Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Full_Energy

Hydra_Pilot

Rekomenduoti pranešimai

prieš 20 valandas(-ų), Full_Energy rašė:

Anketos forma:

 

  • Teisėsaugininko Vardas_Pavardė: @Hydra_Pilot
  • Kokį pažeidimą padarė teisėsaugininkas?: bereikšmis šaudymas /taz
  • Įrodymai:
      Parodyti paslėptą turinį

     

     

  • /info lentelė:
      Slėpti turinį

    IP1Cv.jpg

     

Zdrf Zilvinai kupiskio magistre, Nepamoina ant 30fps filmuot?, buvo streikas, by rafal_blagadarenko, bandei primest kazka, atvarem nuputem ir i kaleima atsisedadai, kaip ir tikrovei sedejas esi kiek gireisi, ismok suformuluot papaikimo tema ir citatas Zilvinai, esme ta kad buvo streikas atvare swatai nepadejo su savo tuo tanku, prase pagalbos atvariau as ir nupusiau visus, koks bereiksmis saudymas :] ? nebutina jokios begos det, tiesiog saudai, o jeigu adminas tada bega dedi ir saudai, vienas prie vieno ane? poto pradejai verkt i sms kad saudau, pradejau irodymus darytis nes gi apsiverkiai kad nusoviau tai tiek pora ss kad ir net swatas su tanku vandeni purskia, irgi sakysi bereiksmis tanko naudojimas? https://imgur.com/a/g3Z0XS3 ir seip turetum ispejimu gaut uz free post @Kornelijus_Kornis ane?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 50 minutes(-ių), Full_Energy rašė:

@Kornelijus_Kornis pazėk mano video Korni kada traikas buvo o kada mes Hydra_Pilot užpuolėm laikas viska parodo visus atsakimus tai va sekmes Pilote.

Ka tu freepostini? , mano fotkes streiko pabaiga, @Admin_Bumeris isimtum logus kada rase Rafal_Blagadarenko kad lv ratas uzimtas streikas? nes matai zmogui neaisku kad pats sau meluoja

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...