Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Paulikas_Esu

"Medikų" Kolektyvas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, aš Paulikas pasakysiu šiek tiek apie "Medikus", taigi "Medikų" kolektyvas yra gan draugiškas, man labai patinka įgaliotinis @Sweet_Brother, daro gan įdomias treniruotes. Šiek tiek apie "Medikų" Direktorių @Marius_Golden, jis yra tikrai draugiškas, dirbu tik antrą kartą "Medikuose", bet šis darbas man spėjo padaryti įspūdį, Direktorius nevėluoja sudėt įspėjimus ir t.t. Patys "Medikų" bendradarbiai yra tikrai draugiški, nėra ko pyktis, nebent kartais pamiršta pasikeist darbinę aprangą, bet "Medikuose" nėra ko nuobodžiauti, imi iškvietimus, per raciją susirašinėji su draugiškais bendradarbiais, bandai įveikti mini-event'us, stengiesi praeiti kvalifikaciją,kiekvieną dieną mėgini paimti minimumą, nes bijai gauti įspėjimą! Taigi, šiek tiek informacijos apie Medikų" kolektyvą. Sėkmės jums. @Marius_Golden, @Sweet_Brother

NhtT4sb.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 14 valandas(-ų), Rokas_Chill rašė:

Nieko nesupratau, čia tipo apie medikus kažką susukt bandei į suktinuką, nors paminėjai tik 2 žmonęs, o tema „kolektyvas”

Na jis mini 2 žmones nes jie ir daro kolektyvą geru ir draugišku ,ir reklamuoja medikus,ką reiškia ,kad drąsiai eikit į medikų darbą ,nenusivilsit :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...