Eiti į turinį
Salvis_Gta

,,The Ballas" gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

3b4edb42af53bdf12671952d5c47e08f934.png

 

 

Sveiki serverio žaidėjai taigi buvo renkamas naujasis The Ballas gaujos lyderis, pastarasis Kristupas_Sum buvo nušalintas surinkes 2 įspėjimus. Anketu iš viso buvo 8 ir iš jų išsirinkau 4 kandidatus bet 2 kandidatus atmečiau pamates jų aktyvuma, jie supras apie kuriuos aš manau, prašau jei pildot pradėkit rodyt norą laimėti rinkimus. Direktorių išrinkau labai greitai, ir pagal patirtį,  nes norėjau, kad karai ir vėl gyvuotų, nes tuo metu nebebuvo ir mafijų valdžios. Gavau 2 dienas stebėjimo ir stengiausi išrinkti geriausia. Ilgai netempus einame prie kandidatų.

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

@Mantas_KubiliusSenas mafiju/gauju vilkas grįžo į serverį įrodyti, kad vis dar turi savyje daužymo koks būdavo seniau. Pamatęs tavo anketa labai apsidžiaugiau, nes supratau, kad tikrai nori pradėti vėl žaisti, ir kaip anketoje rašei įvesti biški ,,old skūlo'' vėl į šita serveri, kas yra labai smagu. Anketa tavo buvo viena geriausių, viskas gražei ir aiškei kaip senais laikais. Žaidime dirbai Cosa Nostra mafijoje, mafijų/gaujų patirties turi labai dideli kiekį, o valdžių turėjas taip pat nemažai. Pirma stebėjimo diena pražaidei 350minučių, o antra 550min kas rinkimuose yra tikrai WOW. Veikla tavo tikrai gera, nuo mafijų karo iki civiliu žudymo. Paskutine stebėjimo diena nusprendžiau su tavim apšnekėti situacija, ir paklausti kas būtu jei tu būtum direktorius? Viska kartu apkalbėja supratome, kad tau per anksti imti šia valdžia, ir kad turėtum dar biški palukėti, todėl butinai lauksime tavęs kituose rinkimuose.

 

 

@Domce_Fopp - Tave vien į kandidatus pasiemiau, nes man patiko tavo vadovavimas kaip buvai Grove Street pavaduotojas pas Dzerka, ir man buvai sakes, kad nori labiau direktoriaus nei pavaduotojo, todėl nusprendžiau duoti tau šansa. Anketa tavo buvo šauni, aktyvumas žaidime nebuvo toks didelis kaip Manto bet jis siekdavo vistiek 160 minučių, o antra stebėjimo diena apie 120 minučių, kas yra gerai. Serveryje buvai bedarbis[mafiju/gauju patirties turi apie 350k kas yra tikrai nemažai], tavo veikla buvo pakankama gauti direktorių, tu aktyviai dalyvavai /tpdm zonoje, šaudei civilius, sedėjai kalėjime. Nusprendžiau pasikviesti tave į Teamspeak'a ir apkalbėti reikalus, ir viska kaip ir sutapo, todėl sveikinu gavus pirmajį direktorių, nenuvilk mūsu.

 

 

 

 

 

f94ad12f0f7d16a0c91051bb94cb230e736.png

 

NGPT/DPKT

  • Patinka 6
  • Už 2
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...