Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Duffman_Hologram

Atnaujinimas Tolimųjų reisų vairuotojų darbui. (Patobulinta)

TRV  

56 balsai(-ų)

  1. 1. Įdėjos vertinimas

    • Reikalinga įdėja.
    • Nereikalinga įdėja, argumentuosiu.


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

Dirbdamas TRV sumąsčiau tokią įdėją, kuri paįvairintų  TRV darbą, bei pritrauktų grįšti senbūvius pabūti šiame darbe.

Kokia tai įdėja?:

Siūlau padaryti prie /likutis "Baldų parduotuvės baldai" 0/100000 (maksimalus limitas gali kisti), kuriuos galėtų gabenti TRV.

Kuo ši įdėja pagyvintų TRV darbą?:

Na jau didžiulė dalis TRV darbuotojų nuobodžiauja kai tr.priemonių likučiai viduryje savaitės būna apie ~50, tada tiesiog dingsta noras juos vežti, atsibosta, bei jų niekas neišperka, todėl baldų vežimas būtu puiki alternatyva.

Daugiau apie pačią įdėją:

Baldų parduotuvėse yra baldų ID, pagal kuriuos jie yra perkami, taigi nusipirkus baldą iš esamo likučio (pavyzdys: 1/100000) atsiimtų vienas baldas, kurį žaidėjas nusipirko.

Dėl didelio baldų pirkimo bumo ir TRV nepajėgumo suvežti baldus:

Dideliame sklype yra 1000 baldų, o didelių sklypų sarge yra ne taip jau ir daug, sulyginus mažus sklypus, darbo bazes, statomus interjėrus baldų nebūtų kosminiai skaičiai, nes daugumoje dabartinių statomų namų, sklypų yra daug baldų, arba max. Toliau,

narkotikų/ginklų užsakymai, jie yra reti arba nedideli, todėl darbuotojai turi nemažai laiko vežti įvairius krovinius. Problemos jokios nebūtų, o baldai būtų suvežami visados.

Kaip baldai būtų vežami ir kur būtų pasikrovimo bei išsikrovimo vietos?:

Benson krovinyje tilptų 25 baldai, o sunkvežimio priekaboje 50 (gali kisti skaičius), kuriuos pasikrauti galima būtų šiame pasikrovime:

Spoileris

101b2ecdb9b850bc9a0035bb52bebd0e154.png

O iškrauti šiame:

Spoileris

784c456770cc3f3230b094a99f415c2668.png

Pasikrovimo ir išsikrovimo pažymėjimai MAPE:

Spoileris

aa14cff58da77156fb308e39f2b1fd90587.png

Dėl Benson tr.priemonės

Šiuo metu Benson nėra naudojamas, nes jis skirtas tik vaistinėlių vežimui. Jeigu padarytų šitą atnaujinimą Benson taptų labiau naudojamas TRV darbuotojų.

Didesni atnaujinimai serveryje buvo gana senai, todėl jeigu mūsų gerbiamasis @Admin_Bumeris padarytų šį atnaujinimą, TRV darbas būtų dar patrauklesnis kitiems serverio žaidėjams.

@Joe_Bidden @Black_Umo @Donce_Monce @Dievo_Asmenybe @Jake_Paul @Rokas_Lipnickas @Osvaldas_Rupsa @Eimantas_Remix @Gytis_Volkus @Bmwfanas_Aurimas @Simple_Session @Arnas_Xerok @Edvinas_Mapp @Nedas_Civava @Lukas_Velka @Vycka_Bugatis @Kotryna_Diesel @Marius_Fasat @Vixeno_Gaming @Erikas_Metro @Ashibo_Hikaru @Matas_Great @Stech_Flaky @Lukas_Apa @Aurimas_Lukasenka @Prosto_Adris @Karolis_Kent @Aldas_Jud @Neidas_Slow.

Vertinkit, argumentuokit, papildykit, klauskit kas neaišku.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kadangi tai yra Tolimųjų Reisų Vairuotojų darbas, todėl pasikrovimas galėtų būti kur nors toliau nuo Las Venturas miesto. Siūlyčiau jog, būtų galima ir su fūrom vežti, tik tilpt galėtų kokia 20 ar 10, o ne 100. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 8 valandas(-ų), Karolis_Kent rašė:

Kadangi tai yra Tolimųjų Reisų Vairuotojų darbas, todėl pasikrovimas galėtų būti kur nors toliau nuo Las Venturas miesto. Siūlyčiau jog, būtų galima ir su fūrom vežti, tik tilpt galėtų kokia 20 ar 10, o ne 100. 

Čia galima daug kur tą pasikrovimą įkišt, nemažai vietų apvažiavau, na o dėl bladų vežimo, tai su fūra irgi eitų juos vežti, tiesiog Yankee būtų papildoma tr.priemonė, vietoj nenaudojamų linerunner ir kelių tanker.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...