Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Bomb_Sticker

Idėja bėgliams

Nusikaltėliams su /bega laikui bėgant krenta gaudomumo lygis, jei nėra teisėsaugininko šalia tam tikru atstumu.  

18 balsai(-ų)

  1. 1. Ar pritariate šiai idėjai?

    • Taip
      13
    • Ne
      5


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, bežaisdamas serveryje sugalvojau patobulinimą bėglių (/bega) sistemai: bėglys, kuris turi /bega statusą, laikui bėgant prarastų gaudomumo lygį (palaipsniui, po kelias žvaigždutes), jei šalia jo per tam tikrą atstumą nebūtų teisėsaugos atstovo. Kodėl to reikia? Asmuo, kuriam uždėtas /bega yra 100% pasmerktas ganėtinai ilgam kalėjimo laikui, tačiau šis pasiūlymas suteiktų galimybę žaidėjui išsisukti nuo bausmės, tuo pačiu tai paskatintų teisėsaugos aktyvumą reaguojant į nusikaltėlių veiklą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

ideja nepilnai isvystyta, bet mintis gera. Esme tame, kad kai pradeda begt 90% visu atveju turi 0 stars ir tik tada pagavus jam uzdeda stars, tai realiai begi ir nieko neprarandi, bet as manyciau tada tokiu atveju galetu eit i minusa tas gaudomumo lygis, tarkim jis palaipsnui nukrenta iki -30(pvz), tai uzdejus 40star uzsidetu tik 10. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nemanau kad reikalingas dalykas, kadangi kaip ir minėjo daugelis pradeda bėgti su 0 staru, ir tiesiog bėga tik dėl to kad bėgt, nes nemanau kad yra kitas veiksmas įdomesnis už bėgima, į ką bumeriui reikėtu atkreipt dėmesį, bet ne apie tai ir žodžiu į minusą nemanau kad apsimoka daryti kad eitu, ir taip įdėja meh man kažkokia, manau tebunie taip kaip yra.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ideja sakyciau nebloga, bet yra daug ka papildyti. Kaip sake Eimas jei begi ir neturi star jokios is to naudos. Siulyciau padaryt taip, kad kuo daugiau laiko begi tuo daugiau star kompensuojasi. Pvz jeigu begi 20min, pagauna, sudeda star, galima kompensuot 20 star. O del atstumo tarp beglio ir teisesaugos, jo isvis reiketu nepaisyt, nesvarbu koks atstumas, svarbu kiek laiko begi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...