Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Hydra_Pilot

Anal_Terror

Rekomenduoti pranešimai

prieš 44 minutes(-ių), Hydra_Pilot rašė:
  • Teisėsaugininko Vardas_Pavardė: @Anal_Terror
  • Kokį pažeidimą padarė teisėsaugininkas?: įžeidinėjimai *Viešas pasisakymas, žeminantis tam tikrą teisėsaugos sritį, jos darbuotojus, direktorių - 6 mėn.
  • Įrodymai:
      Parodyti paslėptą turinį

    653d42657541d9fade55df94761bc90b211.png

    d915433067e8d642654506d360527132439.png

     

  • /info lentelė:
      Parodyti paslėptą turinį

    29883fa32613fb359b46447c9f2d8049311.png

     

Dvi  žinutės ištrauktos visiškai iš konteksto praždžia buvo tokia kad buvo man sutrugdyta padet pagaut bėglį ir parašiau kad gyvenime nkm nebepadėsiu ir tada pora gudruolių pradėjo metyti ,,PROTINGAS" replikas kurios užvyrė mano nervus dar labiau ir nebeišlaikiau ir išsprudo keleta ižeidžiančių žodžių būtent i tuos asmenis kurie to nusipelnė.

 

PAPILDAU: va ir taisyklė apie šį reikalą.

Primename, kad „*Viešas pasisakymas, žeminantis tam tikrą teisėsaugos sritį, jos darbuotojus, direktorių - 6 mėn.“ galioja tik tada, kai žeminama visa sritis/visi tos srities darbuotojai/direktorius. Tai reiškia, kad tas pasisakymas turi būti viešas (į viešuosius chat'us, ne į paprastą), taip pat jis turi būti apie visą sritį, o ne apie vieną darbuotoją. T.y. jeigu jūs esate teisėsaugininkas ir jus įžeidė kitas teisėsaugininkas pavyzdžiui į /vip, tai jam blisto negali būti, nes čia asmeniniai konfliktai, kuriems tramdyti yra /mute komanda. Išimtis jeigu įžeidinėjama per /rv, tokiu atveju darbuotojas turi būti nubaustas direktoriaus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 32 minutes(-ių), Martin_Garrix rašė:

Nepykit bet negaliu praeiti tokio skundo nepakomentaves mane irgi buvo paduxinę per /rv imečiau i skundus bet dpkt lavonai yra jiems irodymu truko kurių net tikrai netrūko baninkit mane px bet atsigaukit rimtai jus DPKT ir pradėkit su galva mastyti o ne subine tiek žinių iš manęs

Blistas tada, kai įžeidinėjama/žeminama visa sritis. Tave pavadino lavonu - rašyk darbuotojo valdžiai, kuri jį ir nubaus. Ne mums, o tau reikėtų atsigauti, jeigu manai, kad už "lavoną" duosim 6 mėn blisto kažkam, kai iš tikro už nesuvaldytas emocijas jis teturėtų gauti 3600s mute ir įspėjimus nuo direktoriaus už kito teisėsaugininko įžeidinėjimą. :12_slight_smile:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...