Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lukaz_City

Pasiūlymai serveriui ir DPKT teisėsaugos taisyklių pakeitimas.

Pirmas pasiūlymas  

114 balsai(-ų)

  1. 1. Pirmas pasiūlymas

  2. 2. Antras pasiūlymas

  3. 3. Trečias pasiūlymas

  4. 4. Ketvirtas pasiūlymas



Rekomenduoti pranešimai

Keletą pasiūlymų jūsų pasvarstymui.

 

  • Kartais teisėsaugos yra keturis kartus daugiau nei mafijos narių. Mafijose įprastas skaičius 15-20 žmonių per grobimą, o teisėsaugos 40-60 per grobimą. Serverio skaičius tai pat apmažėjas iki 200-250, bet skirtumas tarp mafijų ir teisėsaugos tas, kad mafijose vietos limituotos, o teisėsaugoje ne. Tai pat visos keturios sritys gali vykti į grobimą, kadangi policijos departamentas prisideda vakarais ir sekmadieni. Manau, kad jum reiktu iekoti sprendimo, jog būtų šioks toks balansas. Mano pasiūlymas būtų limituoti teisėsaugos vietas. 

 

  • Antras pasiūlymas bumeriui. Yra bent du laivai SF mieste vienas prie TRV kitas prie raudono tilto. Tai pat yra vienas armijos bazėje. Siūlau leisti juos užgrobti mafijų/gaujų atstovam ir laikyti kaip miesto zoną. Iš laivų galima būtų išnešti narkotikų, ginklų arba pinigų kuprines. Kai baigtusi grobimas laivas priklausytų mafijai iki kol kita gauja, mafija užimtu jį. Jeigu mafija turi bent vieną laivą prisidėtu šioks toks bonusas pinigų prie darbinių priemonių vairuojant jas. Tą patį laivą galima būtų grobti tik kartą per dieną. Teisėsauga turėtų derintis prie miesto zonos užėmimo taisyklių t.y jokių hydrų, tazerių, rakinimų kol laivas užimtas. Tai pat galėtų atvykti kita mafija ar gauja ir kovoti dėl laivo. Laimi tie kurie turi daugiau narių prie zonos iki jos pabaigos. Paėmus du laivus galima būtų užimti armijos bazės laivą. Jis duotu X2 bonusą narkotikų,ginklų kuprines tai pat didesnį uždarbi važinėjant su darbine tr. priemone, jeigu sėkmingai pavyktų jį užgrobti. Pirmam laivui būtų 10 minučių, antram 15 minučių, o armijos laivui 20 minučių laikymo laikas. Teisėsauga galėtų atgrobti laivus nuo mafijų/gaujų tai pat užiemant juos kaip miesto zoną ir laikant nurodytą kiekį minučių. Tai padaryti galima būtų po jų užėmimo sekančia dieną. Kadangi jie iš to negauna nieko, siūlyčiau prieš tai limituoti kulkas jų dežėje iki kol jiem priklausys laivai, tada kulkų limito nebūtų kaip įprasta.

 

EDIT: Tai pat siūlau laivus padaryti kaip /tpdm zonos principu. Atvykus į laivą turėtum įeiti pasirinkus ginklus ir būtų atskiras pasaulis tam, kad nebūtų trukdymų. Kiekvienas mires atsirastu ne ligoninėje, bet vėl laive ir taip kol baigtusi grobimas arba žaidėjas išeitu su kokia nors komanda. Gautusi lyg bendras tpdm teisėsaugai ir mafijom su gaujom dėl šiokių tokių prizų.  

 

Pirmasis laivas iš kurio galima būtų grobti ginklų kuprines. 

EbQiW5e.png

BPxrS43.png

 

 

Antrasis laivas iš kurio galima būtų imti narkotikų kuprines. Pridėtų bonusą prie darbinių vairuojant 100 į min. 

nP1d5IA.png

MmQ5AX7.png\

 

Trečiasis laivas iš kurio galima būtų galima grobti pinigus. Laikymo laikas - 20 minučių. 

UYcMgrE.pngBPxrS43.png

 

  • Siūlau leisti plešti mafijų/gaujų nariam bankomatus. Kiekvieną valandą atsirastu po vieną bankomatą iš kurio galima būtų paiimti pinigų. Jis būtų pažymėtas ir apsauga galėtų dalyvauti ginant jį. Tai pat galima pridėti ir teisėsaugą. Pinigų krepšeliai būtų po 50'000, o paėmus juos užsidėtų bėga. Juos reiktu suderinti, kad nebūtų arti nei vienos gaujos/mafijos, todėl būtų sunkiau pargabenti. Vienu metu galima būtų nešti 4 krepšelius t.y 200'000. Jeigu teisėsauga sugautu galėtų surakinti ir sudėti 60 star už bankomatų plešimą. Jeigu nesugauna pinigai eitu iš apsaugos darbo fondo.

 

  • Žaidėjas kuris surištas ir turi nalogą negalėtų atsijungti. Už atsijungimą būtų baudžiamas RELOG - 24 val. ban. Žinoma į nalogą ir surišti negalima būtų betko, turėtų būti nustatytos taisyklės kada galima dėti į nalogą ir už ką surišti tt.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Dėl pirmo reiktų pamąstyti kadangi vakarais dažniausiai po karo būna daug daugiau mafijos narių negu teisėsaugos, o ir dažnai grobiate saviškius todėl jie atrišti niekur nebėga, o specialiai daro nesąmones su teisėsauga.

Antras/trečias: -

Ketvirtas visiškai nelogiškas, nes surišimu yra piknaudžiaujama, o surištą laiko ir nieko nedaro tik /pee komandą, čia nieko įdomaus. Nebent kažkas būtų pakeista.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Dėl 2 pasiūlymo manau jog norėtųsi mafijose, bei gaujose kažko naujo. Stpdv kad UŽ.

o dėl pirmo reiktu pagalvoti, nes mafijos nariai gali 1. Atsivartoti 2. Puikiai žinome, jog yra tokiu kurie ir inv mėgėjai užspausti.

tada būtų per daug lengva mafijoms

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Esu visom keturiom uz 1 pasiulyma, kaip ir vienas auksciau minejo kad mafijos/gaujos gali atsivartoti, bet kai tokia situacija kai mafijose 15-20 zmoniu, o teisesaugos atskrenda apie 60 zmoniu, buna kad ir nespeji atsivartot, sekundziu reikalas, todel esu uz! Taipogi 2-3 pasiulymas patiko, butu papildomos veiklos tiek mafijoms/gaujoms tiek teisesaugai

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

dėl 1 pasiūlymo visiškai prieš esu, nes patys esat Cheateriai ir gadinat Mafijoms/Gaujoms veiklas, todėl visi eina jau į teisėsaugą. Teisėsaugoje nebūna niekada daugiau nei 65žmonių. Teisėsaugoje dirbu gan 2metus(eina 3-eji) vaikščiojau per daug darbų, o jei nebudavau tai pasiklausdavau kiek pas juos dirba, nebuvo kas pasakytu, kad daugiau 65.  Dėl 2 ir 3 ok, bet dėl 4 tai ne, nes patys surišat ir nesąmones darot, reiks kalbėtis su NGPT/DPKT, kad už tokias bereikšmias fignias baustu jus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...