Eiti į turinį
Afigenas_Mantas

"Immortal" mafijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

XVmN1pv.jpg

Sveiki piliečiai!
Kaip jau supratote iš temos pavadinimo, buvo renkamas naujasis Immortal mafijos krikštatėvis, nes senasis buvo nušalintas už neleistinų modifikacijų naudojimą. Rinkimai truko tikrai ganėtinai ilgai, ko net ir pats nesitikėjau, tačiau viskam yra paaiškinimas. Visų pirmą tai anketos nebuvo labai stebėtinos, daugelis buvo atmestų vien dėl to, jog nesutampa žaidimo ir forumo V_P, daugelis neisiskaitot į klausimus ir atrodo rašot kad tik rašyt. Sulaukėme vos 10 anketų, todėl buvo tikrai sunku išsirinkti. Šiek tiek paskaitęs ir pasigilinęs į anketas atsirinkau sau labiausiai patikusias anketas, aišku daug ką lėmė ir patirties taškai (xp). Antras dalykas, tai kad žaidėjai patys dar nebuvo apsisprendę ar jie tikrai nori šio posto, bet kam tada pildyti? Na o ir rinkimai buvo pradėti savaitgalį, kas šį kartą buvo man ne į naudą, nes veiklos turėjau per akis. Todėl šie rinkimai ir užtruko taip ilgai. Na, o dabar manau pats metas pereiti prie kandidatų, kurie mano manymu labiausiai buvo nusipelne kandidatuoti į Immortal mafijos krikštatėvio kėde.

 

cOOD5sy.jpg

Reedy_Mrt - Prie anketos galėjai praleisti šiek tiek daugiau laiko, kad ją patobulinti o ir perskaityti antrą kartą būtu nepamaiše, nes klaidelių darai nemažai ir kartais tavo sakinį būdavo suprasti sunku, na bet dabar ne apie tai. Dirbi apsaugoje, turi 815k viršaus bendros patirties, na o mafijų/gaujų patirties taškų tiksliai nepamenu. Šeštadienį pražaidei 145 minutes, o sekmadienį 148. Tačiau visos tos tavo minutės buvo tiesiog žmonių vežiojimas, ridos kėlimas ir t.t. Tikėjausi kažko įspudingesnio, nes vis dėl to esi naujas veidas, todėl ir paimiau tave į kandidatus. Aišku dirbi apsaugoje, turi savo darbo laiką, todėl dažniausiai privalai dirbti ir negali veikti ką tik panorėjęs, turbūt tai tau ir kišo koja per šiuos rinkimus. Tikiuosi kitą kartą pasistengsi labiau ir parodysi didesnį norą kandidatuoti į direktoriaus postą. Sėkmės.

 

iKm3Ill.jpg

Sampo_Vierhas - Dirbi Cosa Nostra mafijoje, turi virš 80k mafijų/gaujų patirties taškų. Esi pražaidęs virš 150 minučių, dalyvauji klubo veiksme, laikot užėme kitą klubą ir neleidžiat priešininkam atsikvėpti. Žalos aspektu jos tikrai nemačiau didelės, netoli 2`000, gal būt dėl to kad neperseniausiai buvot užėme. Su vartojimu kaip matau jau esi susibendravęs, o apie šaudymo įgudžius negali kažko daug pasakyti, nes dažniausiai tavo oponentai stovi vietoje, o ir atstumai nėra dideli. Kitą dieną prisijungėm kaip susitarę, vienas po kito. Nieko nedeslęs šokau į /pzu ir pradėjau tave stebėti, patiko, jog laiko veltui neleidi. Sėdi zonoje, šaudaisi dm prieš kitus žaidėjus. Pasikviečiau tave į TeamSpeak programa, paklausti tavęs porą klausimų, kadangi tavo forumo paskyra nesutampa su žaidimo V_P. Paklausinėjęs supratau, kad gal būt ir patikėčiau tau šį postą, bet vėl gi kaip ir sakiau prieš tai, koja tau kiša tavo forumo paskyra. Esi buvęs valdžioje, todėl jau žinotum kaip elgtis. Todėl siūlyčiau bandyti rašyti serverio administracijai dėl forumo paskyros atgavimo ir tada bandyti iš naujo, nes tiek anketa, tiek tavo veikla buvo tikrai puiki. Nenusimink!

 

AtHjoSn.jpg

Dowe_Marciulionis - Štai ir naujasis Immortal mafijos krikštatėvis. Dirbi Cosa Nostra mafijoje, turi 184k viršaus mafijų/gaujų patirties taškų. Pirmąją stebėjimo dieną, vos prisijungus pradėjau tave stebėti. Esi pražaidęs 300 minučių ir jos vis kyla. Šaudaisi /tpdm zonoje, keli savo žala bei nužudymus. Vartojimo įgudžiai ganėtinai neblogi, bet manau kad dar yra kur tobulėti. Su rankomis kaip matau nesipyksti, todėl ir pašaudyt gali ganėtinai neblogai, o ir nepanašu kad naudotum neleistinas modifikacijas, kas yra tikrai džiugu. Dalyvauji savo mafijos veiksmuose, grobiat žmones ir taip neleidžiat teisėsaugai snausti, todėl teisėsauga turėjo būti pasiruošus, nes juos dažniausiai užklupdavot netikėtai. Po veiksmo šokdavai ant darbinio "Sanchez" ir lėkdavai šiurpint miestą, kas įrodo kad tu tikrai nori šio posto. Antrąją stebėjimo dieną buvai pražaidęs 600 minučių, kas labai patraukė mano akį. Pradėjus stebėti sekančią dieną, buvai uždarytas parų. Sėdi tardymo izoliatoriuje, tačiau neilgam (Turbūt buvai paleistas už gerą elgesį). Šiek tiek sumastei atsipūsti, todėl atsisėdai į keleivio sėdyne pas apsaugini. Šiuose rinkimuose dominavai tiek savo anketa, tiek minutėmis, tiek savo veikla, todėl nusprendžiau pasikviesti tave kaip ir kitą kandidatą į TeamSpeak programa, pakalbėti dėl tavo tolimesnių žingsių. Tačiau tu dar buvai neapsisprendęs dėl šio posto ir sakei, kad tau reikia laiko pagalvoti, todėl daviau tau laiko iki vakaro. Nereikėjo laukti nei vakaro, o iš tavęs jau sulaukiau žinutės, kad apsisprendei ir esi pasiryžęs imti Immortal mafijos krikštatėvio posta. Taigi sveikinu Tave gavus šias pareigas, linkiu gerų bei švarių karų, nenuvilk manęs. Sėkmės!

 

N8smoPo.png

 

Pagarbiai,

NGPT.

 

  • Patinka 16
  • Haha 3
  • Sutrikęs 2
  • Už 6
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...