Eiti į turinį
Salvis_Gta

„Immortal“ mafijos boso rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

9PZ4FdP.jpg&key=43ae0e5f40638820c51049a1

 

 

Sveiki mieli serverio žaidėjai, visus sveikinu su naujais metais!Na kagi šiaip ne taip po ilgų švenčių ir ilgos karo pauzės buvo išrinktas naujasis Immortal mafijos bosas, rašau jau ir antra savo apžvalga būnant NGPT, jei bus klaidų nepykite. Pastarasis šios mafijos direktorius Gishaz_Chess buvo nušalintas už surinktus 2 įspėjimus. Pereinant prie anketų jų buvo iš viso 16[iš jų 2 kandidatai], šiuo metu pildė vėl labai daug naujų veidų, kurie nori pradėti čia savo karjeras mafijų srityje, bet vis dėlto išsirinkau dar viena senbuvį kuris pasiryžęs parodyti ką moka, Ilgai netempus gumos eikime prie kandidatų.

 

 

Dzerka_Strife - Naujas veidas rinkimuose, anketa trumpa bet aiški. Serveryje dirbai Immortal mafijoje, stebėjimo diena pražaidei virš 350minučių, veikla daug kuo nesiskyrę nuo Chiorni, tu stengeisi įrodyti, kad žmonės ir su 90k mafijos patirties gali parodyti daug. Nepyk, bet šį karta antras kandidatas buvo pranašesnis už tave, ir man šiuo metu reikėjo žmogaus turinčio daugiau patirties kariavimui prieš kita mafija. Sekmės kita kartą.


Chiorni_Bumer - Anketa tikrai gera, man patiko tavo nusiteikimas kariauti prieš gan stiprią mafija Cosa Nostra. Stebėjimo diena pražaidei virš 500minučių, kas yra tikrai SUPER, dirbai Immortal mafijoje, tavo veikla pasižymėjo tuo, kad visos tavo žaidimo minutės buvo išleistos naudingai, daug kartų pagavau tave /tpdm zonoje [surinkai apie 7 tūkstančių žalos], pora kartu kaip kėlei chaosą San Fierro mieste, bei viena kart kaip buvai pasodintas į kalėjimą, bet tau tas nepamaiše tu tik išėjas iš kalėjimo kibai toliau į darbus, ir gąsdinai visus serverio žaidėjus. Serveryje nesi naujokas, esi turėjas nedaugelį valdžių, mafijos patirties turi beveik 300k kas yra neblogai. Šiem karam reikia patyrusio mafijos žmogaus, todėl sveikinu tapus naujuoju Immortal mafijos bosu.

 

 

 

dd317aaf07babffb99b7aab3bb4abbc8560.png

  • Patinka 5
  • Haha 1
  • Už 6
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...