Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Sweet_Brother

Interviu su direktoriais

Rekomenduoti pranešimai

4wiobVr.png

Sveiki laikraščio skaitytojai. Ilgokai nesimatėm, bet kadangi praeitame leidinyje surinkau pakankamą kiekį teigiamų balsų, kad jūs norit vėl matyti aprašytus tam tikrus žmones, tai su tokia tema ir grįžtu. Iš tikrųjų kaip būtų gaila, tikėjausi teigiamus balsus surinkti greičiau, bet tai trūko nuo birželio 21 iki rugpjūčio 6 dienos. Nežinau kame problema, galbūt mažai skaitote šią temą, o gal praeita tema nebuvo tokia įdomi. 
Ką gi, sėkmės skaitantiems.


97a18HH.png

 

Sargą atradau kiek pamenu, tai kažkur 2012 gal 13 metais. Kartu su @Kornelija_Tuk kai maži pizdukai buvom ieškojom serveriu ir atsiradom šitoj nuostabioj aplinkoj. Šią savo pagrindinę paskyrą susikūriau 2016-06-10, o prieš tai net nepamenu, nes pastoviai kurdavomes naujų, kad persimest tuos 20k ant geresnės mašinos. Tai nuo pradžios serveryje pirmas darbas su pakvietimu buvo immortal pas Donatas_Donis su Mikeila_Pinkberry pagalba, dar į teisėsauga kažkur buvau ėjęs, bet iš tokių laikų sunku ir ką beprisiminti. Pats smagumas serveryje prasidėjo, kai susipažinau su Korne_Insane, pas jį atėjau į klubą “Ūsiai” ir tada pradrąsėjau ir teamspeak šnekėdavau, po biški ir draugų serveryje daugėjo. Prisimenu ir pirma infernusą  kurį nusipirkau už milijonus iš /kreditai :1_grinning:. Visus 2015 metus nežaidžiau ir tada 2016 grįžau su šią paskyrą, daug laiko praėjo ir senų pažįstamų nebebuvo, tai viskas nuo nulio. Atėjau į medikus pas Lukas_Lmn, tik greitai jį nušalino ir tada pas Extreme_Right iškart atėjau. Po biški vis teamspeak kalbėdavau ir taip susipažinau su nuostabiausiais serverio žmogeliukais tokiais kaip - Arnas_Anatomys, Ernestas_World, Domantas_Hardwell, Dovile_Coel, Rolkis_Chaos, Mantas_Mepka, Eimantas_Boss ir t.t. Su jais gyvenimas visas linksmesni pasidarė, teamspeake kiek dainų pradainuota, farų serijų kartu išžiūrėta ir klausimėlio perliukų. Dirbau dirbau ir tada pirma įgaliotinį gavau, laimės pilnos kelnės buvo. Po to ir pas Ernestas_World ligoninės pavaduotojas gavau ko pasekoje ėjo ir pirmasis direktorius, nes Ernestas išėjo į taksi. Pirmoji valdžia buvo itin sunki kaip dar neapsipratusiam ir vasara gavusiam, atlaikiau tik mėnesį ir ėjau pas Ernesta į taksi 2. Direktorius irgi fainuolis buvo Ernis_Cmuok, su įsimintinu balsu. Kolektyvas labai geras buvo, turėjom savo grupę silkute, koncertus tik 2 turėjom. Praėjo kiek laiko ir Ernestui perleido direktorių ir man davė pavaduotoją. Viskas ėjo kaip per sviestą, per dienas daug juokiamės, kol galiausiai grįžtu iš lauko ir visi juokiasi teamspeake, tik prisijungus į serverį Ernestą nušalino. Pildžiau rinkimus, gavau antrą vietą, pikta buvo bet ką ir bepadarysi. Tada pas Monster_Zipp ėjau į apsaugą. Galiu paskyt tik tiek, kad jo laikais turbūt buvo apsaugos žydėjimas. Poto leavindavau dažnai, grįždavau, buvau paskyros netekęs, ir prieš vasarą vėl sugrįžau per karantiną. Seni draugai dar žaidė ir Mykolas_Petrauskas pasiūlė valdžią pasiimti taksi pirmos. Ir vat dabar esu čia. Aišku šią vasarą man ypatingai sunku valdžią laikyti, nes labai mažai laiko yra prie kompiuterio pabūt. Kažkaip ištempiau iki šių dienų su savo buvusiu mylimiausiu pavaduotoju @Fraser_Harrison, bet jau pabaiga labai arti.

lehuNYW.png


 

