Eiti į turinį
Beliunas_Justas

Taksi I firmos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

905e2a6eb9e4b8fd37dadbb61e792045576.png

Taksi 1 firmos direktorius

Apžvalga

Sveiki, kaip žinote buvo renkamas naujas taksi pirmos firmos direktorius, kadangi senasis atsisakę savo pareigų, anketų sulaukėme išviso 26, tad rinktis tikrai buvo iš ko, kartu su kitais DPKT nariais nusprendėme atrinkti 3 kandidatus kuriuos stebėjome visi bendrai 5 dienas. Stebėjimas pats man asmeniškai nebuvo labai įdomus, bet nėra ko ir norėt ne teisėsaugos direktoriaus rinkimai per kurios gali daug ką parodyti ir sumastyti. Visi trys kandidatai dirbo skirtingus darbus tačiau visų tikslas buvo reaguoti į iškvietimus, tačiau tai nėra svarbiausia renkant direktorių kadangi būnat direktoriumi pats į iškvietimus mažai kada reaguosi. Norėjosi stebėjimo meti pamatyti, kaip pilnai yra išnaudojamos galimybės ir pareigas kurias užėmę kandidatai savo darbe tačiau nei vienas to neparodę, nors turint įgaliotinį tikrai buvo galima parodyti, kad sugebate vadovauti komandai. Nesu toks labai jau rašytojas apačioje trumpai parašiau apžvalga tad gero skaitymo ir atsiprašau už rašybos klaidas.

 

 

Domas_Baronas

 

Darbas: Taksistas (2 firma)

Patirtis: 555k.>

Taksisto patirtis: 223k.>

Aktyvumas prieš rinkimus ( 4 dienų) : 1297min,

-Vienos dienos vidurkis: 324,25min

Atvykimai į iškvietimus prieš rinkimus (4dienų): 103 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 27.75 atvykimai

Klientų nuvežimai prieš rinkimus (4 dienų) : 138 nuvežimai

-Vienos dienos vidurkis: 34.5 nuvežimai

Aktyvumas per rinkimus ( 5 dienų) : 1267min,

-Vienos dienos vidurkis: 253.4min

Atvykimai į iškvietimus perrinkimus (5dienų): 19 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 3.8 atvykimai

Klientų nuvežimai perrinkimus (5 dienų) : 25 nuvežimai

-Vienos dienos vidurkis: 5 nuvežimai

Kita:

Anketa sudomino, tad kartu su kitais DPKT nusprendėme tave paimti į kandidatus, žaidime patirties iš visų kandidatų turėjai mažiausiai, tačiau puse jo yra praleista taksi darbe, tai duoda suvokti kad suvoki apie taksi darbą jo veikla, esi taksi darbo įgaliotinis tad reiškia valdžia tavim pasitiki, apie pačia veiklą žaidime daug ko negalių pasakyti, tikriausiai nesitikėjai kad būsi kandidatas nes dažniausiai tave buvo galima sutinki stovinti ir nieko ne veikianti tiek bazėje tiek /tpsf, teko matyti kai vežioji klientus iš taško A į tašką B, reaguoji pats į iškvietimus, taktiškai ir mandagiai bendrauji su klientas, naudojiesi kitų tarnybų paslaugomis, sėdėjai G. Prieš rinkimus iš statistikos galima matyti, kad dirbai šiek tiek daugiau, nežinau kada tiksliai gavai įgaliotini tad veikla prieš rinkimus galėjo būti siekiant įgaliotinio, šiam kartui tiek ir sėkmes savo firmoje siekiant aukštu pareigų nenusivilk, kitą kartą labiau pasistengi.

 

 

 

Bige_Murcialago

 

Darbas: Ginklų prekeivis

Patirtis: 5.988.164>

Taksisto patirtis: 45.215k.

