Eiti į turinį
Paulius_Montago

"The Ballas" gaujos lyderio rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

aLQyEg5.jpg&key=61135d6432fd6e22eb533244

 

 

 

Sveiki. Kaip jau supratote, buvo renkamas naujasis The Ballas“ gaujos vadeiva. Ankstesnis šios gaujos lyderis Seriozza_Mestnyj surinko 2 įspėjimus ir buvo nušalintas. Susidomėjimas rinkimais šį kartą buvo palyginus visai ne mažas. Sulaukėme 19 anketų. Pasitarę su NGPT nariais į antrąją rinkimų dalį nusprendėme pasirinkti 2 kandidatus kuriuos ir stebėjome žaidime. Rinkimų eigoje vienas iš kandidatų iškrito iš rinkimų dėl neleistinų modifikacijų naudojimo, todėl direktorių paskyrėme kitam kandidatui.

 

 

Gogel_Inspiron-
 Pildant anketą nepersistengei ir parodei, kad pasitiki savimi ir esi pasiruošęs kariauti prieš bet kokį priešininką. Mafijų ir gaujų patirties turi pakankamai, todėl nusprendėme suteikti tau šansą kandidatuoti į gaujos lyderio pareigas. Serveryje dirbai „Cosa Nostra“ mafijoje, sklandžiai dalyvavai veiksmuose, grobei žmones, buvai aukšto rango, kalbėjai Team Speak’e, pats inicijuodavai veiksmus bei buvai pakankamai aktyvus. Pasirinkau Tave kandidatu, nes mačiau Tavo progresą pats savo akimis. Turi susikrovęs mafijų/gaujų xp bagažą, tačiau serveryje nebuvai toks  žinomas kaip dabar. Man patiko tavo draugiškumas kolektyve, puikus suvokimas kaip reikia elgtis tam tikrose situacijose, greitas reagavimas į direktoriaus nurodymus bei jokių pašalinių veiksmų, kurie galėtų kenkti mafijai.
Tikrai svarsčiau tavo kandidatūrą į šį postą, bet.. Jūsų mafijai besiginant nuo Immortal tu naudojai neleistinas modifikacijas. Anti Cheat komanda nusprendė jog esi kaltas, nuvylei mus, bet manau svarbiausia turėjai nuvilti pats save. Ateityje patarčiau išsitrinti visus šiuos „šūdus“ ir pradėti viską iš naujo.

 

 

Aidukas_Puma-
Senas gaujų vilkas, grįžęs į šį projektą karantino metu ir norintis įrodyti, kad senesnės  žaidimo kartos atstovai dar turi parako. Anketoje rašei jog esi išvykęs atostogų, todėl Tave sutikau žaidime tik vakar.  Surinkai savo minutes, kurias deklaravai anketoje. Tik prisijungęs suorganizavai Klubo veiksmą. Dirbai Grove Street gaujoje ir tik grįžęs į serverį iš karto subūrei savo draugų ratelį, kuris tikiuosi tau padės šiam nelengvam poste. Kalbant apie Tave  pažįstu Tave iš ankščiau, esi griežtas, turėjęs ne vieną valdžią , geros reputacijos žaidėjas. Pakalbėjęs su Tavimi „Team Speak’e“ Tu mane įtikinai, kad tikrai nori šio posto, bei esi pasiryžęs išbūti bent mėnesį The Ballas gaujos lyderiu. Tikiuosi nenuvilsi ir linkius Tau sėkmės!


                                          Naujasis The Ballas gaujos lyderis:  Aidukas_Puma

 

 

  • Patinka 11
  • Haha 1
  • Už 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...