Eiti į turinį
Afigenas_Mantas

"Grove Street" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

2Im73EZ.png

Pasisveikinimas!


Kaip jau žinote buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, nes senasis atsisakė savo pareigų. Anketų sulaukėme tikrai nemažai, o ir kandidatų atsirado šį kartą geresnių. Todėl nereikėjo taip ilgai laukti. Netempsiu gumos ir iš karto pereinam prie rinkimų.

 

 

Jefro_Grand - Senas mafijų/gaujų vilkas, kuris buvęs valdžioje tikrai ne vieną ir ne du kartus. Dirbi Cosa Nostra mafijoje, esi pražaidęs ~60 minučių. Tavo anketa buvo konkreti, o ir tikslai aiškūs. Patirties taškų tiek bendro tiek mafijų/gaujų turi tikrai nemažai, o ir žinant tavo valdžias pasirodydavai tikrai užtikrintai. Paėmęs tave į kandidatus tikėjausi tikrai geros kandidaturos, bei puikių rezultatų, tačiau dėl esamo sezono aktyvumas tikrai pakitęs. Matosi, kad tiek daug laiko nebeskiri šiam projektui, o ir motyvacijos labai šaudytis ar veikti kažką prasmingo nebuvo. Tikėjausi tave išvysti šiame poste ir pamatyti sąžiningus bei puikius karus, tačiau kaip ir sakiau ankščiau šiuo metu yra vasara, todėl turbūt labai daug laiko neturi. Nenusimink, tačiau vasarai einant į pabaigą arba po jos, norėtusi ir vėl išvysti tokį veidą mafijų/gaujų valdžios kėdėje. Sėkmės!

 

 

Justas_Simaronas - Naujasis "Grove Street" gaujos direktorius. Kaip ir Jefro_Grand, dirbi Cosa Nostra mafijoje, tačiau minučių aspektu esi pražaidęs žymiai daugiau - 180 minučių. Anketa aiški, tikslai bei pasiryžimai taip ogi. Smagu vis dar matyti, kad seni veidai vis dar nori valdžios posto, bei bando kitiems įrodyti kad jiems dar ne pencija. Veiklos atžvilgiu Jefro pralenkei tikrai, nes vis stengdavaisi kažką daryti. Daug laiko leisdavai /tpdm zonose arba LV rate, kuriame šaudydavai žaidėjus ir trugdydavai jiems užsidirbti pinigų ant duonos. Šiek tiek atsibodus šokdavai ant savo darbinio motociklo "Sanchez" ir važiuodavai surišinėti naujoku, taip juos vešdamas į Cosa Nostra namelį, gazdindamas, jog jis daugiau nebeišvys dienos šviesos. Tavo pastangos ir ryžtas man įrodė, kad tu šio posto tikrai norėtum, nors ir vasara, tačiau sakei kad stengsies pražaisti kuo daugiau. Todėl sveikinu Tave tapus naujuoju "Grove Street" gaujos direktoriumi, bei linkiu sąžiningu bei švarių karų. Sėkmės!

 

7l9VmyO.png

 

Pagarbiai,

NGPT

Redaguota , redagavo Afigenas_Mantas
  • Patinka 12
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...