Nu ką pradėsiu nuo to jog į šiame projekte esu tikrai naujas būtent sarg.lt pradėjau žaisti jei gerai pamenu nuo š.m. Vasario 8d. Iki tol teko žaisti paskutinį kartą kažkur 2013-2014m. Viename iš sarg projekto kopijų. Taigi pradėjus žaisti sarg.lt norėjau patekti kuo greičiau į kokia nors teisėsaugos srytį , bet pirmi du kartai buvo nesėkmingi . Po kažkiek laiko pamačiau planuojamą atranką į PD nusprendžiau pabandyti patekti ten atlėkiau į nurodytą /maph kaip ir visi atsistojau prie sienos ir laukiau kol būsiu apklaustas . Nu ką galiausiai mane pradėjo apklausinėti tuo metu buvęs pavaduotojas @Nike_Killer apklausoje padariau kažkokių klaidų kiek pamenu, bet galiausiai nusprendė priimti į darbą tad Į PD įsidarbinau Vasario 14d. Ką pradėti dirbti buvo sunkoka kadangi ir komandos kai kurios skyrėsi ir taisyklės nei kažkada prieš tai žaistame serveryje . Bet labai man padėjo pavaduotojas susipažinti su šio serverio taisyklėmis, galiausiai po tam tikro laiko kai jau pasiekęs buvau max rangą keitėsi Direktorius atėjo į valdžią @Bence_Benas kas man labai nepatiko, nes visi puikiai žinojo, kad perrinks komandą, o as tik ką buvau pasiekęs max rangą. Nu ką perrinkus komandą nusprendžiau grįžti atgal tai  po 1d. jau dirbau vėl PD tuomet įsidarbinus iš naujo siekiau gauti įgaliotinį kadangi buvo visos laisvos įgaliotinio vietos žinoma pačio pirmo įgaliotinio negavau, bet antras buvo mano :1_grinning:

Prabuvus virš 2 mėnesių įgaliotinių man direktorius pasiūlė pavaduotojo postą su galimybę gauti Direktorių tad tikrai nusprendžiau neatsisakyti ir sutikti, taigi prabuvus ligiai 2 savaites pavaduotoju man buvo perleistas Direktoriaus postas manau tikrai pavyko gan greitai pasiekti kažką PD. Šiuo metu esu jau daugiau nei 2 mėnesiai Direktorius tikrai neslėpsiu patirties trūksta, bet visada pasiruošęs tobulėti, nes tikrai nėra lengva per kelis mėnesius įsivažiuoti į tai kas buvo kuriamą 10 metų.

Tgfk0xZ.png

Sveiki, Sarg.lt buvo mano pirmasis samp serveris kuriame užsiregistravau 2012 su savo pirmają paskyrą, ilgai neužsibuvau ir nuėjau žaisti į kitą projektą (kadangi laptopas neatlaikė 400 žmonių ir buvau gan jaunas) kuriame žaidžiau porą metų. Po kiek laiko manęs tas projektas jau nebetenkino tad sugalvojau grįžti 2017 metais ten kur viskas ir prasidėjo. Grįžtant supratau kad nebeprisimenu savo pirmosios paskyros slaptažodžio tad teko kurtis kitą paskyrą vardu Karis_Baltrusaitig. Daug kas klausia kaip ta g atsirado mano pavardėje, o gi taip jog kitam projekte buvo ne pirma paskyra kurta ir tokį V_P buvau pasilikęs ant galo tad galvojau susikursiu tokį pat V_P ir Sarge. Pradžioj buvau baisus naujokas, nieko nežinojau ir net buvau nusipirkęs namą už kreditus, kas yra labai juokinga dabar pažiūrint atgal. :1_grinning:.  Po kiek laiko sugalvojau nueiti į savo pirmąjį darbą su pakvietimu kuris buvo "Armija", tuo metu direktorius buvo Sarunas_Jakus ir aš ten patekęs ilgai neužsibuvau... Nežinodamas treniruočių taisyklių kritau už rašymą į bendrą chatą treniruotės metu ir pasimokiau jog taisykles reikia iškalti prieš einant į darbą. Paskui buvo porą kitų darbų kuriuose dirbau vienas iš jų buvo "Reporteriai" kuriuose prabuvau virš 3 mėnesių neužimdamas jokių pareigų. Pasipiktinęs jog viskas buvo duodama saviem, supratau kad tai nėra teisinga ir planavau palikti darbą ir tą pačią dieną pastebėjau jog vyksta atranka į Policijos Departamentą ir ten nuvykau. Šiaip ne taip patekau ir pradėjau kilti karjeros laiptais pas valdžios narius: Kinto_Cloud, Denisas_Vileiskas, Dawson_Barron pasiekiau kvalifikatoriaus, paskui vyr kvalifikatoriaus ir galūtinai įgaliotinio pozicijas. Tai buvo labai džiugu kadangi tai buvo mano pirmi pasiekimai serveryje. Savim didžiavaus kadangi to pasiekiau nieko nepažinodamas serveryje ir sudariau pažintis tiesiog bendraudamas ir žaisdamas šiame serveryje. Po ilgos (4-6 mėn) įgaliotinio kadencijos atėjo šansas tapti pavaduotoju pas Bence_Benas po Jamal_Nigger atsisakymo iš pavaduotojo pozicijos ir atėjo mano laikas sužibėti. Tapęs Pavaduotoju bandžiau laikytis savo principų ir būti griežtas ir nenulaidžiaujantis saviem, nes to baisiai nemėgau, kadangi iš patirties reporteriuose supratau ant kiek tai yra neteisinga iš paprasto darbuotojo pusės. Būdamas pavaduotoju apie 6 mėn sudėjus abu kartus kai buvau pavaduotojas Policijos Departamente susipažinau su daug žmonių ir palikęs pavaduotojo postą ir pasiėmęs pertrauką nuo serverio, gavau pasiūlymą iš Johnson_Wade tapti SWAT Pavaduotoju ir paskui SWAT Direktorium. Kaip ir visi manau suprantam, sutikau su šiuo pasiūlymų ir tapau SWAT komandos direktorium, ir šiuo metu jau esu šioj pozicijoj beveik 4 mėnesius. Manau mano darbas gauna daug negatyvumo, dėl to už savo darbą ir jo darbuotojus tikrai pastoviu ir tikrai nesigailiu užėmęs ši postą. Kelias buvo ilgas ir nelengvas, bet per laiką ir pažintis atsidūriau šioj pozicijoj, kurioj manau visi gali atsidurti. Ačiū už dėmesį.

