Eiti į turinį
Salvis_Gta

,,The Ballas" gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

f7hFRIW.png&key=6245eded954ea923ffea3b96bb0a8c4c0924f448cbd7e217b50de10859fa6075

 

Sveiki visi serverio žaidėjai, taigi buvo renkamas naujasis The Ballas gaujos lyderio postas. Senasis lyderis @Robis_Vendetta atsisakė išbuves sėkmingai 1mėnesi, jo pirma valdžia ir pirmas blynas neprisvilo. Šitas direktorius taip pat bus pirma karta lyderio poste, smagu matyti naujus veidus pildančius į gaujų sritį. Anketų sulaukėme 12, iš jų išsirinkau 2 kandidatus. Visi kurie pilde į šį posta buvo nauji veidai valdžių srityje, bet mafiju/gauju veikloje ne. Direktoriu išrinkau labai greitai, nes nenorėjau sustabdyti gauju veiklos serveryje, nes visi norėjau ko greičiau pradėti karus, taigi eikime prie kandidatu.

 

 

________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

@Seriozza_Mestnyj - Serveryje esi ne naujokas, esi daugkartinis mafiju/gauju įgaliotinis bei jų ištikimas darbuotojas. Anketa tavo buvo tikrai gera, stebėjimo diena tavo veikla buvo labai naudinga norint šio direktoriaus, tu aktyviai dalyvavai su manimi klubu veikloje, šaudei mieste kartu su Immortal mafija, nes tu pats joje dirbai ir buvai įgaliotiniu.Vakare tave sutikau Immortal darbuotoju turnyre, netoli Immortal bazes, kiek supratau ten buvo 2x2 ir 1x1 turnyras ir tu jame dalyvavai bei pasirodei puikiai. Serveryje buvai pražaides virš 360 minučių, ir tai parode, kad tu nori šio posto. Paklauses tavęs, ar nori būti direktoriumi, tu iškarto sutikai, bei pasakei savo pavaduotoja, todėl supratau, kad abu jus su pavaduotoju esat nusiteike rimtam karui, todėl linkiu jums didžiausios sekmės karuose.

 

@Mynce_Cartel - Anketa tavo buvo nebloga, mafiju/gauju patirties žaidime turi nemažai[bet per kita accounta], įgaliotinių esi turėjas irgi ne viena karta, serveryje buvai pražaides apie 200 minučių, veikla buvo gera, dirbai Immortal mafijoje, dalyvai narkotiku/ginklu grobimuose, bankų apiplėšimuose bei padėdavai bėgliams pabėgti. Esi antras kandidatas, nes nusileidai aktyvumu prieš Seriozza, todėl linkiu nenusiminti ir bandyti kita karta.

 

 

 

4d54c232b4f102de6b1db34ac87d83f2661.png

 

#NGPT/DPKT

  • Patinka 8
  • Ačiū 3
  • Haha 2
  • Už 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...