Eiti į turinį
Zodzio_Galia

Visa tiesa apie SARG.lt

Rekomenduoti pranešimai

Sveika, publika, arba nesveika. Malonu man šį saulėtą vakarą prisijungti prie forumo ir parašyti apie tai, ką norėjau jau labai senai. Visų pirma noriu jūsų supratimo, kad tai aktuali diskusija, kur galite kiekvienas išreikšti savo nuomonę, nuomonė nėra draudžiama, o jeigu nuomonė būna pradėta drausti - vadinasi kažkas nenori, kad šie faktai būtų žinomi viso projekto žmonėms. Būtent tai ir sužinosim,  jeigu ši tema bus ištrinta - vadinasi mano spėjimas pasitvirtino.

 

Nežinau nuo ko pradėti. Per maždaug šešerius metus išvydau tiek daug šitame projekte, kad tiesiog... minčių mintys sukasi galvoje ir nežinau nuo ko pradėti ir ties kuo - užbaigti. Maždaug 2018-19 metais nustojau pildyti į visas įvairias atrankas, nes per visą tą laiką supratau (net ir durniui būtų aišku), kad viskas jau yra iš anksto suplanuota ir paruošta kėdė tiems žmonėms, kuriuos nori išvysti įtakingiausi žmonės projekte, o ne tiems, kurie yra užsitarnavę savo palaikymą ir pagarbą. Taigi šioje temoje aprašysim visų mūsų „gerbiamus“ projekto žmones.

 

Galim pradėt turbūt nuo šių metų, prieš kelias dienas vykusių moderatoriaus rinkimų. Kaip visi jau ir žinome, moderatorius gavo - Emilis_Evil ir Edcka_Bmw. Atrodo kaip ir nieko prieš tokius žmones, vis dėl to jie įtakingi, svarbūs žmones projekte. Plačiau. Ką galima pasakyti apie Emilį. Aš jau žaidžiu ganėtinai senai, Emilio asmeniškai nepažįstu, žinau tik tiek, kad jis jau buvo projekto komandoje, gavo daug palaikymo iš projekto žaidėjų. Tikrai malonu, kad tokie žaidėjai grįžta į projektą. Bet. Emili, projekto komanda, jeigu skaitote šitą tekstą, ar jums patiems nėra gėdos nuo tų, kurie visą laiką žaidė, stengėsi, gal būt įdėjo darbo nuo pat pradžios žaidimo, nebuvo palikę projekto, nuolatos žaidė, teikė pagalbą, tikrai stengėsi ir liko neįvertinti vien todėl, nes kažkoks senbuvis grįžta į projektą, pažaidžia vos keletą savaičių ir gauna moderatorių? Tai kodėl Joes_Dream negavo moderatoriaus? Gi buvo komandoje, senbuvis vis dėl to, stengėsi, padėjo. Dėl to, kad pardavė direktorių prieš ketverius metus? :D taip, juokinga. Nurašykim visus kandidatus, duokim senbuviams viską, naujokus ir patyrusius - pašol von. Taip suprantu? Gerai. Tęsiam. Edcka_Bmw. Asmeniškai nepažįstu aš jo, net nežinau kas jis per vienas, apart to, kad jis yra kiek žinau narkotikų prekeivių direktorius, ko pasekoje žinoma jis yra ramybės tako atstovas. Labai daug išsiplėsti apie Edcka net nebūtina, jau pati publika išsireiškė būsenose, kad jį „prastūmė“ draugeliai, galimai, ne galimai, o garantuotai tie patys, kurie yra ramybės take ir turi jau moderatoriaus statusus. Kaip žmogus „užraukęs užpakalį“, nebendraudamas su žaidėjais, net su savo darbuotojais (viskas, ką parašo, tai labas) gali gauti moderatorių? Tai taip išeina, kad jis tą moderatorių gavo vien dėl to, kad sėdėtų su administratoriaus statusu? O gal tai tik dar vienas toliau padėtas žingsnis jų vadinamoje ramybės tako grupuotėje? Tai tiek apie dabartinius rinkimus.

 

