Eiti į turinį
Lukaz_City

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Tik ką įsivažiavus man ir Salvis_Gta į naujasias pareigas buvo renkamas naujasis ,,Cosa Nostra'' direktorius. Pastarasis - paslaptingai dingo iš žaidimo ir teko jį nušalinti už neaktyvumą. Rinkimai vyko pakankamai trumpą laiką, kadangi nenorėjome delsti su karo nebuvimu ir atsirado tinkamas žmogus pareigoms. Šaunu, jog pildė tiek nauji, tiek senesni projekto žaidėjai, bet direktorių teko rinkti pagal patirtį. Iš ~15 anketų išrinkome tris stipriausius, bet du kandidatai kurie bus paminėti, tiesiog neprilygo išrinktajam direktoriui. Ilgai nedelsę eikime prie kandidatų ir apžvalgos:

 

 

Kristupas_Sum - Perskaičiau tavo anketą ir patiko tas, kad atėjai su tikslu įrodyti, jog gali išlaikyti valdžia virš mėnesio bei pasirodyti geriau, nei kiti galvoja. Dėja aktyvumu per rinkimus nepasižymėjai, kadangi tik du kartus teko tave sugaudyti žaidime. Vienas iš jų buvo tavo AFK kaleimo zonoje, o kitas kai gazdinai ir šaudei į naujokus. Mafijų/gaujų patirties esi surinkęs pakankamai daug - 800'000, bet kažkodėl valdžios poste dar nesi buvęs. Noro tu turi, tiesiog buvo kitų kandidatų kurie pasirodė geriau. Nenuleisk rankų ateis ir tavo eilė Kristupai.

 

Zhorik_Boyko - Turi šiokia tokia mafijų/gaujų patirtį ir esi nepėsčias, gaudaisi jei kalbame apie tave kaip darbuotoją. Stebėjau tavo karą klubuose, didžiausia dalį laiko praleidai prie užiemimo punkto rinkdamasis patirties taškus. Po kiek laiko į tave pradėjo šaudyti asmuo iš tavo klubo, o tu nuo jo bėgai ir vartojai narkotikus, bet jis tave vis tiek nušovė. Gryžai į klubo zoną ir buvai vėl nušautas to pačio asmens. Po tokio įvykio mano požiūris į tave buvo toks, jog nemoki savęs apsiginti arba, tiesiog blogai renkiesi su kuo būti viename klube. Po kiek laiko stebėjau kaip kariavote su ,,Immortal'' mafija, kadangi buvai laikinas ,,Cosa Nostra'' pavaduotojas. 15 minučių gynimo ir tu pasidavei, o kaip supratau iš ,,Immortal'' vadžios buvai karo inicijatorius. Sėkmės sekantį kartą.

 

Ginas_Sprite - Anketa paprasta ir aiški, žinai ko norime iš direktorių, kadangi nesenai buvai vienas iš tų kurie juos rinko ir manome, kad esi tinkamas įgyvendinti iškeltus tikslus. Apie tave galima aprašyti daug, kadangi žaidi čia ne vieną ir ne du metus, esi turėjas visas mafijų/gaujų valdžias. Tarpkitko, neprisimenu nei vienos nesėkmingos.Trys mėnesiai prieš būnant ,,Immortal'' mafijos direktoriumi drebinai teisėsaugą ir priešus. Per rinkimus nebuvai pats geriausias aktyvumu, bet tavo veikla ir patirties taškai su ankščiau išlaikytomis valdžiomis, tiesiog neturėjo konkurentų. Sveikinu tapus direktoriumi ir man asmeniškai įdomu kokių rekordų pasieksi šį kart. 

 

f0JfaiK.png

  • Patinka 13
  • Haha 4
  • Už 3
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...