Eiti į turinį
Matas_Ammo

Prisijunk prie mūsų!

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, visada norėdamas pridėti naują narį į komandą, darydavau atranka forume, arba apklausa teamspeak programoje. Dabar aprašysiu kiek įmanoma aiškiau, kaipgi galima prisijungti prie mūsų komandos, ką už tai gausite bei koks jūsų darbas bus komandoje. 

 

 

Cheateriu skiltis


Ši skiltis susidaro iš paprastų čyterių, kurie dirba įprastus darbus, teisėsaugos čyterius bei gaujų/mafijų čyterius. Kiekviena diena sulaukiame žaidėjų pareiškimų, dėl jų įtariamai kito žaidėjo čytinimu. Mūsų užduotis patikrinti, nuspręsti ir nubausti. Aš visada stebiu šią skiltį, nes ten galimai anksčiau ar vėliau pamatysi sekantį asmenį, kuris galimai prisijungs prie komandos. Kaip aš gavau forumo moderatorių ? Visi mane žinojo kaip čyterių gaudytoją, apie juos žinojau viską, domėjausi jais ir mano YT kanale, galite pamatyti begale sugautų čyterių, kurie žaidė, o gal iki dabar vis žaidžia. Mano darbas buvo pastebėtas ir prireikus pagalbos, buvau paprašytas prisijungti prie komandos ir padėti su čyteriais - taip tapau čyterių skilties moderatorius. Ką rekomenduoju jums ? - Jeigu tikrai norite prisijungti prie čyterių gaudytojų, turite tai daryti prieš juo tampant. NIEKADA žaidėjas netaps čyterių gaudytoju, jei niekada nematysiu jo keliančių anketų su čyteriais į skiltį, nematysiu žaidime atliekant šią veiklą. Jeigu jūs to nedarote, nenorėkit būti už tai atsakingi, ko tikriausiai nesugebėsite padaryti. Sunkus darbas visada yra pastebimas, ir keldami aktyviai čyterius į forumą, anksčiau ar vėliau būsite pastebėti, to pasekoje galimai gausite forumo moderatoriaus pareigas, šiuo atvėjų cheat gaudytoją. (kas yra kaip moderatorius). 

 

 

Ką gaunate būdami Cheat gaudytoju ? -

Prisijungus prie komandos gaunate itin didelį pranašumą prieš kitus žaidėjus. Kol dirbate savo darbą t.y gaudote serveryje čyterius ir prižiūrite forumo skiltį, jums niekada nesibaigs adminas už kurį nebereikės mokėti nei cento, kiekviena mėnesį bus pratesiamias VIP pareigos, už gerą darbą atsilyginama papildomais kreditais ar net valiuta. Per svarbias dienas, gaunate spec. prieiga prie rengiamų renginių. Gaunate tiesiogini priėimą prie Admin Bumeris, su kurio reikės dirbti kiekviena dieną, bendrauti apie čytus ir teikti reikiama informacija ar padėti, jeigu to reikia. Žaidime prie savo slapyvardžio gaunate TAG'a "AntiCheat", gaunate papildomų komandų kaip.: /arbotas2, /arbotas3, /aban ir kt. Visi žaidėjai gali būti tikrinami dėl anti-esc, ir privalo paklusti ir atsakytiį užduodamos klausimus ar padaryti veiksmus, kuriuos liepia komandos nariai.

 

 

Cheat skilties moderatoriaus pareigos ? -

Kaip visi puikiai suprantate, darbas išlieka labai paprastas - gaudyti čyterius. Tačiau į tai įeiną daugiau mažų užduočių, kurias reikia žinoti. 
Pareigos žaidime: nors ir nėra taikomas joks minimumas gaudytojams, visi širdžiai būna geriau, kai matai savo komandą dirbančius. Žaidėjų stebėjimas, gal skamba banalokai, tačiau didžioji dalis žaidėjų cheatina, nuo naujoko iki senbuvio, kartais net to nežinodami. Stebėdami galite pastebėti bet kurią akimirką kažką netinkamo ir už tai nubausti. Pranešti žaidėjai, visi reikia bent keletai minučių pažiūrėti, ką gi daro praneštas žaidėjas, ar buvo praneštas tyčia ar eilinis "pokštas". Sistemos pranešti žaidėjai, 70proc. Praneštų žaidėjų pranešami teisingai ir naudoją palengvinančias programas, todėl į tai būtina atkreipti dėmesį ir turėti įrodymus už atitinkamas bausmes. Kiekvienas komandos narys yra pridedamas prie žaidimo pokalbių grupės, kurioje galite pasitarti apie čytus ar paprašyti pagalbos, patarimo, jei negalite parašyti į Skype.
Pareigos forume: Čyterių skilties moderatorių darbas yra kaip ir aiškus ir nieko nepasikeitęs per ilgą laiką. Peržiurima čyterio tema, jeigu įrodymai yra aiškus ir galite 100proc. Teigti, kad jis čytas, pranešate ir nubaudžiate, tačiau jeigu įrodymai yra abejotini ir nesate 100 proc. įsitikinę, kad žaidėjas čytino, būtina kreiptis į kitus komandos narius ir nuspręsti kartu. Jeigu dauguma nusprendžia, kad įrodymų pakanką ir tikrai čytas, pranešate ir nubaudžiate, jeigu kiti abejoją ir nesate 100 proc. tikslūs, atmetate tema. Už netinkamus komentarus baudžiate įspėjimais, tačiau įspėjimus galite dėti TIK kas susiję su čyterių skiltimi. Negalite eiti per kitas temas ir bausti už kitus forumo nusižengimus.

Youtube: Visi cheat gaudytojai naudojasi 1 YT kanalu, į kurį kelia visus čyterius. Ten stebiu visus jūsų įkelimus ir kaip atliekamas darbas. Po kiekvienu įkeltu video gaudytojas pažymi savo inicialus, kad matyčiau, kas įkėlė ir taip matomas darbas. Užbanintus žaidėjus būtina kelti į YT, jeigu reikėtu man ar Bumeriui, kad įrodymai visada būtų po ranka.
 

  • Patinka 10
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...