Eiti į turinį
Paulius_Montago

"Immortal" Mafijos boso rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

                                                                                       9PZ4FdP.jpg&key=43ae0e5f40638820c51049a1

 

 

Sveiki, jei sekate naujienas, žinote jog buvo renkami Grove Street, Immortal bei Cosa Nostra direktoriai. Šioje analizėje apžvelksiu Immortal mafijos direktorių kandidatūras, bei paskelbsiu kas tapo Immortal mafijos krikštatėviu. Anketų susilaukėme taikrai daug, pildė tiek nauji, tiek seni žaidėjai. Su NGPT komanda nusprendėme skirti naujus ir ne tiek žinomus veidus, ugdyti jaunimą ir kelti mafijų vardą su nauja karta. Išsirinkau 2 vertus dėmesio kandidatus:

Mykac_Druckis

Mykac,

Man esi tikrai žinomas žaidėjas, nes dirbai man kaip buvau Immortal mafijos direktoriumi virš mėnesio. Kaip Tave prisimenu, visada budavai Team speak, laukdavai veiksmų, pats juos organizuodavai bei kas svarbiausia būdavai savo vietoje. Kiek man teko Tave pažinti, turi gerą humoro jausmą, kuris manau tikrai yra svarbus būnant poste, juokdavaisi iš mano kvailų „bairiukų“ ir taip sukeldavai /r šiltą atmosferą. Tad kaip išvydau tavo anketą labai apsidžiaugiau ir perskaitęs tavo anketą iš karto pridėjau tarp savo kandidatų. Kad ir atsisakiau direktoriaus tu vis tiek likai Immortal gretose. Turi 1 milijoną bendro exp, o iš jų 50 procentų apie 500k exp sudaro mafijos/gaujos, tai rodo, kad pasirinkai praktiškai vieną kelią, kuriame ir esi. Kaip pradėjau Tave stebėti, man tavo veikla patiko. Aktyvumas 300min. Bėgai nuo teisėsaugos, šaudeisi vienas prieš vieną su teisėsaugininku ir be vargo jį nugalėjai, iš nugaros pribėgęs jo kolega Tave surakino, bet tu nesutrikęs panaudojai /viela ir pabėgai. Padėjai kitiems mafijos nariams išsilaisvinti, dalyvavai /zona grobime, viską darei, ką pasiūlė mano laikinasis pavaduotojas. Atrodo viskas, tu tikrai būsi Immortal bosas, bet.. Nepavykus pabėgti po eilinio policijos gaudynių Tu sėdai į kalėjimą ir išėjai AFK. Laukiau Tavęs sugrįžtant, bet daugiau Tavęs žaidime nesutikau.. Gal turėjai asmeninių problemų, tad nenuleisk galvos ir bandyk kitą kartą.

 

Gvidas_Rava

Gvidai, Turi 1,7m bendro exp, tarp kurių mafijos/gaujos nario 600k exp, matosi, kad esi patyręs ir supranti ko bus iš tavęs norima. Aplenkei Mykac, dėl savo individualios veiklos ir aktyvumo. Paskutinį kartą kaip dariau Tavo /info lentelę, buvai pražaidęs 430 minučių, per savaitę pražaidęs 16 valandų bei padaręs 10k žalos, nors ir nėra rimtų karų tarp gaujų. Dirbi The Balas gaujoje ir užimi aukštą rangą. Ilgai Tave stebėjau ir nebuvo nuobodu. /tpdm keitė ls banko grobimas, grobimą keitė nark saugyklos plėšimas. Toliau smagūs draugiški karai tarp gaujų. Didelį dėmesį skyriau Tavo suvokimui zonų karuose. Mirdavai vienas paskutiniųjų, vartojai, šaudei kaip tikras veteranas. Pasibaigus gaujų karams, sėdi į automobilį ir toliau važiuoji į /tpdm zoną šaudytis kartu pasėmęs savo kolegas. Paskutinį kartą kai dariau Tave /pzu, Tu kartu su The Balas, Grove Street, Immortal bei Cosa Nostra buvai užėmęs SF PD bazę. Sudėjote /konteinerius ir sėkmingai laimėjote prieš teisėsaugą. Asmeniškai senai buvau matęs, kad visos keturios nusikalstamos grupuotės būtų dalyvavę bendrame veiksme, tai labai man patiko. Buvau pasikvietęs tave ir į Team Speak. Paklausinėjau Tavęs keletą dalykų, kurie man padėjo suprasti, kad į viską žiuri rimtai ir esi pasiruošęs dideliai naštai bei spaudimui. Sveikinu dar kartą, nenuvilk.

 

 

Naujasis IMMORTAL mafijos bosas- Gvidas_Rava.

  • Patinka 9
  • Ačiū 1
  • Haha 3
  • Už 6
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...