduotoją. Pavaduotojų žinoma ilgai neišbuvau ir teko jo atsisakyti dėl savu priežasčių, bet atsisakęs pavaduotojo pasiekiau vėl apsaugos įgaliotinį su kvalifikacijos tema ir juo esu iki šiol.

Tau @James_Ltu video tas pats, kaip ir @Ernis_Men, nes esat kolegos.

 

Spoileris

 


3a7ec00be80d35d2ad08d5b0364681ba730.png

 

Sveikučiai, skaitytojai, užsiregistravau serveri 2010 bet niekada nebuvau pastovus žaidėjas, dažniausiai pažaisdavau po 2-4 mėn ir darydavau pertrauka, bendros patirties turiu apie 900'000, iš senu laiku pamenu kai reporteriai būdavo be pakvietimo tai naudodamas progą dirbau reporterių, pirmasis mano darbas buvo medikas. Pas Lucky_Bauncher, įgaliotiniu oficialiai esu pirmą kartą, senais laikais kai dar nebuvo tokiu dalyku kaip įgaliotinis teko būti vos žemiau už pavaduotoja pas direktorių Piktas_Dievas grove street, pas taxi direktorių Edgaras_Grimali.

Pradedant apie mano karjeros laiptus į medikų įgaliotinio kelia, tai prasidėjo viskas gan paprastai, buvau be veiklos, sumasčiau prisiminti sarg, parsisiuntęs žaidimą, ėmiausi apžvalgos forume, ir kaip tik buvo paskelbta atranka į medikų gretas, nesnaudęs iškarto ėjau pildyti, vos po keliu dienų jau pamačiau patekusieji forume tarp jų buvau ir aš, bet laukė dar antras etapas, prisijungęs į žaidimą - laukiau tuo metų direktoriaus, pavaduotojo ar įgaliotiniu, visą dieną vyko atranka. Po atrankos, pradedant nuo taksistu baigiant ties narkotikų prekeiviais, svajojau visada būti vienu iš jų, senais laikais buvo pelningiausias darbas, bet susilaikęs visų pagundų, nes sakiau sau kad būsiu medikas, galiausiai sutikau @Vakrukno_Brolis. Apklaustas jo, patekau į darbą.

Pirmosios darbo dienos ėjosi sunkiai, neturėjau vipo, sunku buvo rinkti iškvietimus, bet vos po kelių dienų atsirado vipas, ir prasidėjo tikrasis darbas, vienas po kito iškvietimai buvo imami, stengdavausi visada būti savaites darbuotojas pirmoje vietoje, 2 savaites pavyko, 3 savaitę buvau 2, bet apie įgaliotinį nesvajojau ir negalvojau, galvojau, kaip greičiau užsikelti rangą, pradirbus mėnesį Marius paskelbė atranką į įgaliotinius, norint pretenduoti į kandidatus turi pravesti treniruotę, žinoma pagalvojau kodėl gi nepabandžius, pravedžiau savo pirmąją treniruotę, buvo ne kokia. Paskutinį kartą vedžiau gal 2015 metais, bet visgi pravedžiau, dirbau kaip dirbau, aktyvumą stengiausi didesni laikyti, ir po dvejų savaičių buvo susirinkimas kartu su Valis_Samp, Susirinkimo metu buvo paskelbti du nauji įgaliotiniai, buvau ir vis dar esu aš ir buvo Mediku_Baime.

Paskutiniais žodžiais noriu visiem palinkėti šiltų ir jaukių švenčiu ir kad medikai žinotu kol Golden ar Trol bus valdžia būsiu ir aš.

 

Lukass_Cool


Čia Lukai medikų darbas. Būtent taip, kaip dirbame mes

 

