Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Audrius_Bookmarks

Audrius_Bookmarks GFX darbeliai. (ĮVERTINKIT)

Rekomenduoti pranešimai

Sveikučiai, kaip suprantate iš temos, tai į šią temą kelsiu savo GFX darbelius kuriuos pats sau darau 4 fun bei užsakytus / tuos kuriuos darau žmonėms :9_innocent:, štai keletas (kai kuriuose įdėta daugiau darbo, daręs su programomis, o kai kurie daryti per tam tikras svetaines, jei reikia labai paprastų darbų, tai galima tiesiog per ten padaryti, o po to padailinti / apkarpyti, sutvarkyti / padaryti normalų GFX darbą) :

https://imgur.com/a/sJqIUaq

https://imgur.com/a/rsCGjcd

Kam patiko darbeliai, jei negaila - užmeskit +rep :11_blush:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kad yra kur tobulėti, tai čia faktas, visada yra kur tobulėti, nesakau, jog čia kažkas labai įspūdingo šiuose darbuose kuriuos numečiau kaip pavyzdžius, yra ir geresnių tik prie savęs neturiu šiame kompiuteryje, tai įkėliau ką turėjau, ne vienas žmogus užsisakęs ir gavęs aukštos kokybės darbų už kuriuos mokėjo po 10-50 eur, šiti darbai vieni pirmųjų, nes kaip ir sakiau, kitų neturiu :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Mister_Taksi rašė:

Nelabai supratau, kaip sarg.lt ir csgo gali derėti vienam gfxe. Yra pora tokių tikrai not bad darbų, bet dauguma tai neįpatingi

Ai, nu čia viską sumečiau ką radau šiame kompiuteryje, čia vieni pirmųjų darbų, labai jau paprasti, daugiau ant šito pc neturiu, o kitą pc išsivežus draugė į užsienį, tai negaliu sumesti geresnių darbų :37_disappointed:. Ačiū už nuomonę :9_innocent:.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Iš pirmo to linko mačiau 6 darbus kurie pavogti yra. Jų psd paplatintas supergames'uos, visa kita gražiau įmanoma padaryti su paintu.

@Lukas_Green tokius žmones tu laikai gfxeriais, ir leidi shopus atidarinėt? Abejoju, dėl jų korektiškumo ties šita vieta. Ir + kur pavogti darbai yra visur tekstas new roman, nes tokį išksrt duoda photoshopas jei neturi tų fontų, kurie yra tam psd, tai net nemazint gali xdd

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...