Eiti į turinį
Salvis_Gta

„Grove Street“ gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

043711OGF-2Pac%5D.png

 

Sveiki serverio žaidėjai, rašau pirma savo apžvalga būnant NGPT jei bus klaidų nepykite visiems pasitaiko. Taigi kaip supratot  buvo renkamas ,,Grove Street” gaujos lyderis. Pastarasis šios gaujos lyderis Aurimas_Winston sėkmingai atsisakė išbuvęs 1 mėnesį. Kalbant apie anketas jų buvo iš viso 12[iš jų 5 kandidatai], šiuo metu pildė labai daug naujų veidų norintys pradėti karjera gaujų srityje, delto buvo labai sunku išsirinkti kam skirti šias pareigas. Dar viena dalyka noriu pridurti, kad labai daug atsirado daug pildančiu kurie dirba taksistuose, radistuose ir tt, prašau nešvaistykit savo laiko ir bent jau kaip užpildot įsidarbinkit i tam tikra sritį, kad rodytumėt norą gauti šios srities direktorių. Ilgai netempus eikime prie kandidatų.

 

 

 

 

Kristupas_Sum - Anketa nebloga, stengiesi įrodyti savo žodžiais, kad esi nusiteikes ateiti į lyderio posta, ir išlaikyti sėkmingai. Pirma stebėjimo diena pražaidei apie 150~ minučių, kadangi tau mano kolega Lukaz_City dave ,,Grove Street”  pavaduotoja, tu visa savo laika atbuvai naudingai. Kariavai prieš The Ballas gauja, rinkai savo komanda, šaudei visus mieste kas pasitaike bei dalyvavai /TPDM zonoje. Mafijos/gaujos patirties žaidime turi 740k~ kas tikrai nėra mažai, bet valdžios nesi turėjas išskyrus igaliotinius, kas yra keista. Antra stebėjimo diena pražaidei vėl apie 150minučių, stebėjau kaip rinkai komanda, bei kaip kėlei konfliktus Los Santos mieste, bet dėja kitas kandidatas pasirode geriau, sekmės kita karta.

 

Jefro_Grand –  Anketa viena geriausių, trumpa ir aiški, daug kartų pildes ir pats supranti visą tą gaujų veiklą,  esi daug kam žinomas serverio žaidėjas.Paskutinį karta valdžioje buvai jau gan senokai. Žaidime dirbai ,,Cosa Nostra” mafijoje, kalbant apie tavo aktyvuma jis buvo tikrai per mažas pasiekti valdžią, pirma stebėjimo diena pražaidei apie 15minučių, antra stebėjimo diena tavęs išvis nemačiau žaidime, nuo tada ir baigėsi stebėjimas. Sekmės tau kita karta.

 

Lukis_Lapinys – Anketa nebloga, į kandidatus patekai vien dėl savo mafijų/gaujų patirties. Serveryje dirbai ,,Immortal” mafijoje, dalyvavai grobimuose, šaudei teisėsauga, bei kėlei chaosa mieste kartu su Immortalais. Pirma stebėjimo diena pražaidei virš 100 minučių, o antra 74 minutes. Kaip supratau esi buves ne kartą valdžioje per kitus accountus, bet vis tau nepasisekdavo ir jį prarasdavai arba pats atsisakydavai. Pasitares su savo komanda, nusprendeme tos pačios klaidos nebedaryti, ir tiesiog duoti tau biški laiko apgalvoti ar tikrai nori valdžios dar kartą, ir nebedaryti tų pačių klaidų. Dėja nenusimink, ir sekmės tau kita kartą.

 

Robis_Vendetta – Anketa galiu tiesiai šviesiai sakyti geriausia iš visų pildančių, tu jas pildyti tikrai moki, ir vien už šita tave įrašiau į kandidatus. Serveryje taip pat kaip Kristupas nesi turėjas mafijų/gaujų valdžios, patirties turi apie 150k kas yra neblogai pildančiam į šį posta. Aktyvumas dvi stebėjimo dienas buvo visada virs 200 minučių, kas yra gerai. Bet tau gauti direktorių pakišo koja, tavo darbas Taxi[tu daugiau dirbai ne darei naudingą veiksma]. Supratau, kad tu dar pats nesi tikras ar nori gauti šį direktorių, ir ar tu tikrai esi pasirenges kariauti prieš karingai nusiteikusį Puki Weed. Nenusimink ir linkiu tiesiog tau kita kartą apgalvoti ar tikrai nori gaujų valdžios, sekmės.

 

Mantas_Quatrro – Anketa tavo tikrai gera,  atsakei į klausimus tiesiogiai ir aiškiai, nesi serverio naujokas ir žinau, kad žaidi jau gan ilga laika, tą sako ir tavo patirtis. Gaujų valdžios dar nesi turėjas, išskyrus įgaliotinius. Stebėjimo dienomis tavo veikla buvo viena geriausių, LV rato grobimai su tavo draugais, chaoso kėlimas visuose miestuose, klubų grobimas, tpdm zonos aktyvumas, ir savo dviejų dienų aktyvumu kuris sieke virš 300minučių parode, kad tu tikrai trokšti užimti Grove Street lyderio pozicija.  Tai yra tavo pirma rimta valdžia, todėl linkiu tau didžiausios sekmės ir parodyk visiems, kad pirmos valdžios būna ne tik nesekmingos.

 

 

 

Naujasis ,,Grove Street" gaujos lyderis : Mantas_Quatrro

 

 

NGPT/DPKT

  • Patinka 15
  • Haha 3
  • Liūdnas 1
  • Už 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...