Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Joes_Dream

[GFX KOVA] Joes vs. Žalgis [Žalgis WIN XDDDD]

Rekomenduoti pranešimai

Dėkoju labai visiems savo fanams kurie šioje garbingoje ir šlovingoje kovoje palaikė mane ir balsavo už mano meno kūrini, balsavote sąžiningai įvertinę tikrą meną nepaisant mano varžovo kaip buvusio dpkt statuso. @Viena_Meile @Zilvinas_Sandnes @Paul_Silver @Karolis_Kent @Michelle_Cheretti @Lukas_Kalanta @Zedd_Swift taip pat jus tapote šio istorinio įvykio liudininkais apie kurį bus kalbama tūkstančius metus.  

Taip pat norėčiau išreikšti pagarbą savo varžovui @Joes_Dream reikia turėti daugybe drąsos stoti prieš tokį priešininką kaip aš, o ypač po tokios pirmos kovos baigties, pralaimėjai garbingai. 

Na o visiems abejojantiems mano pergale linkėčiau daugiau nebe persekioti jaunų mergaičių stotyse. @Garis_Kaminskis

 

 

Na o kas galbūt nežinote apie mūsų istorinę kovą vykusią prieš 5 metus siūlau pažiūrėti šį filmą:

 

Spoileris

 

 

Citata

Galiu pasakyt, kad tai yra melas didžiausias, Jokios nusikalstamos veikos nedariau, tai yra konkurentų ir heiteriu išgalvotas šmeižtas. Aš vairuoju betmena, galiu gauti bet kurią, nematau tikslo persekioti. Neturiu nieko bendro su kažkokiais čia minimais persekiojimai ir nusikaltimais. Esu teigiamas žmogus, su teigiamu įvaizdžiu. Pridursiu kad esu doras žmogus niekada nelaužes įstatymų. 

@Garis_Kaminskis nu nžn nžn kažkaip nelabai įsivaizduoju baxuro kuris gali gauti bet kurią, betmene pasileidusio Taylor Swift.  Greičiau stalker wannabe gangster.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...