Eiti į turinį
Domas_Sliuuzas

Apsaugos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

FYDnIqU.png&key=78d6d4e4e88ba94c1ee06b3c

 

Sveiki, buvo renkamas naujasis Apsaugos direktorius, kadangi prieš tai buvęs @Deimantas_Bosas buvo nušalintas dėl darbuotojų diskriminacijos, nebaudimo dėl neaktyvumo. Sulaukėme 26 anketų, iš kurių kaip visada buvo labai gerų ir labai blogų. Kaip jau žinote (kadangi jau vakar sužinojote, kas yra direktorius), direktorių gali gauti ir toje srityje nelabai patyręs asmuo, JEIGU ANKETA YRA LABAI GERA. Visi tie, kurie rašo, jog jie yra nežinomi, dėl to negauna direktoriaus, viskas ką jums galiu pasakyt - išmokit pildyti anketas. Prirašot apie apsaugos būrius, apie kažkokią mistinę "naujovišką" rangų sistemą ir tikitės gero rezultato... Apsaugai reik esminių pokyčių, todėl laukiau anketų, kuriose būtų pasiūlyta kokie tie pokyčiai būtų, ir kaip juos galima būtų įgyvendinti.

 

Taigi, kandidatai buvo:

@Laurynoska_Atv

@Domas_Griskevicius

@Lukas_Emp

@Mister_Taksi

 

4-toji vieta atitenka Laurynoska_Atv. Į kandidatus, kaip ir visus kitus kandidatus, paėmiau dėl neblogos anketos, tačiau ji buvo (mano manymu) tik trečia geriausia. Aktyvumas prieš rinkimus (buvo tikrinama nuo 02-15 iki 03-03 imtinai) buvo blogiausias, aktyvumas per rinkimus - trečioji vieta. Patirties turėjai mažiausiai, tik 26k apsauginio xp, tačiau tai nesutrugdė tapti kandidatu. Kas liečia veiklą, kiek pastebėjau, nelabai sužavėjai: skraidei su vip sraigtasparniu tuneliuose, važinėjai su nrg, važinėjai su darbiniu burrito, lakstei ratais /tpbull ir kartą pastebėjau dalyvaujant bulių kautynėse. Apibendrinant, manau nelabai norėjai direktoriaus, galbūt nelabai tikėjaisi, kad tapai kandidatu, ir mano manymu nelabai stengeisi. Jei jau pildai į direktorių ir jo tikrai nori, reikia dėti maksimalias pastangas tiek pildant anketą, tiek užsiiminėjant kažkokia veikla žaidime, ir tai galioja ne tik sarge, bet ir gyvenime. Neparodant maksimalaus noro, nededant pastangų gero rezultato nesitikėkit, tai tiek.

 

3-ioji vieta atitenka Domas_Griskevicius. Pagal aktyvumą prieš rinkimus ir per rinkimus buvai antras, tačiau anketa mano manymu buvo blogiausia iš visų kandidatų (tačiau geresnė, nei kitų 22, kurie pildė), pagal xp buvai antras, turėjai apie 344k apsauginio xp, man esi mažiausiai žinomas iš visų 4 kandidatų, todėl labai sunku susidaryti kažkokį vaizdą, ko iš tavęs galima tikėtis. Kas liečia veiklas, tai pagrinde atlikai tai, ką daro apsauga: važinėjai su apsaugos autobusu, kelis kartus mačiau kraunant maišus į bankomatus, nuiminėjai nelegaliai uždėtus tinklus plaukdamas laivu. Apibendrinant, pasirodymas gan neblogas, tačiau galima labiau pasistengti pildant anketą, žaidime taip pat parodyti įvairesnę veiklą.

 

2-oji vieta atitenka Lukas_Emp. Aktyvumas prieš rinkimus ir per rinkimus geriausias iš kandidatų, tačiau pagal anketą (mano manymu) nusileido naująjam direktoriui pagal anketą, veiklą ir reputaciją, kurią pastaruoju metu DPKT akyse šiek tiek sumenkino. Iš esmės, jei ne tai, kad tiką buvai direktorius ir būdamas armijos direktoriumi išsidirbinėjai kaip tik galėjai, vykdei veiksmus kartu su mafijomis, kas yra nesuvokiama, galbūt būtum tapęs naujuoju apsaugos direktoriumi. Tačiau pasitaręs su kitais DPKT nariais, nusprendžiau, kad iš karto duoti kitą direktorių būtų nesąžininga kitų žaidėjų atžvilgiu, taip pat, kaip minėjau, labai didelį vaidmenį turi pastarosios savaitės tavo direktoriavimo.

 

1-oji vieta ir naujasis direktorius - Mister_Taksi. Pagal aktyvumą toli gražu buvai ne geriausias, pagal patirtį taip pat, tačiau tavo anketa, idėjos kurios joje išdėstytos, veikla žaidime, reputacija (mano manymu) atperka viską. Tarp mūsų, DPKT narių, esame susidarę nuomonę, kad esi vienas geriausių visų laikų NGPT, nors prieš priimant pareigas net nebuvai žinomas kaip mafijų/gaujų atstovas, o tai pasako labai daug. Žaidime užsiėmei labai įvaria veikla: skraidei su sraigtasparniu, dirbai su nuosavu taxi, dalyvavai bulių kautynėse, žaidei kitus minigame. Tikiuos, kad nenuvilsi manęs ir aš nebūsiu padaręs klaidos, tačiau žinant tavo pasiekimus bei atliktus darbus prieš apsaugos direktorių, manau tu buvai geriausias kandidatas, dėl ko ir tapai naujuoju direktoriumi.

 

DPKT

  • Patinka 22
  • Haha 6
  • Sutrikęs 3
  • Piktas 2
  • Už 4
  • Prieš 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...