AleIwWA.png
 

Taigi serverį iš tikro esu nuo 2011 metų kai draugas tiesiog atidavė šitą paskyrą ir su ja žaidžiau iki 2017 metų po to kai išvažiavau į užsienį ji labai pradėjo eiti per rankas ir prieš mėnesį ją susigrąžinti pavyko, pirmas darbas buvo taksi mano kiek pamenu, bet neilgai dirbau taksi nes nuobodu buvo pasidarę ir įsidarbinau į teisėsauga ir ten ilgai ilgai dirbau iš tikro, po to pradėjo dominti mafijos bei gaujos kuriuose gal ilgą laiką dirbau, žinoma išbandžiau ir kitokius darbus kaip Tolimųjų reisų vairuotojus ir pan. Bet vistiek grįžau į mafijas, nes tikrai patiko man šis darbas.

Čia mano pirmas direktoriaus postas, džiaugiuosi savo pavaduotoju @Armanis_Zdarova, kuris nuo pirmos dienos kai esu direktorius dirba mūsų mafijoje ir jis buvo vertas pavaduotojo posto nes tikrai jo užsidirbęs buvo, direktoriumi esu jau beveik 1mėn. 08-16 jau bus lygiai mėnesis, o planuoju būti tol kol būsiu nušalintas realiai nes mafijose yra neįmanoma suvaldyti darbuotojus dėl cheat gi neįmanoma paimti ir ištrinti iš darbuotojų kompiuterių jų, dėl to greit renkasi mini įspėjimai.

Sunku nebuvo kovoti prieš Immortal mafiją kol jiems nepradėjo padėti senbuviai patyrę, bet jų spaudimas neprivers manęs atsisakyti direktoriaus posto kad ir kiek kartų laikys mane, džiaugiuosi savo komanda, dauguma gina kol apgina bazę, būna pradedu rėkauti bei kolioti juos, bet gerbiu juos.

Realiai mano tikslai yra pasiekti mafijose didelį aktyvumą, dabar jis pradėjo didėti nes pradžioje turėjome dažniausiai max 12on dabar kartais būna 20+ on tai kuo daugiau on būsim tuo lengviau bus kariauti, du tikslus jau pasiekiau tai buvo nuversti @Mindele_Rider ir @Nelimpa_Kulkos(fortunata), tikiuosi dabar gauti protingesnį priešininką kuris mokės kultūringai bendrauti, nesvarbu kad priešai bet komunikuoti galima ir kaip žmonėm, nes kapotis per /vip realiai nėra labai įdomus dalykas. Direktoriai turi suprasti jog karai yra skirti labiausiai darbuotojams kad jie kuo geriau praleistų žaidimo laiką.

Žinoma serverį norėtųsi ir kažkokių įdomesnių pareigų nes manau jas tikrai puikiai vykdyčiau.

Padėkos:

Dėkoju pavaduotojui už gerą darbą. @Armanis_Zdarova

 @Afigenas_Mantas už suteiktą šansą būti direktoriumi, bei už visą kitą pagalba..

@Kornelijus_Kornis už pagalbą įvairiais klausimais, visada galima paklausti kiekvienos smulkmenos ir gauti normalų atsakymą.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Taigi tiek šį kartą bus apie direktorius. Dėkoju jiems už interviu. Jeiu dar kas norite būti aprašytas susisiekite su manimi žaidime arba forume asmenine žinute. Leidinį taip pat galite paremti ir serverio pinigais, kuriuos aš dalinsiu darydamas event'us. Taip padaryti galite susisiekią su manimi žaidime (/sms Sweet_Brother).

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...