Eiti į turinį
Salvis_Gta

"Cosa Nostra" mafijos boso rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

7ec20e6b8d75493ec0a22b85fae6b62a209.png

 

 

Sveiki visi, taigi buvo renkamas naujasis Cosa Nostra mafijos bosas. Senasis @Mindele_Rider atsisakė direktoriaus, dėl asmeninių priežasčių. Anketų gavome iš viso 17~kas yra nemažai ir tikrai daug, ir iš jų išsirinkau 2 kandidatus. Žinoma, labai smagu yra matyti kaip norinčių yra tiek daug, bet visada yra sunku išsirinkti tuos vienintelius kandidatus. Pildančių buvo tiek senų veidų, tiek naujų. Šį karta nusprendžiau vėl duoti naujam veidui pasireikšti ir parodyti ką su savim nešiojas. Tuom pačiu, buvo renkamas ir Immortal mafijos bosas, todėl viskas labai gerai sutapo, ir galime pradėti karius lygei. Linkiu sekmės abiejom valdžiom, ir eikime prie kandidatų.

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

@Mynce_Cartel - Kaip ir minėjau praeituose rinkimuose, pasirodei gerai tik, buvo aktyvumas mažesnis. Šituose rinkimuose pasirodei, geriausiai iš visų kandidatu. Anketa tavo buvo nebloga, surašei visko ką ir kaip nori padaryti gavęs šita posta. Stebėjimo diena, pražaidei apie 300 minučių, tai yra daug, nes tavo veikla buvo tikrai skirta mafijai, tu įvykdei visus grobimus/puolimus kokius tik galėjo būti galima įvykdyti. Tavo kandidatūra išties buvo stipri, nes tavo kolegos buvo žymei stipresni valdžiuose už tave, bet aš su savo kolega Pauliumi, nusprendeme padaryti apyligius karus, ir duoti naujiem veidam pasireikšti direktoriavime. Pasikvietęs tave į TS, apkalbėja visa reikala tu įrodei, kad nori labai šio direktoriaus, todėl nusprendžiau paskirti tave Cosa Nostra mafijos bosu, ir linkime didžiausios sekmės karuose.

 

 

@Aurimas_Winston - Patyręs bei žinomas veidas mafijų/gaujų srityje, anketa buvo trumpa, nes užpildei paskutine minute, bet tai nėra blogai. Stebėjimo diena pražaidei, virš 200 minučių. Stebėdamas tave mačiau, kaip aktyviai dalyvavai gaujų karuose dirbai ,,The Ballas" gaujoje, bei po visų karų važiavot užimti San Fierro Policijos dapartamenta. Iš pradžių galvoju, duoti tau šį direktorių, bet apkalbėja kandidatus su savo kolega Pauliumi, nusprendeme duoti pasireikšti naujai kartai, nes tu kaip patyrusiam žmogui būtu buve per lengva. Todėl nenusimink, pildyk sekantį kartą ir turėsi labai daug šansų.

 

 

6b965ed85782115e899ed83ed8401d73463.png

 

NGPT/DPKT

  • Patinka 7
  • Haha 4
  • Už 3
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...