Eiti į turinį
Lukaz_City

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkamas ,,Cosa Nostra'' direktorius, senasis atsisakė posto išlaikęs mėnesį. Anketų nebuvo per daugiausia, bet vietoje kiekybės atsiskleidė kokybė. Išrinkus kandidatus teko pastebėti jų veiklą ir pabendrauti. Rinkimuose buvo tokių kurie užpildė į direktoriaus postą dirbdami reporteriais, apsauginiais. Manau, kad jeigu pildoma į mafijų/gaujų direktoriaus kėdę darbas turėtų būti susijęs su sfera, nes taip geriausiai galima pamatyti reikiamas savybės iš žaidėjų. Dabar apie kandidatus:

 

Justas_Simaronas - Anketa aiškiai išdėstyta su tikslu nukauti priešininką kurio kaip įvardinai labai nemėgsti. Patiko, kad pabrėžiai, jog nemėgsti čheatų, skatinsi sąžiningus karus. Žiūrėjau į tave optimistiškai nusiteikęs duoti mafijos boso kėdę. Pirmą dieną tavęs žaidime nesutikau, sekančia buvai pražaidęs 100 minučių. Stebėjau kaip tave keletą kartų tikrino FTB agentai ir kaip tu į juos šaudei, o kai viskas baigėsi pavažinėjai su motociklu ir atsijungei iš žaidimo. Nusivyliau, jog neperteikei savo noro kariauti į žaidimo aktyvumą per rinkimus. Kiek prisimenu tavo paskutinioji valdžia buvo ant pavaduotojų pečių, todėl sudėjus visus galus teko išsirinkti kandidatą kuris perteikė motyvaciją ne tik forume, bet ir žaidime. Sėkmės sekantį kartą.

 

Don_Fantom - Anketa parašyta tvirtai, galiu pagirti, kad išsireiškiai kiekviename atsakyme kaip turi atsakyti stipraus charakterio asmenybė. Tokį vaizdą susidaręs įdėjau vilčių, jog žaisi per rinkimus ir po jų. Švari praeitis, buvęs mafijų direktorius per kurį pasirodei stipriai ir NGPT kuriame išsilaikei kelis mėnesius. Žinau, jog pastaruoju metu nesirodei serveryje aktyvumu, todėl nebuvai pagrindinis kandidatas iki tol, kol nepamačiau, jog pirmą stebėjimo dieną pražaidei 700minučių, sekančia 250 min. Kaip ir minėjai anketoje esi aktyvus veiklos prasme, minutės žaidime nebuvo išvaistytos. Stebėjau kaip aktyviai dalyvavai klubo veiksme, šaudei gatvėse, dalyvavai tp-dm lauke. Kadangi parodei norą tapti direktoriumi, sveikinu - tu juo tapai. 

Irn9UUW.png

Redaguota , redagavo Lukaz_City
  • Patinka 8
  • Ačiū 3
  • Liūdnas 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...