Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Admin_Bumeris

Versija 2.13.80

Rekomenduoti pranešimai

INGREDIENTAI:
 
500 g varškės,  
2 kiaušiniai,  
100-200 g kvietinių miltų, 
4 šaukštai cukraus,
Truputį druskos,
Truputį aliejaus.
 
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
 
Varškė gerai ištrinama. Į ištrintą varškę įmušami kiaušiniai, suberiamas cukrus, suberiami miltai, druska ir masė mediniu šaukštu gerai išsukama. Miltų reikia dėti tiek, kad tešla būtų minkšta, tačiau įmanoma paimti rankomis (tikslus miltų kiekis gali truputi skirtis nuo recepte nurodyto, nes varškė būna skirtingo drėgnumo). Ant miltais pabarstytos lentos dedama po šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai, apvoliojami miltuose ir keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami. Kepkite ant nedidelės ugnies. Į varškės masę galima įberti kmynų, o kad geriau pakiltų— truputį kepimo miltelių. Jei nemėgstate saldžiai, į tešlą galite cukraus ir nedėti. Labai skanu patiekti - su uogiene ir/ar grietine.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...