Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Dovydas_Budrys

Sužymėti FTB ir SWAT sportini transporta

Ar reikia šito?  

50 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia šito?

    • Taip
      31
    • Ne
      19
    • Neturiu nuomonės
      0


Rekomenduoti pranešimai

2020-05-15 at 13:07, Mantas_Floidas rašė:

Tikrai už, nes labai yra sunku susigaudyti, ar tai teisėsaugininkas ar ne. Dar siūlyčiau aptarti apie naudojima komandos NUM2 ir /bega, nes kai taisėsaugininkas stabdo ir tu paprasčiausiai nori sustoti kelkraštį, tau yra užmetama automatiškai /bega, tas nėra labai malonu ir jei dar pradeda bausti už bėgimą.

Šiaip gal tokia idėja būtu ir geriau.

 

Nes žiauriai užknisa, matai važiuoja nonrp Turismo, sustabdai, išlipi ir kažkoks mažvaikis swatas rašo "ka tu darai, nematai skino???". Extra užpisa.

 

Bet sužymėt tr. priemones būtu geriau, nes manau tik SPD turėtu būti "undercover". Tiesiog uždėti mirgalkes kaip ant armijos Sultan.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2020-05-14 at 23:26, Pauliux_Sauliuxx rašė:

Argumentuok, kodėl to reikia, nes dabar jog pasakei, kad atrodo  kaip slaptosios policijos tr. priemonės, tai čia ir yra tame esmė, kad ftb/swat turi tam tikrą būrį, kuris į kažka orentuojasi ir nereikia visiem žinoti, kad ten ftb/swat. Manau niekam netrugdo jog nėra jokių paženklinimų. Kai reikia ant mašinų yra sirenos bei švyturėliai. Šį kartą prieš.

Tai tu manyk is naujo cia nepezejes. Man trukdo, jog nera jokiu pazenklinimu. Kokiu dar tau argumentu reikia, aiskiai pasake, kad jie nera spd, ir neturi turet nezymetu masinu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...