Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Cloud_Drug

Kriptovaliutos kasimas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,
Manau kiekvienas iš jūsų yra girdėjęs apie kripto valiuta, ir apie jos pelna. Atėjo ir 2020'ti metai, yra begalė galimybių pradėti užsiimti šia veikla, ko jums reikia, tai tik kompiuterio ir interneto. Norėčiau pasiūlyti jums viena iš geriausių ir lengviausiu būdų, tai yra jų kasimas, anksčiau tai atrodė lyg didelis kiekis investiciju, laiko. Norėčiau jums pristatyti programa, kuri gali jums kasti kripto valiuta, jums daryti nieko nereikia, tik užsiregistruoti reikia per šią nuoroda https://minergate.com/a/13ebd492ebbf2056cf672968  ją paspaudus, ir atsisiųsti šia programėle i jūsų kompiuteri (https://minergate.com/download/xfast-win-gui) užsiregistravę ir atsisiunte programėle, ką reikia padaryti tai tik paleisti ta programa. Pasileide prgrama, rekomenduočiau pradėti kasti Monero valiuta (MXR), kadangi tai yra pats greičiausias ir pelningiausias kasimas. Jūs galite kasti šia kripto valiuta tiek tuo metu, kai naudojates kompiuteriu, tiek tada, kai juo nesinaudojate (BŪTINA PALIKTI ĮJUNGTA, IR PALEISTA PROGRAMA), jokių reklamų, banko kortelių duomenų. Visa kripto valiuta renkasi, jūsų užregistruotoje paskyroje. Tam, kad pakeisti jūsų iškasta kripto valiuta, ir ja pakeisti i tikrus €, kuriuos perves jus i jūsų pasirinkta el.bankininkyste, reikės pereiti i mainų puslapį, kur žmonės arba tam tikros firmos superka kripto valiuta, bus daug pasiūlymų, rinkites tuos kurie turi daugiausiai reputacijos ,ir moka daugiausiai. Ko gero, apie viską ko jums reikia aš pranešiau.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 valandas(-ų), Wolf_Rokas rašė:

pamoka kaip sudegint pc, + tos waliutos bus bewertes ir atwičiaju nieko negalėsi su jom padaryt

Nu tai jo, kask max pajėgumų žaidžiant, tai ir sudeginsi :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 1 valandą, Bige_Murcialago rašė:

Per savaitė 50 centų uždirbsi, o pc daugiau ir elektros sudeginsi :D 

Centas prie cento du centai. Argi tu paprastai žaizdamas nenaudoji elektros? Kas tau liepia 24/7 laikyt?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 2 valandas(-ų), Benas_Dancingas rašė:

seni koks tu nusirovęs esi, galvojau pasveikęs, bet toks pat kaip ir seniau, nebesiūlyk žmonėms savo šūdo per savo linkus.

Jei ieškojimas lengvai užsidirbt pinigo, bandant kitus dalykus etc. Tau nusirovimas, tai manau, kad ne aš nusirovęs ;) Kurioj vietoj šūdas? Nemanau, kad lengvas būdas uždirbt pinigo, nieko nedarant yra šūdas. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...