Eiti į turinį
Salvis_Gta

„Grove Street“ gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

vvZoy1R.png

 

 

Sveiki serverio žaidėjai, kaip supratote buvo ir vėl renkamas naujasis Grove Street gaujos lyderis, nes senasis Mantas_Quatrro buvo nušalintas už surinktus 2 įspėjimus. Anketu buvo išviso 14 ir iš jų išsirinkau 3 kandidatus. Smagu buvo matyti senus veidus pildančius į šį gaujos lyderio posta, bet vis dėlto jie neparodė to ko mums trūksta per stebėjima, ir pasirinkau duoti naujam veidui Dzerka kaip ir mano kolega dave Kristupui. Ilgai netempus gumos eikime prie kandidatu.

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

@Dzerka_Strife Anketa gera ir pakankama kad gautum direktorių. Stebėjimo diena tu pražaidei virš 500 minučių kas yra WOW. Žaidime tu per visa šita laika, stengeisi kelti kiek daugiau DM, tu aktyviai dalyvavai klubų veikloje nes pats esi klubo lyderis, dalyvavai beabejo ir savo mafijos visuose veikluose, tu  šaudeisi /tpdm ten buvai padares virš 13tūkstančių žalos, serveryje dar esi Immortal mafijos įgaliotinis, kas įrode kad esi patikimas žaidėjas. Mafijos/gaujos patirties  žaidime turi 200tūkstančių kas yra neblogai, valdžios dar nesi turėjas išskyrus įgaliotinius bet tai nėra blogai nes tavo priešininkas Kristupas_Sum taip pat neturėjo, ir jūs gerai sutapot, todėl sveikinu pakilus karjeros laiptais.

 

 

@The_Bass  Anketa viena geriausių, atsakei į klausimus labai aiškei. Esi žinomas ne tik taksistų srityje bet ir mafijuose/gaujuose. Stebėjimo diena pražaidei apie 60minučių, ir per ta valanda bėgiojai tik nuo vieno stogo ant antro, serveryje turi daug mafiju/gauju patirties, bet galbūt tu tiesiog persigalvojai imti šį direktorių. Todėl linkiu sekmės tau kita karta.

 

 

@Rokmatis_Spartas Anketa buvo gera, esi žinomas veidas mafijų/gaujų srityje bei valdžiuose taip pat. Stebėjimo diena pražaidei virš 150minučių kas yra gerai. Žaidime užtikau tave pora kart /tpdm, toliau dirbdavai savo darbą (Reporteriu) ir keldavai rida. Mafijos/gaujos patirties turi virš 300tūkstančių kas yra tikrai gerai. Kažkaip tai nematau dar tokios kibirkštėles pas tave, kad norėtum gauti šį direktorių, todėl nenusimink ir sekmės kita karta.

 

 

 

 

Naujasis ,,Grove Street" gaujos lyderis : Dzerka_Strife

 

 

NGPT/DPKT

Redaguota , redagavo Salvis_Gta
  • Patinka 7
  • Ačiū 1
  • Haha 5
  • Sutrikęs 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...