Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Patobulinimas darbuotojams /respawn

Ar tai reikalinga?  

41 balsai(-ų)

  1. 1. Ar tai reikalinga?

    • Taip
    • Ne
    • Manau reikia naikinti šitą komandą


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Kaip žinome darbuotojai gali /naudoti komandą /respawn kai nėra direktoriaus ar pavaduotojo žaidime. Siūlau, kad to negalėtų naudoti /respawn kai yra įgaliotiniai žaidime ir ne AFK, nes kai pradeda rašyti vienas /respawn, kitas /respawn ir trečias /respawn gaunasi didelis flood. O kai kurie kai per daug parašo, rašo per raciją, kad atšaukė tr priemonių atkėlimą. Arba dar galimas variantas, kad kai darbuotojas parašo /respawn kažkas iš valdžios atstovų padaro /respawn, kitas jau negalėtų rašyti /respawn komandos. Manau mane supratote.   
Mano nuomonė išvis reikianaikint šitą komandą, nes ir seniau be jos apsėjom gerai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 41 minutes(-ių), Arnas_Biffbuzz rašė:

Prieš,kai įgaliotinių on nėra tai reikia tos komandos,o flood tai nemanau gaunas 5eilutės nebent pasidares /fontsize 10.

Bet seniau kai nebuvo šitos komandos viskas buvo ok. Ir būna tokių atveju, kad kai visi pradeda rašyt /respawn kai kurie net atšaukia /respawn padarymą. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 5 minutes(-ių), Hydra_Pilot rašė:

Nieko nesupratau ka turi omeny, apibendrink, nes kad dar gali naudot respawn be igl ar pav ar drk? yra tik balsavimas ten kur 6 balsuoja ir tada 6 respawn padaro, bet cia nei flood nei ka?

Būna situacijų kai visi balsuoja dėl /respawn ir paskutinis prabalsavęs padaro /respawn. O kartais būna taip, kad net paskutinis parašęs /respawn dar kartą padaro /respawn ir atšaukia tr. priemonių atkėlimą. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...