Eiti į turinį
Domas_Sliuuzas

"Taxi 2 firmos" direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

16.png

 

Dauguma žinote, kad buvo renkamas „Taksi II firmos“ direktorius. Senasis Domas_Baronas buvo nušalintas dėl neaktyvumo. Anketų buvo labai daug, net 38, iš kurių kokios 8 tikrai labai geros, todėl buvo sunku atsirinkti kandidatus. Vis dėlto pavyko atsirinkti 5 kandidatus, kurie toliau buvo analizuojami ir stebimi. Kaip visada, prašiau neminėti būrių, senų idėjų, bet kaip visada, pusė minit būrius ir savaitės darbuotojus. 

 

Vertinimas vyko pagal aktyvumą prieš rinkimus, aktyvumą per rinkimus, anketą, patirtį (xp), veiklą ir reputaciją serveryje:

  1. Aktyvumas prieš rinkimus - 2020-07-09 iki 2020-08-04 imtinai;
  2. Aktyvumas per rinkimus - 2020-08-10 iki 2020-08-15 imtinai;
  3. Anketa - siūlomos idėjos, noras, rišliai dėstomas tekstas;
  4. Patirtis - kiek žaidėjas turi taksistų patirties taškų;
  5. Reputacija - DPKT nuomone, kokią reputaciją žaidėjas turi serveryje.

 

 

Rinkimų apžvalga:

 

@Mister_Taksi - 5 Vieta. Aktyvumas prieš rinkimus - 275min, per rinkimus - 518min. Anketa nebuvo pati geriausia, nes nepaminėjai nieko naujo, tačiau vis tiek buvo įdomi. Turi apie 400 tūkstančių taksisto xp, todėl kategorijoje esi trečias. Kas liečia reputaciją serveryje, pagal reputaciją - trečias, pagal veiklą - ketvirtas. Veikla nebuvo labai įdomi, dirbai su taxi, pylei degalus į rancher ir vieną kart mačiau žaidžiant minigame, daugiau tavęs nesutikau.

 

@Adidas_Junior - 4 vieta. Aktyvumas prieš rinkimus pats didžiausias - 10324min, tačiau per rinkimus likai ketvirtas (1014min). Galbūt netikėjai, kad esi kandidatas ir turi realius šansus gauti direktorių, todėl ir nežaidei. Kas liečia anketą, ji buvo visai įdomi, taip pat turi pakankamai taksisto xp, todėl buvai įtrauktas į kandidatų sąrašą. Pagal veiklą likai paskutinis, nes tavęs žaidime stebėjimo laikotarpiu išvis nesutikau, o pagal reputaciją ketvirtas, kadangi kiti žaidėjai, DPKT nuomone yra labiau nusipelnę serveriui. Labai sunku vertinti, kai visi kandidatai yra ganėtinai žinomi, tačiau pagal mano reitingavimo sistemą, reitinguoti, lyginti vis tiek reikia.

 

@Adidas_Meskis - 3 vieta. Aktyvumas prieš rinkimus - 666min, per rinkimus - 2011min. Anketa prasčiausia iš visų kandidatų, tačiau pakankamai gera, kad patektum tarp jų. Pagal patirtį esi antras, turi apie milijoną taksisto xp, kas yra tikrai daug. Pagal veiklą žaidime esi pirmas. Veikla įvairiausia ir įdomiausia - žaidei minigame, vežiojai naujoką su taxi, kvietei mechanikus, kad įpiltų degalų, budėjai prie sf ligoninės, stuntinai su bmx, skraidei su stunt, važinėjai su taxi rancher, dirbai su taxi rancher, padėjai naujokams bei žvejojai iš valties. Pagal reputaciją esi penktas, kadangi kiti kandidatai, mūsų nuomone yra daug labiau nusipelnę serveriui, tačiau nereiškia, kad geros reputacijos neturi.

 

@Gytis_Han - 2 vieta. Aktyvumas prieš rinkimus - 698min, per rinkimus - 1848min, anketas rašyti irgi moki, tą jau įsitikinom tada, kai gavai moderatorių. Pagal xp esi paskutinis, visi kandidatai už tave turėjo daugiau patirties, tai buvo pagrindinė priežastis, dėl ko negavai direktoriaus. Pagal reputaciją likai trečias, pagal veiklą taip pat - važinėjai su sultan, krovei bankomatus, su apsaugos sultanu vežiojai žmones, važinėjai su ledų mašina ir visiems siūlei ledus, stovėjai prie bankomato (turbūt saugojai?).

 

@Khai_Offline - 1 vieta. Aktyvumas prieš rinkimus - 231min (mažiausias iš visų). Aktyvumas per rinkimus - 1477min, tačiau anketa buvo pati geriausia, turi daugiausiai taksisto xp (virš 2 milijonų), taip pat turi geriausią reputaciją, kas ir padėjo laimėti rinkimus. Pagal veiklą likai antras - su automute baudei pažeidėjus, dirbai su taxi mašina, važinėjai kalnais su rancher, skraidei su andromada, žvejojai, baninai čyterius, stovėjai ant kiosko pickup (turbūt pirkai momentinės loterijos bilietus?), tarpininkavai žvejyboje.

 

 

Rinkimų apžvalgos lentelė

 

jDxUajk.png

 

 

 

 

KP9rq0Y.png

 

  • Patinka 24
  • Ačiū 2
  • Haha 6
  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 2
  • Už 7
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...