Eiti į turinį
Paulius_Montago

"Grove Street" gaujos lyderio rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

JDRRNWj.png

Sveiki, buvo renkamas naujasis Grove Street gaujos direktorius. Ankstesnis Ignas_Danke po sėkmingo mėnesio atsisakė šių pareigų, tad tariu jam ačiū ir tikiuosi sulaukti jo kandidatūros ateityje. Anketų skaičius buvo pakankamas, pildė serveryje pasižymėję žaidėjai. Kaip man yra įprasta, išsirinkau du kandidatus, kurie pateko į antrą stebėjimo etapą.

 

Eivis_Mega

 

Kai kuriems žinomas, o kartu kai kuriems ir nematytas veidas. Man asmeniškai pažystamas žaidėjas, kuris nevarsto cheaterių skilties, sėdintis savo vietoj, bet kartu atliekantis didelį darbą mafijos/gaujos kolektyve. Buvo skambesnių nick’u, kurie pildė į šį postą, tačiau pasirinkau Tave kandidatu, nes kaip ir minėjau niekada neišsišoki, kariauji sukandęs dantis bei esi ištikimas savo direktoriams. Man toks lojalumas patinka. Stebėjau Tave, žaidimo minutės 150-250min, anketoje aiškiai išdėstei savo vizijas, prisipažinai,kad pirmoji valdžia nepasisekė ir stengiesi tai pakeisti. Veikla universali, šaudymai, gaudymai, bėgiojimai. Daug neišsiplėsiu ir pasakysiu jog turi potencialo ir tikiuosi pamatysiu daugiau Tavo anketų į gaujos/mafijos direktoriaus postą.

 

Mindaugas_Epson

 

Mindaugas, gerai visiems puikiai pažįstamas žaidėjas, paskutinę minutę apsisprendęs jog nori šios valdžios bei yra pasiruošęs bent mėnesį išbūti šiame poste. Sulaukęs Tavo anketos, stabdėme anketų pildymą ir perskaitęs Tavo anketą, pridėjau Tave tarp kandidatų. Anketa trumpa ir aiški, minučių skaičius aukštas: 200-350 min. Dirbai Cosa Nostra mafijoje, kariavai prieš konkurencingą mafiją, daug laiko praleidai tpdm zonoje, net sakyčiau ganėtinai per daug. Teko Tave sutikti ir klubų veiksmuose. Rašei man asmeniškai, kad nori šio direktoriaus, pasikalbėjome gan aiškiai ir supratau tavo norus bei vizijas. Neperseniausiai buvai paslydęs gaujos zonų karuose, naudojai neleisitną ginklą, gavai blistą, bet nepraėjus nei parai, išsipirkai ir toliau įstojai į gaują. Tai rodo jog nemegsti būti šiuose sąrašuose ir mafijų/gaujų darbas yra tau priimtiniausias. Sveikinu, tikiuosi nenuvilsi.

 

 

Naujasis Grove Street gaujos lyderis- Mindaugas_Epson.

  • Patinka 8
  • Ačiū 2
  • Haha 1
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...