Spoileris

 



bd0d577e41c58c646c4ee45f8776bf3a462.png

Viskas prasidėjo 2018 metų pavasarį nuo medikų darbo. Tai buvo pats pirmasis mano darbas su pakvietimu, tačiau dėl didelio direktoriaus spaudimo ir pastovaus rėkimo aš medikuose neišbuvau net savaites. Po to karto galvojau, kad tiesiog darbas su pakvietimu yra ne man ir gan ilgą laiką nežaidžiau serveryje. Po geros pertraukos vėl grįžau su gero draugo Black_Clube pakalba įsidarbinau į The Ballas gaują, kur tuo metu direktorius buvo Afigenas_Mantas. Gaujoje susipažinau su daug žmonių tarp jų buvo Karko_Grand ir Deimantas_Bosas. Taip gavosi, kad puikiai sutarėm ir pradėjom bendraut. Tačiau niekada nebuvau pagalvojus, kad kada nors paliksiu gaujas ir mafijas, nes tai buvo daug įdomiau už bet kokį kitą darbą. Visai neseniai kai Deimantas_Bosas gavo apsaugos direktorių aš buvau pažadėjus, kad ateisiu pabandyti įsidarbinti. Kadangi apsaugos kolektyvas buvo ir yra pats fainiausias aš ten ir likau gan ilgam. Susipažinau su visais gavau įgaliotinės postą, todėl šio darbo dar ilgai nenorėsiu keisti :12_slight_smile:

Tau Gitana tas pats video, nes ir tu dirbi kartu su James_Ltu ir Ernis_Men


 

Spoileris

 


0644547d44f1c0749e9ba3cbd277848976.png

Apie serverį sužinojau 2015metais, kai pamačiau draugas kažką įdomiau žaidė ir paklausiau ''Kas čia per grajus?'' O jis atsakė, kad tai San Andreas Multiplayer sarg.lt serveris, labai susidomėjau jo žaidime nick buvo @Deagle_Arnas paskui grįžęs namo ir aš atsisiunčiau San Andreas ir Samp įsirašiau, bet cracko nemokėjau tai kol įsidėjau.. kai viską susitvarkiau užsiregistravau į sargą su slapyvardžiu @Deagle_Ciulpinukas nežinojau, kaip žaist ėjau visokius apmokymus draugas padėjo atsimenu labai ir išsilaikyt teises nes sunkiai sekėsi paskui draugas man davė 200k ir važiavome pirkti mašinos, nusipirkau ne mašiną, o motociklą NRG-500 ir jaučiausi gerai ir rimčiausias iš naujokų :1_grinning: paskui pasakė, kaip užsidirbti pinigų tai pasakė, kad ridą čia galima kelti ir nuo tada labai pradėjau žaisti ir kelti rida po 3000/km arba 1000/km, o kai gavau kelt po 7000/km labai džiaugiausi, paskui ėjau į savo pirmąjį darbą tai buvo medikai pas direktorių @Lukas_Lmn patekau ir labai džiaugiausi, kol neišmetė už buginimą iškvietimų, nes nežinojau, kad negalima to daryti, bet nepasidaviau paskui ėjau į gaujas/mafijas, po 10dienų pamačiau į trv atranka nuėjau patekau pas @Suktas_Lapinas ir labai džiaugiausi pradirbau apie 3 savaites, ir paskui ėjau į Swat pas @Eidenis_Profsniper pradirbau neilgai, nes leavinau sargą ir atidaviau accountą kažkam ir po leavinimo grįžęs po 8 mėnesių susikūriau acc @Gytis_Markevic ėjau į medikus kai susikūriau pas @Hubis_Bmw ir išbuvau apie 1 mėnesį pasiekiau kvalifikatorių ir labai džiaugiausi, bet ilgai nebuvau, nes palikau.. ir paskui vasarą nusipirkau adminą pradėjau tarpinti ir pasisekė pradėjau tarpinti po 100-300m ir paskui kai pasibaigė adminas nebelošiau ant šito acc, nes pavogė kažkas.. ir po kokių 3 mėnesių grįžau su savo mylimu acc @Mediku_Baime nuėjau į medikus pas @Valis_Samp patekau į medikus dirbau labai stipriai imdavau kasdien po 200 iškvietimų pasiekiau 4 rangą pasiūlė @Marius_Golden man tapti G.M.B Nariu.. labai stengiausi imti mininiumą savaitės.. ir paskui atėjo ta diena kai Valis perleido direktorių Mariuj ir biški liudėjau, kad toks geras direktorius perleido, bet Marius irgi labai geras yra, po to labiau stengiausi imti iškvietimus nes buvo įgaliotinio vieta laisva ir tą vakarą paėmiau per rinkimus 376 iškvietimus 333 pagydymus ir pagerinau G.M.B rekordą! Ir paskui tą vakarą @Dominykas_Trol Gavo pavaduotoją, o aš įgaliotinį labai džiaugiausi, bet neilgai laikiau tik savaitėlę, nes palikau ir kai palikau ir vėl į medikus atėjau ir patekau stengiausi irgi labai ėmiau kasdien po 200-300 iškv ir vėl gavau G.M.B po 2 savaičių ir labai stengiausi išbuvęs mėnesį G.M.B Nariu palikau šeimą ir ėmiau paprastą minimumą pasiekiau Psichologo rangą ir stengiausi būti aktyvus ir imti daug iškvietimų ir atėjo rinkimai, kai aš gavau įgaliotinį su @Lukass_Cool pabuvau mėnesį įgaliotiniu palikau pareigas ir darbą. Buvo įdomu su šiais medikais būt ir dar tikrai grįšiu;))))

