Eiti į turinį
Afigenas_Mantas

"Grove Street" gaujos direktoriaus rinkimų apžvalga.

Rekomenduoti pranešimai

RTHIVlf.png

Sveiki visi skaitantys šią apžvalga!


Kaip jau žinote buvo renkamas naujasis "Grove Street" gaujos direktorius, nes senasis buvo nušalintas už neaktyvuma. Anketų vos per vieną dieną sulaukėme tikrai nemažai, todėl rinkimai neužtruko. Kaip visada buvo išrinkti kandidatai, kurie labiausiai patraukė dėmesį tiek savo patirties taškais, tiek šaudymo bei vartojimo įgudžiais. Labai didelės apžvalgos nesitikėkit, nes vis dėl to rinkimai truko tik 1-1,5 dienos, tad nieko nedelsus pristatau jums kandidatus:

 

 

Mister_Taksi - Manau mums visiems labai gerai žinoma asmenybė, tiek mafijų tiek paprastų darbų kelyje. Buvęs NGPT narys, visiškai neseniai perleidęs Apsaugos direktorių į kitas rankas, bandantis vėl sugryšti į savo pirmtakius. Šiuo metu dirbi apsaugoje, esi pražaidęs ~70 minučių. Na turbūt per tokį trumpą laiko tarpo nepavyktu nustebinti nieko su savo veikla, nes vis dėl to yra pražaista tik 1 valanda su kapeikom. Važinėjimasis su darbine/nuosava transporto priemone, sėdėjimas keleivio vietoje pas kitus apsauginius arba ridos kėlėjus. Turbūt negalvojai, kad gali išvysti save kandidatu, tačiau tu turėjau daugiausiai šansų, nes tikėjausi iš tavęs šiek tiek daugiau aktyvumo ir veiklos įvairumo, na bet yra kaip yra, vis dėl to vasara ir ne kiekvienas turi ar gali leisti laiką kai tokie orai prie kompiuterio. Tačiau tikiuosei ateityje išvysti tave mafijos/gaujos valdžios kėdėje. Sėkmės Tau!

 

 

 

Mantas_Jax - Štai ir naujasis "Grove Street" gaujos direktorius. Mafiju/gauju patirties turi tikrai ganėtinai nemažai, o ką jau ir bekalbėti apie tavo šaudymo bei vartojimo įgudžius. Dirbi Cosa Nostra mafijoje, esi pražaidęs 600 minučių, kas yra tikrai stebėtina, matosi kad tikrai nori šio posto. Vietoje nenustygstantis, visada ieškantis veiksmo, bandantis išspausti viska. Važinėji mieste su Mountain Bike, ieškai prie ko prisikabinti, arba lauki kol tai jie padarys. Dalyvauji grobimuose, narkotikų bei ginklų saugyklų plėšimuose, su savo mafija grobiat įkaitus. Savo veikla mane tikrai nustebinai, nes vis dėl to esi senas žaidėjas, o dažniausiai seni žaidėjai tik užpildo, bet visiškai nesistengia, nes galvoja kad jų patirties taškai viska įrodo. Praeitis kaip ir švari, nesi labai "nusikaltęs". Kalbėjai, kad norėtum šios kėdės, todėl patikėsiu šį kartą ją Tau. Todėl sveikinu gavus "Grove Street" gaujos direktoriaus posta ir mūsu komanda Tau linki sėkmės!

 

EnpdU8s.png

 

Pagarbiai,

NGPT

 

  • Patinka 8
  • Liūdnas 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...