Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Accordo_Silver

Transporto priemonės /treniruote pasaulyje

Ar pritariate šiai įdėjai?  

74 balsai(-ų)

  1. 1. Ar pritariate šiai įdėjai?

    • Taip
      72
    • Ne, pakomentuosiu kodėl.
      2


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki visi, trumpai ir aiškiai norėčiau išdėstyti mano įdėją.

 

Norėčiau pasiūlyti kad leistų per /treniruote kurimą įdėti transporto priemones, kurios egzistuotų tik toje /treniruote. Tiek teisėsaugos direktoriai ir pavaduotojai, tiek įgaliotiniai, turi visokių treniruočių įdėjų kurioms mašinos tikrai praverstų. Kai vedame treniruotes su mašinomis, reikia jas pastoviai paimti iš darbo bazės ir atvežti atgal į treniruotę kai jos yra sunaikintos. 

 

Siūlau kad galėtume įdėti savo darbinį transportą (FTB - savo darbines, Armija - savo darbines, ir t.t) ir porą daug naudojamų mašinų (Infernus, Bullet, NRG, Mountain Bike, BMX t.t). Su šiomis mašinomis galėtume sukurti įdomių treniruočių teisėsaugai (bėgimas su dviračiais, bėgimas su NRG, lenktynės su Bullet, ir panašiai). Pvz: Armija tuomet galėtų sukurti treniruotes kuriose visi darbuotojai turėtų po Hydra ir turėtų šaudytis iki paskutinės likusios Hydros. Ši įdėja paįvairins treniruotes, nes dabar dauguma treniruočių yra susiję su šaudymu ar kliučių lipimais, bei galbūt prikels norą žaidėjams ateiti dirbti teisėsaugoje.

 

Taipogi siūlau kad būtų transporto priemonių limitas, pvz 20 arba 30 transporto priemonių (manau didesnis limitas padėtų, jeigu darytume bendra teisėsaugos treniruote, bet suprantu kad per didelis limitas gali pridėti LAG serveryje). Atkelti transporto priemones galėtų tik tas žmogus kuris paleido pačią treniruotę (per /treniruote lentelę (kaip ir ginklus/vėliavas) arba su kokia nors komanda, pvz: /trespawn.

 

Ačiū kas skaitėt bei balsavot, laukiu jūsų komentarų, kaip galėtume šia įdėją pagerinti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...