Kodėl aprašiau čia @Mediku_Baime? - Todėl, kad žmogus yra atsidavęs medikams, nesenai paliko darbą, bet jis dažnai yra sutinkamas medikų bazėje. Mediku_Baime yra puikus žmogus, visada padeda prireikus pagalbos, maloniai bendraujantis ir visada atsakantis į užduotus klausimus. Taip pat jis susisiekė su manimi ir paprašė būti aprašomas. Tokią progą jam suteikiau. Na, o čia Mediku_Baime priminimas tau, kaip dirba medikai. Ir dar nelakstyk pasiėmęs tėvo BMW, nebandyk rodyt drifto kaimo stiliaus. Gerai, kad pats vairuoju Renault.:12_slight_smile:

 

Spoileris

 



 

Spoileris

 



Dėkoju šiems žmonėms, kad pristatė save. Taip pat dėkoju, kad patys su manimi susisiekiate ir prašote būti įrašyti čia. Manau jums patiko. Taip pat galite šį leidinį paremti serverio pinigais susisiekia su manimi žaidime - /sms Sweet_Brother ir įteiksite pinigus, o pinigų rėmjai bus surašyti šioje temoje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Realiai labai keista matyt dar žmogų, kuris stengiasi ir kuria laikraščius, malačius, keep it up. :91_thumbsup:

P.S. patariu, kai kursi naują laikraščio numerį naudok vienodos spalvos šriftą ir spalvą, nebent išskirk potemes pavadinimą,

atrodys žymiai gražiau ir maloniau skaitysis, nes dabar bado šiek tiek akis. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 8 minutes(-ių), Rafalas_Toderro rašė:

Visai patiko tik maniau, kad tu taginsi visus kurios parašiau :D

Užtaginti yra tie, kurie rašė apie save man į pm su užagintais žmonėmis. Kadangi tu nieko netaginai, tai ir aš neturiu teisės nieko tavo anketoje keisti, tik klaidas ištaisyti. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 valandą, Tony_Banderas rašė:

Kaip ir Bayernas sakė, naudok tą patį šriftą ir spalvą, nes dabar kažkaip kai kurių žmonių neįsiskaito. Šiaip vienintelis minusas tavo laikraščiuose, kuris manau ne tik man pjauna akį, tai yra GFX kūriniai, tai nėra kritika, tiesiog tai mano pastebėjimas.

Tai jeigu spalva bloga, gal tu naudoji tamsią būseną forumo? Aš naudoju šviesią, nes su tamsia ilgai tverti negalėjau :1_grinning:. O kas su tais gfx blogai? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 valandas(-ų), Deividas_Bayern rašė:

Realiai labai keista matyt dar žmogų, kuris stengiasi ir kuria laikraščius, malačius, keep it up. :91_thumbsup:

P.S. patariu, kai kursi naują laikraščio numerį naudok vienodos spalvos šriftą ir spalvą, nebent išskirk potemes pavadinimą,

atrodys žymiai gražiau ir maloniau skaitysis, nes dabar bado šiek tiek akis. 

O tau nerodo? Gal naudoji tamsią forumo temą?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 5 minutes(-ių), Sweet_Brother rašė:

Tai jeigu spalva bloga, gal tu naudoji tamsią būseną forumo? Aš naudoju šviesią, nes su tamsia ilgai tverti negalėjau :1_grinning:. O kas su tais gfx blogai? 

Taprasme šriftas pastorintas, nelabai susiskaito. O su gfx'ais tai jie tokie ant durniaus padaryti :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...