Aktyvumas prieš rinkimus ( 4 dienų) : 1852min,

-Vienos dienos vidurkis: 463min

Atvykimai į iškvietimus prieš rinkimus (4dienų): 99 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 24.75 atvykimai

Pardavimai prieš rinkimus (4 dienų) : 138 pardavimai

-Vienos dienos vidurkis: 34,5nuvežimai

Aktyvumas per rinkimus ( 5 dienų) : 2019min,

-Vienos dienos vidurkis: 403.8min

Atvykimai į iškvietimus perrinkimus (5dienų): 68 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 13.6atvykimai

Pardavimai per rinkimus (5 dienų) : 100 pardavimų

-Vienos dienos vidurkis: 20 pardavimų

Kita:

 

Anketa viena iš įdomesnių, aiškiai išdėstytos mintys kas privertė susidomėti ir paimti tave į kandidatus, serveryje patirties turi daugiausiai iš visų esamų kandidatų, tačiau taksi patirties mažiausia, bet surizikavę nusprendėme paimti tave į kandidatus, stebint veikla žaidime dirbai ginklų prekeivių, esi šio darbo įgaliotinis, bendrauji su serverio žaidėjai prižiūri tvarka serverį, apie pati darbą tad teko matyti kaip apklausinėji žaidėja į darbą,

daug važinėji su nuosavu NRG, tarpininkauji žvejyboje, skelbi per /d apie tai kad ginklų prekeiviai dirba, šaudaisi klube, suteikineji pagalba naujokams, gale stebėjimo pradėjai lošti mini games tad nežinau ar įtariai kad esi kandidatas ar seip prade-jei žaisti. Į iškvietimus reaguoji kaip ir kiti ginklų prekeiviai, pardavinėji ginklus. Kaip įgaliotinis siek tiek galėjai daugiau pasistengti ir parodyti, vadovavimo įgūdžių.

 

Jasom_Derulo

 

Darbas: Reporteris

Patirtis: 2.291.500.>

Taksisto patirtis: 1.067.670.>

Aktyvumas prieš rinkimus ( 4 dienų) : 2116min,

-Vienos dienos vidurkis: 529min

Atvykimai į iškvietimus prieš rinkimus (4dienų): 474 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 118.5 atvykimai

Aktyvumas per rinkimus ( 5 dienų) : 2255min,

-Vienos dienos vidurkis: 451min

Atvykimai į iškvietimus perrinkimus (5dienų): 334 atvykimai

-Vienos dienos vidurkis: 66,8 atvykimai

Kita:

Anketa tikrai įdomi, jas rašyti tikrai moki, perskaitęs tavo anketa nedvejodamas paėmiau į kandidatus. Stebėjimo metu dirba reporteriuose, reaguoja į iškvietimus pas klientus, iškvietimų paėmimas mažai kuo pakito prieš rinkimus ir per rinkimus. Skelbi skelbimus, mandagiai bendrauji su serverio žaidėjais, jiems netik suteiki reporterio paslaugas bet ir padedi, radęs palikta be priežiūros vidurį kelio automobilį visad informuoji mechanikus, teko matyti kaip vežioji serverio žaidėjus, daug dirbi su dviračiu, į kai kurios iškvietimus reaguoji naudodamas admin komanda /to, serverį rengi eventus, žvejoji su kitais serverio žaidėjais, naudojiesi kitų tarnybų paslaugomis. Nuomonę iš kitų serverio žaidėjų gera, teigia kad buvai geras direktoriaus, tačiau būtent aš nepamenu tavo direktoriavimo, tad norėtųsi pamatyti kaip sugebi vadovauti ir tvarkytis su pareigomis, patirties turi pakankamai tad manau esi tinkamas būti taksi direktoriumi, sėkmės ir sveikinimai

 

 

 

IORkTOb.png&key=e775ee1f184f93e3d028fccd

 

Naujasis Taksi I firmos direktorius - Jason_Derulo. Sveikinimai!

 

DPKT

 
  • Patinka 13
  • Ačiū 2
  • Haha 5
  • Už 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...