Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Patobulinimas teisėsaugai

Ar tai reikalinga?  

27 balsai(-ų)

  1. 1. Ar tai reikalinga?



Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Siūlau sugrąžinti senąją /sekti sistemą teisėsaugai, nes dabartinė jokios naudos neduoda. Jeigu bėglys yra per toli nuo tavęs tau rodo /sekti lentelėje brūkšnius kas yra labai nepatogu ir nematome, kur yra bėglys. Tada tenka klausti per raciją kur jis yra ir admin'ai žiūri /pzu ir taip sugaišta laiką. Aišku bėgliai su šiuo pasiūlymu nesutiks, bet teisėsaugai tai vertingas dalykas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nežinau kokia sena sistema, bet kaip dirbau teisėsaugoje tikrai užpi.. mane, kad negalėdavai surast tai aš

P.S šitą pasiūlymą pasiūlė dėl manęs kaip plaukiau 3 minutes upe su /bėga ir manęs niekas negaudė : - D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Ką tik, Deividas_Bayern rašė:

Iš dalies sutinku su idėja, iš dalies ne, nes kai dirbi teisėsaugoje privalai būt Discorde, tai galit komunikuot su kolegomis, kurie yra administratoriai ir pasako kur maždaug yra bėglys. Jei neturit kolegų administratorių, tai paprašot į /rv.

Taip, tu teisus, bet yra toks laikas, kai nebūna mūsų daug on arba tiesiog nėra prisijungusių žaidėjų. O į /rv nevisada pasako ir tas nervina. Tada važinėji ratais - kvadratais tikėdamasis, kad pradės rodyt, kur yra bėglys, bet nerodo kartais. Todėl ir reikia išimtį šį dalyką ir grąžinti senąją teisėsaugos sistemą 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visame tame ir yra esmė, kad bent kiek palengvinti žmonėm bėgimą nuo teisėsaugos. Man asmeniškai teisėsaugoje niekad nepasirodė, kad šis dalykas labai trukdytų. Kartais net įdomu ieškoti to bėglio kai jo nerodo per /sekti. Kitas dalykas teisėsaugininkas gali padaryti /pzu ir pranešti racijoje kur jis randasi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...