Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Sugar

Važiavimo bugas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, jau kelinta diena eina kaip prisijungus kartais neleidžia važiuoti su masina, leidžia atsisėsti, tačiau kai paspaudžiu W iškart sustoja ir po to negaliu iš jos nei išlipti, nei vairo pasukti, nei išjungti žaidimo. Po to kai pasibugina turiu restartuoti kompą, nes neleidžia net gta išjungti. Jokių modų, čytų, cleo šudeo nėra. Žaidimas vanilla versija nėra net automobilių modų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2020-08-06 at 03:39, Arnas_Biffbuzz rašė:

Yra degalų bent pabandyk išlipt ir įlipt ar /variklis

Degalų yra, iš auto išlipt neleidžia, vairo sukt taip pat, toks vaizdas, kad žaidimas pafreezina, bet žinutės į chata eina, mašinos kitos važiuoja, bet man daryt nieko neleidžia net esc neveikia, galiu tada parašyti tik 1 žinute ir ta privalo buti /q nes kitaip net žaidimo neišjungsi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Gali būti problemos su tavo internetu. Būnant prastam internetui žaidėjas nevisada issiunčia informaciją į serverį, to pasekoja nereaguoja komandos ir įlipus į automobilį ar kokią kita transporto priemonę, ji neužsikraus. Pvz neveiks spidometras arba tiesiog užstrigs ant 0. Tai aš manau, čia yra problema su tavo interneto ryšiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...