Eiti į turinį
Salvis_Gta

„Grove Street“ gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

1gaik.png

 

Sveiki serverio žaidėjai, taigi buvo renkamas naujasis Grove Street gaujos lyderis. Anketų gavau iš viso 14, iš jų išsirinkau 4 kandidatus. @Vrickaus_Zuikis @Karolis_Holar [Jus esat tie 3 ir 4 kandidatai, kurių neaprašysiu, nes jūsu per stebėjimo diena nesutikau, kita karta labiau pasistenkit su aktyvumu.] Šį karta pildančių buvo gan nemažai ir tikrai nenaujoku, todėl iš pradžių turėjau gerai apgalvoti, kam skirti šias lyderio pareigas. Kandidatus galėjau stebėti tik viena diena, nes rinkimai prasidėjo būtent savaitgali, o savaitgaliais man žaidimam atsiranda mažai liko, bet stengiausi kiek galėjau, ir turbūt šis naujas išrinktas direktorius, mūsų nenuvils. Taigi eikime prie kandidatu.

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

@Kristis_Lada - Serveryje esi labai gerai žinomas žaidėjas, esi laikęs ne karta mafijų/gaujų valdžia visi kartai buvo gan neblogi o apie įgaliotinius net kalbėti nereikia, . Anketa tavo buvo traukianti akį, ji buvo viena iš geriausių. Stebėjimo dienoj tu buvai pražaides apie 140 minučių, kas man atrodo užtektu gauti šias pareigas, tavo veikla buvo nuo fūrų vežiojimo iki cosa nostra mafijos įstojimo, bei jos veiklos dalyvavimo. Pora kartu tave užtikau, /tpdm zonoje, tu vyram parodei, kas yra kas. Kadangi valdžioje tave mačiau, jau gan senai, todėl apkalbėja visa šita reikala kartu, nusprendžiau tave paskirti direktoriumi, tu iškarto sutikai, ir pasakei kas bus tavo pavaduotojas, todėl linkime tau didžiausios sekmės.

 

@Dzerka_Strife - Šio direktoriaus tu norėjai labai, ta rodė tavo veikla bei aktyvumas serveryje. Stebėjimo dienoj pražaidei virš 600minučių, kas yra ,,WOW", tavo veikla buvo kandidatūroje geriausia, tu rodei, katik įmanoma parodyti, gaunant šį direktorių. Anketa nebuvo iš geriausių, bet šį karta, nusprendžiau tau direktorius neduoti, nes praeita karta pasirodei labai prastai, bei ant galo direktorių praradai, todėl linkiu tau nenusiminti ir tiesiog apgalvoti, ar tu tikrai galėsi sekantį karta atlaikyti tokį patį spaudima kurį turėjai.

 

 

 

 

aa22540eaacbeffb1f75b2647f5df9b0462.png

 

 

NGPT/DPKT

  • Patinka 6
  • Ačiū 2
  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...