Eiti į turinį
Lukaz_City

Cosa Nostra mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, buvo renkama Cosa Nostra mafijos galva, anketų skaičius - minimalus. Suprantama ir aiški situacija, kadangi priešingos mafijos direktorius kelia baimę daugumai. Iš šešių anketų, labiausiai patyręs atsisakė kandidatūros. Perskaičius ir apsisrendus liko du, vienas iš jų taksistas, o kitas fūristas. Tiem kurie nepateko į kandidatus, tiesiog priminsiu, kad mafijos ir gaujos žmogus be patirties negali būti direktorius, rizikuoti rinkdami jį negalime, tai yra atsakingas, laiko bei kantrybės reikalaujantis postas kurį tik vienetai išlaiko mėnesį ar daugiau. Rinkimai vyko šešias dienas. Kodėl? laiko stoka, neturėjau galimybės prisėsti dieną ir pastebėti kandidatus, todėl teko stebėjima atlikti vakarais, o abu kandidatai pražaidė apytiksliai tiek pat minučių bei vykdė savo darbo veiklą, todėl sudėti pliusus ir minusus užtruko. Štai ir kandidatai:

 

Mindele_Rider - Anketa trumpa, mafijų/gaujų patirties turi 510'000 kas yra visai daug. Buvai žinomas senais laikais, todėl susidomėjau ir leidau pabandyti tau kandidatuoti. Žaidime dirbi tolimūjų reisų vairuotoju. Visada matydavau tave dirbant, vežiojant krovinius. Pražaisdavai didelį minučių kiekį, bet trūko veiklos įvairovės, kadangi apart darbo veiklos nieko neveikei. Antras kandidatas pasirodė geriau, todėl sėkmės sekantį kartą.

 

Arunce_Krusty - Anketa paprasta ir aiški, patirties turi pakankamai, kad galėtum vadintis šitos srities specialistu. Kiekvieną dieną užsukęs į žaidimą pastebėjau, kad pražaisdavai virš 8 valandų, nesvarbu darbo diena ar savaitgalis. Užsiminėjai darbo veikla, stebėjau kaip dirbant taksi priminėjai iškvietimus bei budėjai, kartais tekdavo pasedėti g. Stebėjau kaip padėjai naujokui, atsakinėdavai į jo klausimus, todėl pasirodė, kad esi visai malonus žmogus ir pakankamai subrendęs. Šaudeisi tpdm zonoje, lavinai vartojimo ir šaudymo įgūdžius, padėjai klubiečiams su sraigtasparniu užimti klubą. Per tą laiką, kol dirbai taksi pasižymėjai ir gavai įgaliotinio postą, kuris truko ganėtinai trumpai, nes dabar turėsi direktoriauti. Daug kas turbūt tave nurašo dar nepradėjus kariauti, bet aš tikiuosi, kad atsilaikysi, todėl linkiu didžiausios sėkmės ir sveikinu tapus direktoriumi.

  • Haha 25
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1
  • Piktas 1
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...