Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Hot_Cold

Pinigų pervedimas atsijungusiam žaidėjui banku.

Pinigų pervedimas atsijungusiam žmogui  

131 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reiktu?



Rekomenduoti pranešimai

Taigi, norėčiau pasiūlyti atnaujinimą, su kuriuo galėtu žaidėjai pervest pinigus atsijungusiam žaidėjui nuvažiavus į banką.

 

Pvz. man buvo toks įvykis, žmogus man skoloj buvo 130m, ir po savaitės laiko paklausiau jo "kada skola?", atrašė jog vienu metu galėjo atiduoti skolą, tačiau buvau off, todėl negalėjo pervesti man pinigų ir pražvejojo tuos 130m.

 

Tarkim būtu galima nuvažiavus į SARG banką, nuėjus ant tam tikro pickup'o išmestu lentelę, kurioje būtu galima vesti PILNĄ žaidėjo V_P ir pasirinkti sumą kurią norite nusiūsti. Žaidėjas kuris gavo pinigus, prisijungus gautu kažkokia žinutę, jog parėjo pinigai ir parodytu nuo ko, o pinigus išsiimti galėtu iš bankomato arba banko.

 

Kokia nauda?: Na jeigu žaidėjas yra skoloj kitam žaidėjui, ir yra pasiruošęs atiduoti pasiskolintus pinigus, ir nepagauna laiko, jog abiems būti prisijungusiems ir paduoti skolą, pinigų pervedimas atsijungusiam žmogui tikrai praverstu. Nebūtinai skoloms naudinga čia būtu, šiaip nori padovanoti pinigų žmogui, kuris yra atsijungęs ar dar kažką, nu galima prisigalvot :D 

 

Pakomentuokit jei kažko trūksta, kažkas netinka, subalsuokit apklausoj.

žaliuką jeigu negaila ;D

 

@Admin_Bumeris

@Tautrimas_Juska

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...