Eiti į turinį
Lukiz_Carter

Immortal mafijos boso rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

nph4WqI.png

Sveiki visi, kaip jau turbūt žinote dar kartą buvo renkamas naujasis „Immortal“ mafijos bosas, kadangi praeitus rinkimus laimėjęs asmuo nepateisino lūkesčių ir atsisakė pareigų jose išbuvęs vos kelias valandas. Rinkimai užtruko, kadangi laukėme ir tikėjomės tvirto, galinčio pasipriešinti dabartinei „Cosa Nostra“ mafijai asmens. Tačiau rinkimų eiga lėmė, jog NGPT komanda neturėjo kitos išeities, kaip tik dar kartą pasikliauti nauju veidu. Tikimės, jog paskutiniųjų rinkimų scenarijus nepasikartos. O dabar pereikime prie keletą paskutinių dienų vykusių įvykių bei kandidatų:

 

Kristupas_Sum – į kandidatus patekai dėl sukauptos patirties mafijų gaujų srityje bei daugkartinio noro užimti direktoriaus postą. Žaidime esi bedarbis, tavęs stebėjimo dienomis mūsų komandai sutikti nepavyko.

 

Gishaz_Chess – Dabartinis „The Ballas“ gaujos pavaduotojas, gerai susitvarkantis su savo pareigomis ir nekeliantis didelių problemų žaidėjas. Esi pakankamai žinomas nusikalstamo pasaulio atstovas, turintis nemažai patirties tiek direktoriaus, tiek pavaduotojo postuose. Būtent dėl šių savybių buvai atrinktas į kandidatus ir laikomas šių rinkimų lyderiu. Deja, bet teko tavimi nusivilti. Šių rinkimų metu nerodei jokio noro gauti pareigas, žaidime tavęs taip pat nesutikome. Tikimės, jog kitą kartą gerai pagalvosi prieš pildydamas anketą ir nešvaistysi nei mūsų, nei savo laiko.

 

Reedy_Mrt -  Nesi nei žinomas, nei patyręs mafijų bei gaujų atstovas, tačiau tave į kandidatus atsirinkome dėl rodomo didelio noro kaskart paskelbus atranką į nusikalstamų grupuočių direktoriaus pareigas. Žaidime dirbi laikinojoje „Immortal“ mafijoje. Buvai vienintelis kandidatas, kurį pavyko sutikti pirmąjį stebėjimo vakarą. Tą vakarą veikla nebuvo itin įspūdinga, važinėjai su nuosava tr. priemone, tryneisi tarp žvejybos žaidėjų, kiek vėliau užsukai į /tpdm, rodei šaudymo bei vartojimo įgūdžius. Antrąją dieną veikla buvo įvairesnė, nuo pat pirmų žaidimo minučių sėdai ant nuosavo NRG-500 ir ėmei kelti chaosą mieste, erzinti teisėsaugą, bėgti nuo jos. Trumpai tariant buvai aktyvus mafijos atstovas ir vienintelis kandidatas parodęs norą užimti šias pareigas. Sveikiname tapus naujuoju mafijos bosu ir tikimės sąžiningų bei įdomių karų!

OcySISb.png

  • Patinka 8
  • Ačiū 1
  • Haha 8
  • Liūdnas 2
  • Už 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...