Eiti į turinį
Paulius_Montago

"Immortal" Mafijos boso rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

 

9PZ4FdP.jpg&key=43ae0e5f40638820c51049a1

Sveiki, Rinkome Cosa Nostra, bei Immortal mafijos bosus. Jau nėra keista, jog sulaukėme gausaus anketų skaičiaus ir su kolega nusprendėme , kad darysim atvirkščiai nei per praeitus rinkimus ir pabandysime karus su senais ir serveryje tikrai žinomais veidais. Šioje analizėje aptarsiu Immortal mafijos direktoriaus rinkimus.

 

Saidas_Workout

 

Saidai, kiek teko su Tavimi bendrauti, grįžai į serverį ne ridos pakelti, ar “prarybinti’ sukauptus pinigus. Grįžai, nes nori valdžios ir įrodyti, kad tavo ankstesnės valdžios yra tik istorija. Tai rodo Tavo aktyvumas ir veikla žaidime. Grįžai į projektą prieš porą savaičių, susisiekei su manimi ir paklausei į kokią mafiją Tau geriau įstoti, gavęs rekomendacijas nieko nelaukęs įsidarbinai. Aš asmeniškai galvojau, kad pažaisi maximaliai dvi dienas ir vėl dingsi kaip į vandenį. Diena po dienos, savaitė po savaitės ir dar Tu čia, todėl priėmiau Tave tarp kandidatų. Veikla universali: grobimai, bėgimas nuo teisėsaugos, nark/gun plėšimai, aktyvumas geras: 300-450min, žala nenusileidai niekam. Tačiau pasitaręs su kolega Salvis_Gta ir sužinojęs jo kandidatus pagalvojau, kad tau bus truputėlį per sunku,nes esi grįžęs po netrumpos pertraukos. Dabar apšilk ir ateityje pasieksi savo tikslą.

 

 

Edvinas_Exelis

 

Edvinai, esi žinomas veidas, turėjęs ne viena sėkmingą ir kelias nesėkmingas valdžias. Gerai žinomas kaip buvęs reporterių direktorius, tai pat mafijų veidas. Žaidime prieš rinkimus dirbai Cosa Nostra mafijoje, padėjai Mynce_Cartel gintis bei pulti bazes. Tu toks senosios mokyklos atstovas, kaip Donatas_Donis, ar Artur_Makar :D todėl ne tik man, bet ir dabartiniai savo komandai manau tas labai patinka. Atsisakius Myncei, ėjai į The Ballas gaują, puikiai kariavai, stengeisi dėl zonų, organizavai savo sugalvotus veiksmus, tiesiog nenustygai savo vietoje ir po visko puldavai į klubų karą, su klubu buvai klubų karuose dėl ginklų dėžės, padėjai kolegoms bėgti iš kalėjimo, nestovėjai AFK, nebuvai įkyrus ir taip pasiekei savo tikslą. Aktyvumas 300-400min. Su ankstesniu kandidatu žengei vienodai, buvo sunkus apsisprendimas, bet paskyriau Tave direktoriumi, nes esi sukaupęs daugiau patirties ir manau gali panešti didesnę įtampą, kurią tikrai tau suteiks naujasis Cosa Nostra mafijos direktorius.

Nenuvilk.

 

 

 

 

Naujasis Immortal mafijos direktorius: Edvinas_Exelis.

  • Patinka 11
  • Haha 7
  • Už 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...