Eiti į turinį
Salvis_Gta

"Cosa Nostra" mafijos boso rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

 

6cf4ccd9bc2265eed817265a3df8a564--sicilian-mafia.jpg

 

 

Sveiki draugai, taigi ieškojome naujo žmogaus norinčio užimti boso kėdę. Senasis Lukas_Wriht atsisakė del tam tikrų priežaščių. Atsiprašau visų, kad apžvalga biški paveluotai, nes turėjau tam tikrų problemų su kompiuteriu. Anketu iš viso gavau 10, iš jų išsirinkau 2 atitinkamus kandidatus. Kadangi priešininkų pusę valdė Exelis, o jis yra senbuvis, nusprendžiau išlyginti karus ir duoti taip pat senam veidui. Taigi eikime prie kandidatu.

 

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

@Donny_Alvarez - Gan žinomas žmogus mafiju/gauju srityje bei nemaža patirtis, todėl ir nusprendžiau paskirti kandidatu šį karta. Kiek žinau, tai valdžios dar nesi turėjas, išsskyrus įgaliotinius, todėl nusprendžiau, pastebėti tave ir nuspresti, ar tau duoti direktorių. Dėja, per stebėjimo dieną tavęs nesutikau, nuėjau pažiūrėti į foruma kiek esi pražaides, buvo 80minučių. Kita kartą pildydamas, labiau pasistenk ir parodyk, kad nori vadovauti. Nenusimink, sekmės kita karta.

 

@Pukis_Weed - Ir štai mūsų naujasis mafijos bosas. Buvai vienintelis užpildes, iš patyrusių valdžioje žaidėju, todėl šansu buvo tau labai daug. Esi daugkartinis mafiju/gauju direktorius bei pavaduotojas, ir jų atstovavimas bent jau iš mano atminties palikdavo tik gerus įspudžius. Tu man pasirodei labai tinkantis priešininkas Exeliui, kuris gali pasipriešinti. Anketa tavo buvo trumpa, bet aiški, patiko kaip atsakei į 6 klausima, kuriame buvo klausiama apie kariavima forume. Stebėjimo diena, prisijungęs į žaidima sutikau tave gaujų zonu kare, tu puikei sudalyvavai jame ir padėjai Grove Streetam prisijungti procentų. Pakalbėjas su tavim po veiksmo nusprendžiau, nieko nebelaukti ir paskirti tavim direktorium. Linkiu gerų karų bei sėkmės.

 

 

623f63123f21891a7839f1b0c68b02ad482.png

 

 

DPKT/NGPT

  • Patinka 3
  • Haha 5
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...