Paminėjęs Edcka iš paskos labai daug kartų minėjau ramybės taką. Taigi žmones, kas yra ramybės takas? Jų pagrindinis tikslas (bent jau buvo, kol aš žaidžiau) paimti visus svarbiausius direktorius. Tai būtų tolimųjų reisų vairuotojai (Donce_Monce atsargiai :)), narkotikų, ginklų prekeiviai. Taip pat ramybės takui priklauso ganėtinai įtakingi žmonės, tokie, kaip Beliunas_Justas, Karolis_Kent, Edcka_Bmw, Domaxz_Intensive, Ricardas_Kairiukstis, Andrius_Ciupaciupsas (galimai), Matas_Space, Lukas_Haha, Abdulah_Alqaeda, buvo Sfme_Aurobj (gal dar yra). Kaip pastebėjot, kad visi išvardyti žmonės yra mano išvardytų valdžių atstovai, arba buvę, kai kurie net priklauso moderatorių komandai. Labai nenustebčiau, kad šios organizacijos pagrindinis tikslas ir yra - susikviesti savus į valdžias, moderatorius. Kaip ir minėjau, jie yra įtakingi, vadinasi, jie piktnaudžiauja tokia privilegija, prastūminėja savus, pateikia drąstišką nuomonę apie kitus žaidėjus, kuri nėra pagrįsta normaliais argumentais, visiškas melas, noras suteršti kito žaidėjo statusą, reputaciją. Tai tik naudos siekimas savo ramybės takui, kad visi esantys ten turėtų kažkokias pareigas, o tolimesnė eiga yra tokia, kad jie valdys serverį. Serverio žaidėjai jais tiki, kad ir ką jie pasakys, nes juk jie įtakoja vos ne visus rinkimus, kurie vyksta. Vos ne visur yra bent po vieną jų narį, kad ir tuose DPKT arba tarp moderatorių, todėl rinkimai tikrai nėra švarūs :) ...Ir matosi, kad patyrę žaidėjai tą žino, tik nenori ar nedrįsta išreikšti savo nuomonės, nes vėliau visi šansai gauti kažkokį statusą bus lygūs 0.

 

Dar vienas faktas apie ramybės taką toks, kad kai buvo renkamas ginklų prekeivių direktorius iš anksto prekeivių bazėje, prie įvažiavimo buvo pastatyta ramybės tako vėliava, ar kaip čia išsireikšti, nu žodžiu. Per tuos rinkimus direktorių gavo Andrius_Ciupaciupsas. Vėl gi ramybės tako narys. Šio direktoriaus rinkimai kabojo ant Beliuno_Justo pečių, o kaip ir minėjau Beliunas taip pat vienas iš tos grupuotės narių. Dar faktas toks, kad Ciupaciupsas su Beliunu kartu buvo armijos valdžioje, kas dar labiau įtikina, kad jie buvo ir yra savi.

 

Apie praeitų metų moderatoriaus rinkimus irgi yra ką paminėti. Giedrius_Gangs. Tai kaip ten buvo, kad tą pačią vasarą milijardus pardavinėjai, buvai įtariamas, įrodymai buvo kaip ir rasti? Bumerį vadinai kvailiu, kad nesugebėjo rasti įrodymų, norėjo užšaldyti, o tada tais pačiais metais gauni moderatorių. Meluoti publikai nereikia, visi ir taip žinojo, o tuo labiau žino tie, kurie pirko patys milijardus iš tavęs. Tai kaipgi gavai tą moderatorių? Vėl gi draugai prastūmė, ar ne taip? :) Nei vienas nesam šventas, kiekvienas klystam, dėl to mes ir esam žmonės, bet visiems reikia suteikti vienodus šansus, ar ne? Domas_Sliuuzas apgavo žmogų ant direktoriaus, o dabar palaikęs direktorių gavo moderatorių, dpkt, kai dabar Domo vietoj galėtų būti Lukas_Mirror.

 

Donce_Monce. Kaip bebūtų keista, bet jis minimas ne kaip blogas asmuo, bet minimas tam, kad suprastumėt, kas gali įvykti. Donce yra paėmęs tokį direktorių, kurį ramybės takas norėtų turėti. Kas nekeista, bet gandai jau sklinda, kad vienam iš dpkt, kuris taip pat priklauso ramybės takui nepatinka Donce_Monce ir jį bando versti. Taigi nenustebkit, jeigu Donce bus greitai priverstas atsisakyti direktoriaus pareigų, ar bus nuverstas.

 

 

Taigi ką apibendrinamas noriu pasakyti, kad galit net nesivarginti, nekandidatuoti į moderatorius, kai vyksta atrankos, prekeivių, trv direktoriaus rinkimus. Ką galit pasiekti tai taksi, medikų, apsaugos direktorius, kurie net neturi jokios realios vertės ir būti tų darbų direktoriumi - kankynė. O jeigu mano tekstas dar jums neatvėrė proto - tai pildykite ir sėkmės jums kitais metais, kaip kad parašo Juška kiekvienais metais, per moderatoriaus rinkimus. :)

 

@Tautrimas_Juska tu teisingas žmogus, perskaityk šitą tekstą, kai turėsi laisvo laiko, suprasi, kas per diskriminacija vyksta Tavo komandoje, jei Tau tai yra bent kažkiek daugiau nei verslas.

Žinau, kad didžioji dalis žaidėjų tiks pasijuoks ir numes ant bajerio visa tai, bet kita likusioji dalis tikiuosi suprasite, ką norėjau pasakyti.

Žinau, kad jau keli žmonės norėjo rašyti labai panašų tekstą, tai būtų malonu, kad parašytumėte į asmeninę žinutę su faktais, kurių dar nepaminėjau.

 

p.s. sveikinu visus su artėjančiu projekto 10-tuoju gimtadieniu! :)

  • Patinka 9
  • Haha 7
  • Sutrikęs 1
  • Už 8
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...