Eiti į turinį
Salvis_Gta

,,The Ballas" gaujos lyderio rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

6950c09a10483e76eaa121b60a70a022.png

 

Sveiki visi serverio žaidėjai, taigi kaip ir visi žinojot buvo renkamas naujas ,,The Ballas" gaujos lyderis, nes senasis Aidukas_Puma kaip bebūtu gaila, buvo nušalintas surinkus 2 įspėjimus. Anketų iš viso sulaukėme 14, iš jų išsirinkau 2 kandidatus. Nusprendžiau duoti valdžia ne naujokai, o šiek tiek patyrusiam žmogui, nes vis gi GroveStreet valdžia yra nenaujokai. Šiek tiek apie pildančius, tai buvo beveik visi nauji veidai, bei pora patyrusiu. 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

@Gogel_Inspiron - Patyręs veidas mafijų/gaujų srityje, valdžios dar nesi turėjas išskyrus tik įgaliotinius. Stebėjimo diena tu pražaidei virš 500 minučių, bei buvai padares 6 tūkstančius žalos, kas yra wow. Tu visa diena aktyvei dalyvavai mafijos veiksme kuriame kariavote prieš Cosa Nostra mafija, tas veiksmas truko apie 3 valandas, tu jas visas išbuvai bei sekmingai prisidėjai prie užemimų bei bazės apgynimų. Kita diena tave pamačiau dirbantį teisėsaugoj SWAT darbe, nusprendžiau paklausti kas įvyko, ir tu man pasakei, kad atsibodo šurmulys Immortal mafijoje bei nusprendei ją palikti, tavo atsakymas mane labai nustebino, ir sudvejojau tave paskirti The Ballas gaujos lyderiu, todėl linkiu sekmės kita karta, nenusivilk.

 

@Saidas_Workout Esi nenaujokas šioje srityje, turi sukaupes ant šios paskyros beveik 300 tūkstančių mafijos bei gaujos patirties ir žinau, kad turi ant kitų paskyru irgi nemažai. Anketa tavo nebuvo geriausioji, bet šį karta žiūrėjome labiau į patirti žaidime, bei norėjome išrinkti pajėgų priešininka Mindaugui Epson. Nusprendei užpildyti į posta paskutine minute, nuo tada ir nusprendėme užrakinti tema. Stebėjimo diena, tu buvai labai aktyvus, bei rodei labai daug veiksmo su Immortal mafija, nes buvai jos pavaduotojas. Tu įrodei, kad gali pasipriešinti tokiai gerai valdžiai kaip Lukui ir Ginui ko mes tikrai nesitikėjome. Atėjas pas tave į TeamSpeak serveri, kartu su kolega Pauliumi apkalbėjome kaip bus toliau, ir kam duosi pavaduotoja, ir ar tu sugebėsi išbūti 1 mėnesi, tu be jokios abejones sutikai, ir pasakei kad Grove Street valdys nulį procentų, todėl linkime tau sekmės.

 

 

 

 

UrviFLL.png

 

@NGPT/DPKT

  • Patinka 3
  • Haha 6
  • Sutrikęs 1
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...